burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

citos2903

üç böcek bir çiçek :))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
6.331
47
sizde benim gibi kaynanasından illallah diyenlerdenmisiniz:kızgın:
hadi o zaman buyrun muhabbetebuyrunnnnnnnnn
şuan 7,5 aylık hamileyim ve doğuma kadar başımı kaynanam bekliycek :umursamaz:
ilk evlendiğimizde çok eziyet etti mafoldumbenşimdide iyi davranmaya çalışıyor fakat nafile kırılan kalp ne kadar düzelirki şimdide bana değil aslında iyiliği torunu olucak ya onun için ilgili davranıyo:1closedeyes:bizim 1,5 sene olmadı çocuğumuz o zamanlar beni hep hor gördü bende pko vardı sanki kanserliymişim gibi davrandı şimdide yüzüme gülüyor ama içimdeki o kızgınlık geçmiyor nedense :umursamaz:

citosum topiğin hayırlı olsun canıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

aman görürse görsün umrumda deel:1closedeyes:eek: daha blgsyr açmasını bilmiyor burayı nerden bilcek ancak ben girersem tepemden izlemesini bilir:sinifsinif:

kuyruk gibi peşimde dolaşılmasını hiç sefmem
iyi dayanıyorsun canım ALLAH sabır versin sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kuyruk gibi peşimde dolaşılmasını hiç sefmem
iyi dayanıyorsun canım ALLAH sabır versin sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
off sorma yaw kuyrukki ne kuyruk mafoldumbenondan ancak uykuda kurtuluyom her dakka peşimde bu kadar üstüme düşmesinede gıcık oluyom şu bebişim hayırlısıyla bi doğsun bi ayaklanıyım yüzünü yakın zamanda görmek istemiyom:dilcikar:

ah çitosuuuum kıyamam sana
gelme ben kendi başımın çaresine bakarım demedin mi :teselli:
:gitme:dedim cnm daha erken son hafta gelirsin dedim emme dinlemedi sen şimdi iş felan yapamazsın oğlumada bakamazsın dedi yani yine lafı soktuda geldi :umursamaz:temizliği yardımcı kadın tutuyoruz o yapıyor zati yemek yapmaya ne var kocikim ne yapsam yiyor yemek konusundada sorun yok illaki burnunu sokcek :mymeka:ay bir hafta oldu geleli sinirimden çatlıycam:kızgın:

citos hayırlı olsun topiğinopuyorumnanaktan
vay bu gelin milletinin haline:gitme:
üzülerek söylüyorum lohusa sendromuda seni kapıda bekliyo gibi ...:teselli:
evet canım zamanında yapıyorlar ellerinden geleni..sonrada günah çıkartır gibi ne yapsakta yaransak eskiyi unuttursak diye çabalıyorlar ama nafile:dilcikar:

citos hayırlı olsun topiğinopuyorumnanaktan
vay bu gelin milletinin haline:gitme:
üzülerek söylüyorum lohusa sendromuda seni kapıda bekliyo gibi ...:teselli:
evet canım zamanında yapıyorlar ellerinden geleni..sonrada günah çıkartır gibi ne yapsakta yaransak eskiyi unuttursak diye çabalıyorlar ama nafile:dilcikar:
sağol fatmacımopuyorumnanaktanhoşgeldina.s.
ewet gülüm zamanında yapılanlar unutulmuyor malesef şimdide hamile oldum için dahada hassasım :gitme:zati bu doğum başlı başına insanı yıpratıyor bunlarda bonus gibi üstüne ekleniyor çok morelim bozuk mafoldumbenbirde annecimi çok özledim keşke yanımda olsaydı :gitme:

citosumm bitanem hayrlı olsn topiğin .. nasılsn .
valla kaynana ne kadar iyi olsa da olmuor ben çok deniorm iyi olmayı ama illa bana batacak bişiler yapıyor . .

sağol fatmacımopuyorumnanaktanhoşgeldina.s.
ewet gülüm zamanında yapılanlar unutulmuyor malesef şimdide hamile oldum için dahada hassasım :gitme:zati bu doğum başlı başına insanı yıpratıyor bunlarda bonus gibi üstüne ekleniyor çok morelim bozuk mafoldumbenbirde annecimi çok özledim keşke yanımda olsaydı :gitme:
iyice sinirlerin bozulmuş senin:teselli:
kafa dağıtcak bişeyler bulmalısın bence fisfisfis
çık dışarı dolaş doğuma kadar bişeylerle meşgul olsan nasıl olurCADIARZU
böyle iyice gerilcen..ya görmemezlikten gelip üstüne düşmücen bişeyler yapmak lazım:teselli:
valla kaynana ne kadar iyi olsa da olmuor ben çok deniorm iyi olmayı ama illa bana batacak bişiler yapıyor . .
kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktansağol bitanem hoşgeldinopuyorumnanaktan
ewet haklısın iki dünya bir araya gelse bu gelin kaynana çekişmesi asla bitmez:umursamaz:
sen nasılsın canım enesim iyimi Şeniz:emir_bebek:kızlar iyiki siz varsınız sizlerde olmasanız dertleşcek şuan yakınımda kimsem yok:çok üzgünüm:

sevmedım,sevmıyorum,sevemıcem denedım ama olmuyo ılk gordugum an gozumun onunde. Kadını ılk gordugum gunden berı ıcım kaynamadı ve evlenelı 2,5 sene oluyo halada alısmıs degılım, konusma tarzı kavgacı sankı heran tartısıyomus gıbı bır kere kızım kelımesı cıkmadı agzından(kendı sulalesının ıcınde arada bır hava olsun dıye kızım der ama ) bılmıyorum ama zor ıs, artık bende ısı delılıge vuruyorum o bana soluyosa bende onu ıgnelıyorum yoksa basa cıkamıyorum bole yapınca susuyo, en basıtı dun aksam esım hakkında onunla konustum bana dıyokı sende oglum hakkında cok yorum yaptın bende dedımkı soyleyene degıl soyletene bak, sustu sesı cıkmadı 10 dk sonra tekrar kaldıgı yerden devam, yanı kayınvalıdem yuzunden kendımı tanımaz oldum normalde cok sakın bır yapıya sahıptım ole ıgnelı konusmalar laf sokmalar benden buyuk ınsana ters cevap vermeler benım ıcın cok ayıp seylerdı ama annemın dedıgı gıbı ele karısan ellı turlu oluyo, aynen ole arkadaslar. Gorusmemeın tek sebebıde esımı cok sevıyorum onun annesı oldugu ıcınde gorusuyorum ıste...

tatlım enes im iyi doğm günü geçen sene bugun 21.49 da dünyaya gelmişti allah m ömür versn .. sana da kucağna almayı nasip etsn fıstğm .. dün annemn cafesnde kutladk doğm gnünü gsldi ..
kayınvaliden uyuyor mu nasıl giriosn şimdi .. takma sen o ne yaparsa su yun dediği ibi başka bir uğraş bul kendine btn gün onla otrmak zornda değilsn sende kalıor die

iyice sinirlerin bozulmuş senin:teselli:
kafa dağıtcak bişeyler bulmalısın bence fisfisfis
çık dışarı dolaş doğuma kadar bişeylerle meşgul olsan nasıl olurCADIARZU
böyle iyice gerilcen..ya görmemezlikten gelip üstüne düşmücen bişeyler yapmak lazım:teselli:

kaydirigubbakcemile3
bu hafta kocikim gesmeye götürcekti beni kaynana hanfendi başım ağrıyor totom ağrıyor diye bahane buldu biryere gidemedik Çok üzgünüm çoooktek başımada şuan kocikim göndermiyor nereye gitsem o bırakıyor arabayla gerçekten sıkılldım kaç gündür kkyada giremedim doğru düzgün bunalım geçiriyomsenağlama

connet canm hepimiz aynı şekildeyz eşimizin hatrına görüşüyorz yoksa ne ben onu ne o beni tanımasına gerek yok ama artk yaptklarını grmezden geliorm ben onume bakıorm ne derse desn

sevmedım,sevmıyorum,sevemıcem denedım ama olmuyo ılk gordugum an gozumun onunde. Kadını ılk gordugum gunden berı ıcım kaynamadı ve evlenelı 2,5 sene oluyo halada alısmıs degılım, konusma tarzı kavgacı sankı heran tartısıyomus gıbı bır kere kızım kelımesı cıkmadı agzından(kendı sulalesının ıcınde arada bır hava olsun dıye kızım der ama ) bılmıyorum ama zor ıs, artık bende ısı delılıge vuruyorum o bana soluyosa bende onu ıgnelıyorum yoksa basa cıkamıyorum bole yapınca susuyo, en basıtı dun aksam esım hakkında onunla konustum bana dıyokı sende oglum hakkında cok yorum yaptın bende dedımkı soyleyene degıl soyletene bak, sustu sesı cıkmadı 10 dk sonra tekrar kaldıgı yerden devam, yanı kayınvalıdem yuzunden kendımı tanımaz oldum normalde cok sakın bır yapıya sahıptım ole ıgnelı konusmalar laf sokmalar benden buyuk ınsana ters cevap vermeler benım ıcın cok ayıp seylerdı ama annemın dedıgı gıbı ele karısan ellı turlu oluyo, aynen ole arkadaslar. Gorusmemeın tek sebebıde esımı cok sevıyorum onun annesı oldugu ıcınde gorusuyorum ıste...
:teselli:ewet cnm hepsi birbirine benziyor işte biz sanki onların rakibiyiz bizi kabullenemiyolar bir türlü :1closedeyes:

tatlım enes im iyi doğm günü geçen sene bugun 21.49 da dünyaya gelmişti allah m ömür versn .. sana da kucağna almayı nasip etsn fıstğm .. dün annemn cafesnde kutladk doğm gnünü gsldi ..
kayınvaliden uyuyor mu nasıl giriosn şimdi .. takma sen o ne yaparsa su yun dediği ibi başka bir uğraş bul kendine btn gün onla otrmak zornda değilsn sende kalıor die
a.s.a.s.a.s.canım enesimin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahŞenizŞenizbak kkya giremedim için kaçırmışım :çok üzgünüm:şuan yatıyor daha kalkmadı ben yatak odamdayım cnm kapımı kilitledim birde çat kapı giriyor hiç saygı yok:kızgın:

X