• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burberry Tender Touch ve Givenchy Amarige parfümlerini kullanan? tavsiye eden?

Burberry Tender Touch hafifi bir kokudur ama Givenchy Amargie durudkca güzellesen ve coookta kalici olan harika bir parfüm ikisi arasinda tercih yapmayi bile düsünmeden alabilecegim bir parfüm.

Canım zaten burberry touch yazdım sana ben alkisalkisalkis

hayır bak böyle yazmıştınsırnaşık şey

Ben şimdi bvlgari touch sipariş ettim kokladım hoşuma gitti yarın büyük ihtimal elimde olucak koku hakkında daha detaylı bilgi veririm canım.
Bende onun dışında hala aramadayım ama bir kaç isim yazayım canım.Kenzo nun L'Eau Par Kenzo su çok hafif saf doğal bir koku denemeni tavsiye Ederim.Buarada çilektede idirimde çok ucuza geliyor.Bir de ck nın IN2U diye parfümü var bu da hoşuma gitti benim.Bvlgari jasmin noir da güzel beğend,m benden bu kadar canım.Koklabence bunları yakın zamanda ;)Yine olursa sende de bana yazarsın cnm:)

EĞER Kİ SATIN ALMAK İSTEYEN OLURSA AMARIGE 50 ML.LİK EDP Yİ 60 TL.YE SATABİLİRİM. ÇÜNKÜ BEN SETİNİ 150 T. YE ALMIŞTIM. TABİ AZICIK DA OLSA SIKTIĞIM İÇİN BU FİYAT. BU SENE İÇİNDE ALIP DA KULLANAMADIĞINIZ PARFÜMLER VARSA ONLARDAN BİRİYLE DE TAKAS YAPABİLİRİZ. BELKİ BİRİMİZİN BEĞENMEDİĞİNİ DİĞERİMİZ BEĞENEBİLİR. SEVGİYLE KALIN. ŞİMDİDEN HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR.. zemuszemus

amarige mariage ise elindeki parfüm, ben alabilirim onu. umarım hala elindedirbilmiyorumkismile

Back