Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlarr slm site kapancak diye çok korkmuştum neyseki kapanmamış...içim rahatladı valla kaçgünden beri giremiyodum..

damla584 hoşgeldin tatlım aramızaa

kızlar yaa o kadar yazdım hıdrellez sabahı işte kalkıp dua falan okucaktık çizcektik...ama nerdee ben finifini oldum annem bana kızdı ya niye oldun dua okucaktık diye sabah kendide olmuş bizim dualar kaldıkaydirigubbakcemile3bu sene ben buralardayım kızlar sizi bırakmıyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama usulen çizdim ölesinee..zaten inanmıyorum kii

Hoşgeldin anemoncum kıs çok özledim sizi yaa... Ben ne yapıp edip yine girdim siteye... Şimdi düzeldi ama

Son düzenleme:
anemondan önce ben gördüm ve seni erkek olsaydım kendime isterdim şahsen ve bilakis...Hoş bir bayansın bizim elma muhabbetini hatırlıyomusun sende mükemmel elmalardan birisin işte...

ii nolsun saatler geçsinde eve gidem diyom artık yav. Anneme ne alacağımı bulamadım para durumlarıda kritik... Of offf pere yok manita yok netcem ben yaa senağlama

Corelcimm harikasın gerçekten cimcimeyede katılıyorum sende elmalardan birisin....

GerÇekten Çok gÜzelsın tatlım ne kadar Çırkınler var evlenıyor kısmet ıŞte allahın takdırı yanı ben kendıme bakıyorum gÜzel deĞılım ama Çırkınde deĞılım bır sevgılım bıle yok bu ıŞler kısmet ıŞı hem bızım akraba var 36 yaŞında evlendı demekkı allahtan Ümıt kesılmez..hem evlenenlerın baŞı gÖĞemı erdı takma kafana mutsuz olacaĞın evlılık yapmaktansa bekar kalmak herzman daha ıyı

Hoşgeldin anemoncum kıs çok özledim sizi yaa... Ben ne yapıp edip yine girdim siteye... Şimdi düzeldi ama

hoşbuldum tatlım valla bende çok özledim insan nasılda alışıyor..kimseyle paylaşamadığım düşüncelerimi sizinle paylaşıyorum yargı yok infaz yok :1hug::1hug:hem herkesin içten olduğuna inanıyorum hepinizi öpüyorumm muckkkka.s.

günaydınn şekerlerr nasılsınız bakalım...dün site çokmu yavaştı yoksa benim pcdemi sorun anlamadım...

günaydın kızlaarr :sm_cool:
evet dün site çok yavaştı sinir bastı beni. bugün hızlanmış sanki inşallah bozulmaz yinee :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…