burasıda benim salonum

dmavi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
11
0
16
İzmir
Attach=confıg]474325[/attach] $IMG000031.webp$IMG000033.webp$IMG000036.webp$IMG000038.webp$IMG000039.webp

Eklentiler

• $IMG000032.webp
    $IMG000032.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 242
Salonunuz gayet şık ve modern çok beğendim ama o örtüler hiç bu salona uymamış açıkçası.

teşekkür ederim yorumlarınız için örtüler konusunda benimde fikrim aynı ama gözüm alıştı sanırım annemin ısrarı üzerine aldım sadece konsolum ve sehpamın uzerınde var onlarda çizilmesin diye çunku siyah olan yerler ayna ve kullanımı biraz zor:)

aslında fotoğraflar tam istediğim gibi olmadı sanırım onun da etkisi var standart sehbalar kadar yuksek olmasada cokda alçak değil teşekkürler yorumunuz için

Ben cok begendim gule gule oturun insallah :-)
Ama ikili koltugun oldugu resme ilk baktigimda minderler yamuk duruyor dedim diger resme bakmamla anladim sekli oldugunu:52:

Gördüğüm kadarıyla Fuga Mobilya ürünleri.GÜzel ve kaliteli ürünleri vardır. Ben de bir ürün beğenmiştim evlenirken ama eşimle hemfikir olamayınca başka bir mobilya mağazasından aldık.Yemek masasının üzerindeki vazo sedef mi, resimde pek anlaşılmıyor. MUtlulukla ve sağlıkla kullanmanız dileğiyle...

aynalarımız ve masalarımız seninle aynı :1: ben çok severek kullanıyorum.

güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle

Gördüğüm kadarıyla Fuga Mobilya ürünleri.GÜzel ve kaliteli ürünleri vardır. Ben de bir ürün beğenmiştim evlenirken ama eşimle hemfikir olamayınca başka bir mobilya mağazasından aldık.Yemek masasının üzerindeki vazo sedef mi, resimde pek anlaşılmıyor. MUtlulukla ve sağlıkla kullanmanız dileğiyle...

teşekkürler yorumlarınız ıcın voza sedef deıl ama kendi boya deseni ben ilk mobilya bakmaya başladığımda fugadan begendım baskada begenemedim evimin diğer eşyalarınıda burdan aldık cokmemnunum kalıtesinden özellikle almayı dusunen herkse tavsıye edebilirim :)

temizlemek gorunduğu kadar zor olmuyor leke bırakmayan bır kumaş bırde beyazı cok seviyorum belkıde ondan zor gelmıyor:)

çok sevimli bir salon sade ve sıcak bir ortam olmuş beyaz koltuklar çok hoş durmuş çizgileride güzel.daha önece beyaz hiç düşünmezken bende beyaz koltuk düşünmeye başladım acaba kumaş mı derimi koltukların temizliği nasıl bende 2 çocuk var hatta eşimle beraber 3 neyse canım güle güle kullan çok beğendim.

güle güle otur aksesuarlarını çok beğendim canım

Back
X