Burberry Tender Touch:
DOĞUŞU Burberry Touch koleksiyonunu tamamlayan Burberry Tender Touch, ferah çiçek kokusuyla kadınsılığı doruklara çıkaran bir parfüm. Yeni bir kadınsılık...
Kadınlar için şehvetli ve sofistike bir parfüm. Romantik ve nazik bir dokunuş..
PARFÜM AİLESİ Üst notalardaki Yeşil mandalina ve Menekşe yapraklarının verdiği ferahlık ve canlılık ile ışıltılı ve çiçeksi... Orta notalar kadınların zarafetini ön plana çıkartıyor. İris, misk ve amberden oluşan gizemli dip notalar ile Burberry Tender Touch gül, frezya, peony ve seringadan oluşan bir bahar esintisi.
Givenchy Amarige Edt:
Amarige kadını bir çiçek gibi açılan ve güneş gibi ışık saçan aşk kadınıdır. Neşeli, kendisi ile barışık ve biraz kaprislidir.
Parfüm Ailesi:
Çiçek - Ağaç - Amber: Amarige içerikleri kalbin duyguları kadar zengin ve çeşitlidir; mutluluk, şefkat, duruluk, bolluk...
Parfüm İçerikleri:
Tepe Notası : Portakal Çiçeği, Menekşe yaprağı
Orta Notası : Gardenya, Mimoza, Ylang-Ylang
Dip Notası : Misk, Akamber
bunlar da parfümler hakkında bazı bilgiler..kullanan pek kimse yok gibi..ben yarın bi işim çıkmazsa gidip denicem ona göre karar verip sipariş etcem şakkıdı
AMERİGA tansu çillerin favori kokusudur anneminde ileri yaş parfümü ama TENDER TOUCH kullandım biliyorum çok hoş koku arkadaşlarım eşim bayılmıştı bu kokuya biii dk ya bu koku piyasadan kalkmadı burbery üretimini durdurdu diye biliyordum o kadar aradım bulamadım
Burberry tıuch yeni aldım.Ben çok çok ağır parfümlerden hoşlanmayan birisiyim.Ve parfümü çok beğendim fakat kalıcı olmadı aman aman tenle alakası olabilir.Buğday tenliyim.Ama koku harika böyle saf temiz etrafı rahatsız etmeyecek tarzda birkoku tek kelimeyle süper diyebilirim.Ama yinede bir denemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?