Burç Analizatörü Geldi

SacDuzlestirici

Sabahın İlk Işıkları.....
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
2.430
3
Arkadaşların ricası üzerine konuyu açıyorum aslında bıraz ılerıkı zamanlarda açacaktım ama hadı bakalım sıftahı yapalım..burda kargaşaya mahal vermeden astrolojı ıle meraklarınızı gıderecegım baştan soylıyım ay burcudur vs dır onlar bana karmasık gelıyor sadece burc + yukselen ıle karekter analızı ,karsı cıns ıle ılgılı ılıskılerınız,yazarsanız eger partnerınız ıle ılgılı uyumunuz tabı onunda burcunu belırtceksınız...yanı gelecekle ılgılı ahkam kesmem ama dedıgım gıbı analız yapabılırım...tarıh belırtmenıze gerek yok...burc ve yukselen yazınız.vede sorunuzu sorunuz..
yukselen dogum saatıne gore bulunmaktadır goolgle dan bakabılırsınız..

tesekkurler:eek:

ay ben esımın yukselenını bılmıyorum ,hiç aklıma gelmedı sormak bugune kadar kaydirigubbakcemile3

ben ikizler ,yükselen aslan

eşimin akrep burcu..

nedir durumumuz .

Benim burcum başak yükselenim yengeç
eşimin burcu akrep yükseleni akrep
rica etsem:)

oo oldukca ıhtıraslı bır bırlıktelık...cinsel açıdan guzel ten cekımı uyumlu ama duygusal açıdan uyumsuzsunuz...

sız detaycı,tertıplı,anac ve duygusal beklentılerı yuksek bır kadınsınız...
eşiniz az oz konusan düşüncelı,şehvetlı,kuşkucu,kıskanc ve duygularını gızleyen mantık abıdesı...

zaman zaman tartısmalarınızda aglayıp aglayıp susan sız olmalısınız cunku akrep erkegı kadınını mutlu etmenın tek yolunun cınsellık oldugunu düşünur.tutamıycagı sözlerı vermektense susmayı tercıh eder.oldukca sadıktır fakat aşırı ılgı besler..sızın fedakarlıgınız ıle bu iş yurumus ve yuruyecektır...onu ıdare etmek sıze kalmıs sevgılı başak burcumuz...:kedi:

ay ben esımın yukselenını bılmıyorum ,hiç aklıma gelmedı sormak bugune kadar kaydirigubbakcemile3

ben ikizler ,yükselen aslan

eşimin akrep burcu..

nedir durumumuz .

sız hayatını kararsızlıklarla zorlaştıran,kıskanc yapıda bıraz geveze ve ılgıye aşırı düşkun bır bayansınız..ıkızler zekanızı ve pratıklıgınızı one cıkarırken aslanda yaratıcı ve gorsel yonunuzu gosterır...

akrep bu ıkı kadınla baş etmekte zorlansada ufak oyunları gızlı kapalı hallerı ıle sızı en sınırlı anınızda bıle baştan cıkaracaktır...
çok laftan ve emırden hoşlanmayan akrep sızın gozunuzun ıcıne baka baka sıze kendı kurallarını benımsetecektır boyun egmez aslan yonunuzu bastırabılırsenız eglencelı bır beraberlık surebılırsınız:1closedeyes:

oo oldukca ıhtıraslı bır bırlıktelık...cinsel açıdan guzel ten cekımı uyumlu ama duygusal açıdan uyumsuzsunuz...

sız detaycı,tertıplı,anac ve duygusal beklentılerı yuksek bır kadınsınız...
eşiniz az oz konusan düşüncelı,şehvetlı,kuşkucu,kıskanc ve duygularını gızleyen mantık abıdesı...

zaman zaman tartısmalarınızda aglayıp aglayıp susan sız olmalısınız cunku akrep erkegı kadınını mutlu etmenın tek yolunun cınsellık oldugunu düşünur.tutamıycagı sözlerı vermektense susmayı tercıh eder.oldukca sadıktır fakat aşırı ılgı besler..sızın fedakarlıgınız ıle bu iş yurumus ve yuruyecektır...onu ıdare etmek sıze kalmıs sevgılı başak burcumuz...:kedi:

Bu kadar olur!!birebir ...Muhteşemsin
teşekkür ederim :)

ben balık burcuyum. yükselenim yengeç
valal aşk hayaıtmı sorsam şuan hayatımda kimse yokkk. evde kaldım 33 oldummmm.

benim burcum akrep yükselenim başak
eşimimburcu aslan yükselenini bilmiiyorum ama doğum saati öğleden sonra 16.20

merhaba
burcum akrep yükselenim kova
genelde burcumla yükselenimin çelişkili olduğunu okuyorum
siz nasıl değerlendiriyorsunuz
şimdiden teşekkürler =)

Hanım hanımm bak hele.

Ahanda yukselenıne kadar bır akrep olarak burdayım.De hele ne olacak terazıyle halım benım?

oooo baya akrep var kızlarr

benim de eşim akrep :mymeka: sempatiksalakcinni

sız hayatını kararsızlıklarla zorlaştıran,kıskanc yapıda bıraz geveze ve ılgıye aşırı düşkun bır bayansınız..ıkızler zekanızı ve pratıklıgınızı one cıkarırken aslanda yaratıcı ve gorsel yonunuzu gosterır...

akrep bu ıkı kadınla baş etmekte zorlansada ufak oyunları gızlı kapalı hallerı ıle sızı en sınırlı anınızda bıle baştan cıkaracaktır...
çok laftan ve emırden hoşlanmayan akrep sızın gozunuzun ıcıne baka baka sıze kendı kurallarını benımsetecektır boyun egmez aslan yonunuzu bastırabılırsenız eglencelı bır beraberlık surebılırsınız:1closedeyes:

uvv ,geveze miyim , delikafadulden

kıskancta sayılmam aslında baskası olsa yerımde catlardı sanırım laelaelaelaelae

tesekkur ederım yorum ıcın olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
X