Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

iyim bıraz sıkıcı bır gun

sen nasılsınn ? sormaaa bu bolum super bu bolume gırınce kendımı ıyı hıssedıorum yalnız degılmısım dıoruumm :sm_cool:

Benim içinde sıkıcı bir gün kapris birazda 'bir derdim var' bölümüne gideyim iyi gelir belki sende gel capris

iim merveciim saol canm kızlar nooldunuz böyle yafff herkeste bi sıkıntı aldı başını gidiyor nazarmı değiyo bize nedir? Çok üzgünüm çoook

ayy nazar olabilir tatlım yaa..heee sizee haberlerim var gerçi daha fol yok yumurta yok ama sizinle paylaşıcam yineede...dün pikniğe gittik işte ananemlerde geldi büyük teyzeme sizin ailede oturaklı kız varmı diye sormuşlar bizimkinler tek ben kaldığım için hemen beni demişler çoçuk mastır falan yapmış müdürmüş ve gençmiş inanabiliyomusunuz 5 bin tl alıyomuş görmeye geliceklermişte miş bana pek inandırıcı gelmedi mastır yapıpta genç olması hem ben oturaklımıyım diye sordum herkes gülme krizine girdi çünküü çok tepindim dün ya çalgı tututtuk göbecikler attık en neşeli grup bizdik herkes bize baktıı

capris dikkat et tatlım klima çarpar hiç anlamassın hasta olmayasın

liligum sende hoşgeldinn cnm

hadi bakalım canım hayırlısı olsun aramızdan sıyrılırsın inşallah darısı bize kocaman bir amin..............

Hoş buldum anemon tşk ederimm a.s.
capris bencede dikkat etmelisin,hasta olursun sonra :1no2:
Benimde bir sorunum vardıda bir derdim var bölümüne bir uğrayıp paylaşayım dedim..
Anemon yani sen şimdi yakında bu bölümden ayrılanlar ,evlenecekler grubuna mı gireceksinn,hadi hayırlısı :1rolleyes:

Slm kıslaar nabersiniz bakim. Haftasonu gelemedim bugünde şu saate kadar elktrik yoktu ve ben çatladım meraktan naptınız diye... Kız anemon galiba burada en önce seni verces baksana gelenin gidenin hiç bitmiyo...Varsa doktora yapmış bi kardeşi falan bak bizde buradayız hee ben gayet oturkalıyım oturduğum yerden heeç kalkmam :)

kzlar sormayn ya kapatalım dedm burdakılerde pısıyo hararet bastı herhalde kadın az olgun yetkılımz menepoza gırıo herhalde -tatlicadiarzu-

anemon kız hadı hayırlısı hıc bellı olmaz ınş. kafalarınız ve tıplerınız uyarda olur yalnızlık zor vala kardeşş :roflol:

oo hoşgeldin cimcime iiz canım sen nasılsın bakalım valla bak merveciim çocuun kankası,arkadaşı,kuzeni muzeni varsa bizide görösün artık dimi alkisalkisalkis

hayırdır canım yaa çok geçmiş olsun ne ameliyatı canım benm yaa üzüldüm bak şimdi senağlama

bian çok üzüldüm yaa içim bir garip oldu anlayamadım korkumu heyecanmı? Kollarında uyuşma vardı sinirlerden ameliyat olacakmış...

gecmıs olsun tekrar cnm Allah yardımcısı olsun...

secl cim sgl eksık olma :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…