Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende kullanıyorum, ama ilk anda hoşuma gidiyor sonra nedense bana da ağır geliyor ama dısarda falan yürürken kendime gelen kokusu cok güzel olduğu için yinede kullanmaya devam ediyorum.Sanırım kapalı alanda biraz ağır kaçıyor.
nedense bu parfüm benim tenimde orta notalarını belli ediyor daha çok. o baştaki ekşiliği kalmıyor bile, beş dakikada uçup gidiveriyor. her sarılan bayılıyor kokuya sevgilim de dahil:)
classic koklayarak anlaşılabilecek bir parfüm değil çünkü açılışı çok ekşi koku sonradan oturuyor. benim için meyveyle çiçeğin muhteşem tam kararında uyumudur bu parfüm.
ben de yeni kullanmaya başladım. şekerli şekerli bana kokusu güzel geliyor. ama sözlüm bugün çok ağır dedi kokuma. ama ben sevdim.
ayrıca burbery london da kullanıyorum. ayrıca burberynin brit seriside çok güzel.
biraz ağır gibi ama fena değildir, dışarıda birkaç kez parfümü direkt bilmişlerdi, o kadar bilinen bir kokudur, ama bir şişeden sonra bir daha almadım bunu da belirteyim.
Bende merak edip dp den kokladım dünn amaa hiç hoşuma gitmedii beğeneceğimii düşünmüştümm ama ben lifte çok benzettimm yani kurabiye gibii hiç güzel değildii hayatta almıyacağımm parfümlerden birii olduu