burberry klasikmi britney curiousmu ?

yelizi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
14
0
86
Edirne
selam kızlar bu iki parfüm arasında takılıp kaldım acil yardım bekliyorum nasıl kokulardır bunlar????? ve hangisi daha iyidir sizce ? :uhm:

C HıÇBıRı BURBERRYnin dolumu ARTIK KAPICI karısında bile var digeri de ÇOK MATAH DEGıL BAŞKA SEÇENEKLERE BAK LÜTFEN

Burberry doluu ile orjinali arasındaki farkı kapıcının karısı bilmez ama ben bilirim, benim çevrem bilir... Benim çevremde kimse de burberry dolumu burberry klasik orjinali gibi algılamaz....
Benim tenimde burberry klasik, rush2, ck ephoria kış aylarında; gucci envyme, bvlgari voile de jasmin, percieve, hugo boss essence de femme ilkbahar ve sonbaharda çok güzel gidiyor...
Ama yaz için kendime uygun bir parfüm bulamıyorum.... Özel gecelerde burberry klasik yada gucci envy me kullanıyorum. Gündelik kullanmda ise chanson deau kullanıyorum çok fresh bir koku, ama herzaman bulamıyorum....

Önemli olan teninde nasıl durduğudur....

evet canım bencede önemli olan senin teninde nası durdugu ve senın begenıp begenmemen dene hangısı daha hosuna gıdıyosa onu al sengözlerimebaksanab

EN DOGRU KARARI SEN VERECEKSİNDİR TABİ Kİ PAŞA GÖNLÜN BİLİR ;AMA artık burbery herkeste var sıradanlaştı ben çocuktum vardı demek istemiştim ne kokular çıktı

Valla evet ne kokular çıktı ama bazı kokular vardır insan yıllar geçse de vazgeçemez....
Herkeste var sıradanlaştı, ben çocuktum vardı hala var demek başka...
Burberrynin dolumu kapıcı karısında bile var demek başka....
Ona bakarsanız tüm parfümlerin dolumu var, ve herkes beğendiğini alıyor... Durumu olan orjinalini alıyor, olmayan dolumunu yada daha başka uygun fiyatlı parfümleri alıyorlar....

Öncelikle kapıcı karısında olması beni asla rahatsız eden bir durum değil, zira insanları kapıcı karısı, şarkıcı karısı fabrikatör karısı olarak kategorize etmem...
Ama dolumu kapıcı karısında bile var diye aşağılamanız beni rahatsız etti...
Zira dolom parfüm ile orjina parfüm arasında dağlar kadar fark var tek benzerlik sıkıldıktan sonra 30 sn le 1 dk arası, 1 dakika sonra alakasız bişey oluyor...

Mesela parfümü kimlerin sıktığı, kimlerde olduğu değil senin tenine ne kadar yakıştığıdır...
Aynı parfüm, bende çok güzel kokarken annemde hiç güzel olmuyor, yada arkadaşmda çok beğendiğim bir parfüm benim tenime hiç gitmez...

Bence arfümleri kapıcı karısının parfümü, fabrikatör karısının parfüm diye tanımlamak yerine teninize giden parfümler, gitmeyen parfümler olarak tanımlarsanız, yada yaz kokuları kış kokuları diyetanmlarsanız daha doğru olur...

Ben bildim bileli burbery klasık kullanırım.Hep değiştirmek istedim ama boşuna aldım hiç biri kalsığın yerını doldurmadı artık eşyalarıma tenıme bıle tamamen sindi bu koku benle özdeşleşti :)

britney spears curious kokusunu bilne var mı kzlar ya strawberryde indirimde de kutusu da pek şirin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…