ayy ağlamak istiyorum. Gözlerim gelinlik resimleri olan foruma takıldı 2 saattir onu inceliyorum ay çok güzeldi yaa...Ağlamak istiyorum yaa çokmu çirkinim acaba senağlama
canım bu işlerin güzellikle bi ilgisi yok ki. kısmet ve şans meselesi. ayrıca çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır dimi ama kaydirigubbakcemile5
biran psikolojik bunalıma girdim. Bide sülalede bütün kızlar evlendi bi tek ben kaldım. Beni artık ismimle değilde sadakatli olarak çağırıyorlar...
bende hikaye bitmez :)
19 yaşında ölümden döndüm çok büyük bi kaza geçirdim.
beyin suyum kulaktan aktı. ödem oluştu damarda sonrasında yüz felci.
merhaba kızlar
corel gerçekten zor şeyler yaşamışsın allah bi daha göstermesin. beterinden korusun canım
bende yüz felci geçirmiştim nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum
dünde midemi üşütmüşüm çok kötüydüm o yüzden fazla katılamadım sohbetinize...
oy oy sanada geçmiş olsun şekerim. Aman kendinize dikkat edin yoksa biz sizsiz naparız kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun bendeniz dikkat cnm bu havalara güven olmuyor malesef..
yıkılmıyosun tatlım derdi veren Allah dayanma gücünüde veriyor bazen dayanması çok zor olsada . anlatmak çok tarzım değil biraz kapalı kutuyum arada ufak ufak anlatırım sadeceayyy içim bir tuhaf oldu anlatsan ben dinlerim ama sen anlatmak istermisin bilmiyorum..neler neler atlasmıssın sen öyle ben şuan senin yerinde olsam çoktan yıkılmıştım isyan etmistim çok güçlüsün maşallah:1hug:
teşekkürler güzelim :1hug:günaydın canlaar...Ay corelcim yaşadıklarına üzüldüm canım ama aynı zamanda atlatmanada sevindim. Büyük mücadele göstermişsin tebrik ederim seni...
amin tatlımmerhaba kızlar
corel gerçekten zor şeyler yaşamışsın allah bi daha göstermesin. beterinden korusun canım
bende yüz felci geçirmiştim nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum
dünde midemi üşütmüşüm çok kötüydüm o yüzden fazla katılamadım sohbetinize...
evet fazlasıyla güçlü c.teside diyetisyenim öyle dedigünaydın herkesee :)
corel cnm cok gecmıs olsun maşallah sana takdır ettım gercekten dayanıklıymıssın kı aramızdasın psıkolojık olarak guclu bı yapın var dmkkı
corelcim çoğu zaman korkuyu ve acıyı biz beynimizde yaratıyoruz. dişçininde eli hafif olunca sonç güzel oluyor tabi
evet tatlım
ay ayaklarımın bağı çözüldü korkudan tam iğne vurucak bana 5 dk verin dedim baktım geçmiyo korku vurun iğneyi dedim
katır dozunda idi sanırım hiç hissetmedim :1shok:
perşembede diğerini çektiricem . P.tesi yapılmaya başlancak dişler gamyoncuiremsu
sanada geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?