Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

şükür siteye girebildim hihoyyyt
Merve canım annen ne güzel koca çiz diyor ya benimki evlenme kelimesini ağzımda duyduğunda kıymetleri koparıyor

şükür siteye girebildim hihoyyyt
Merve canım annen ne güzel koca çiz diyor ya benimki evlenme kelimesini ağzımda duyduğunda kıymetleri koparıyor

sende gizli gizli çiz hayatım annemde bekar benim ondan oda kendine çizcekk:roflol::roflol::roflol:dedim ya bizimkinler evlilik manyağı sülalecek benide kendilerine benzettiler gerçi ben manita istiyorum düzenli koca geriden gelsinkaydirigubbakcemile

mermait cnm ağacın dibine toprağa çiziliyormuş kız kocaman fabrika zinciri çiz içinede sevgilini yanınada bi araba ohhh sizden rahatı yokkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3arkadaşımla sabahtan beri bu konuyu konuşup gülüyoruz ben minicooper çizcem diyorum oda yok sen sığamasıın boyun uzunya dedi bende sana veririm kendime yedek çizcem onu ben kullanırım diyee..

bendeniz hadi gözünaydın

umudum;garanti almak için ikisinide yapmak lazım dicem ama gülü nasıl bulucaksın bizde bulamayız bahçedeki ağaca hücümm

bize kimse gelmiyorr gelse bile ben evde olmuyorum:içelim:kafa dengimde yok zaten pek senağlamaçok sıkıcı oluyor bide annem bana yaptırıyor herşeyi:mymeka:

aslında bizede pek gelen olmaz. bu hafta böyle denk geldi. benimde kafa dengim yok. misafirlerin yanında oturmadım zaten. sadece pasta çay servisi yaptım

umudum;garanti almak için ikisinide yapmak lazım dicem ama gülü nasıl bulucaksın bizde bulamayız bahçedeki ağaca hücümm
ben burda çiçekçi var işyerinde onun gülleri aklıma geldi ama kadın kovalar benikaydirigubbakcemile3
bize kimse gelmiyorr gelse bile ben evde olmuyorum:içelim:kafa dengimde yok zaten pek senağlamaçok sıkıcı oluyor bide annem bana yaptırıyor herşeyi:mymeka:
biz gelirizkaydirigubbakcemile3

kıslar gül ağacına para astım sbh alacam hihoyyyt.komsumuzla beraber yaptık o ole dedı valla,,,çizmk falan bılmıos..bırde yeşil soganla olan var ...dılegım olackmı olmayackmı dıye,,sbhta ona bakcm ınş..dualarımz kabul olur umarımm

slm kıslaar nirdesiniz site harekete geçti gelin artıkın...Kız mermaid gül ağacı falan ne iş ben biraz fransız kalmışımda anlatın bakem..

bana bunlar hep batıl inanç gibi gelir :)
hoş bırakın gül ağacına para asmayı
dünyanın en iyi büyücüsü bile işe yaramaz benim üstümde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…