• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burberry Parfümleri (Acil Yardım)

Lorellak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
14
0
86
Bursa
Ben taktım burberry parfüm alıcam illa.kankam weekend aldı ama o herkeste var ve çok tatlı sevmedim.ben bi parfüm alıcam,uzun zaman onu kullanıp o kokuyla anılmk istiyorum.seçeneklerimde şunlar var:

burberry classic(yorum bekliyorum)
burberry the beat(çok almak istiyorum,koklamadım ama çok hafifmiş ve ben esmerim bilmiyorum ama bunu almak istiyorum)(yorum bekliorum)
burberry london(bu da çok asil ama ağırmış sanırım...)(yorum)
burberry brit(bunu kristen stewart kullanıor diye almak isdm ama kokladım çok ağır geldi sanki...)(yorum)

lütfen yardım edin.özellikle the beat konusunda.kullanan varsa bi aydınlatsın beni.Çok saolun şimdiden :)

Ben taktım burberry parfüm alıcam illa.kankam weekend aldı ama o herkeste var ve çok tatlı sevmedim.ben bi parfüm alıcam,uzun zaman onu kullanıp o kokuyla anılmk istiyorum.seçeneklerimde şunlar var:

burberry the beat(çok almak istiyorum,koklamadım ama çok hafifmiş ve ben esmerim bilmiyorum ama bunu almak istiyorum)(yorum bekliorum)
burberry brit(bunu kristen stewart kullanıor diye almak isdm ama kokladım çok ağır geldi sanki...)(yorum)

lütfen yardım edin.özellikle the beat konusunda.kullanan varsa bi aydınlatsın beni.Çok saolun şimdiden :)

burberry classic gerçekten güzel bir koku orjinali sanki biraz daha ağır gibi geldi bana doldurma olan daha bir hafif ama genelde ii bir koku bende esmerim ve tenimle uyum sağladı bu kokuuu tavsiye ederimmm.bayanssulusmile

cnm bende burberry brit merak ediyodum beyaz tenliiym kalıcı olup hoş kokar mı diye (bunu kristen stewart kullanıor diye yazmışşn oda beyaz tenli demekki beyaz tenlilerde kalıcı hoş bi parfüm alıyım o znm :16:

Ben de beyaz tenliyim. Burberry brit çok hoş ve kalıcı. Tavsiye ederim. Hatta elimde bi tane tester da var kullanılmamış. İstersen onu da verebilirim sana.

wazgeçilmezim burberry brit bende açık tenliyim bu arada

hepsini koklayıp yorum yapıcam yahu çok merak ettim bir parfüm hastası olarak.:)

şu weekend nasıl acaba?

Burbery kokuları arasında en iyisi bence ben burberry kokularını sevmiyorum ama weekend hoş bir koku

ben classic olanını pek sevmiyorum. alcak olsam weekendi alırdım

Arkadaşlar doğru cevabı vermişler en güzelii wekennd
classic çokk kötüü hiç beğenmedim kurabiye sanki koktu
belkii bekledikçe güzelleşir dedimm ama yok güzelleşmedi

Ben the beat kullanıyorum çok güzel bir koku mis gibi:16: ben ağır kokuları çok sevmiyorum ve burberrynin the beat haricindeki kokuları bana ağır geliyor eğer hafif yazlık hoş bir koku istiyorsan kesinlikle the beati öneririm =)

lise sondan universite sona kadar yani 5 yil boyunca herkes bunu kullandi cevremde.bende bir turlu sevemedim.kusacaktim artik burberry duydugumda midem bulaniyordu..bu aralar almiyorum bu kokuyu fazla.halimden cok memnunum valla

burberry klasik kokusu var bende ama çokta bayılarak kullanmıyorum,
çok bilindik bir koku canım, sen kendin bak beğenirsen al,
başkasının beğendiğini belki sen beğenmezsin.

Back