Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ayy ağlamak istiyorum. Gözlerim gelinlik resimleri olan foruma takıldı 2 saattir onu inceliyorum ay çok güzeldi yaa...Ağlamak istiyorum yaa çokmu çirkinim acaba senağlama

canım bu işlerin güzellikle bi ilgisi yok ki. kısmet ve şans meselesi. ayrıca çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır dimi ama kaydirigubbakcemile5

canım bu işlerin güzellikle bi ilgisi yok ki. kısmet ve şans meselesi. ayrıca çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır dimi ama kaydirigubbakcemile5

biran psikolojik bunalıma girdim. Bide sülalede bütün kızlar evlendi bi tek ben kaldım. Beni artık ismimle değilde sadakatli olarak çağırıyorlar...

biran psikolojik bunalıma girdim. Bide sülalede bütün kızlar evlendi bi tek ben kaldım. Beni artık ismimle değilde sadakatli olarak çağırıyorlar...

sadakatli ne demek yani :uhm:
benden küçük kuzenlerim evli ve çocukları var. ama bu durum umrumda değil. zamanı gelmediyse yapacak bişe yok a.s

yani aileme ve evime sadıkmışım evlenmiyomuşum. Amaan çevremdekiler benden çok evlilik telaşına düşmüş sıkıntım bu yüzden zaten. Yoksa pek takacak değilim, arada kalıyorum her zaman... Neyse ben çıkıyorum herkese ii akşamlar görüşmek üzere by..

emg şu
ben yüz felci geçirmiştim.
incecik iğneler var onu yüzüme batırdılar ve batırdıkları yerde çevirdiler kaslarımın mı sinirlerimin mi ne ne kadar kayıp olduğunu görmek için
iğne ince batırılınca acımıyor ama batırdıkları yerde iğneyi döndürüyorlar o felaket acı veriyor.

iyi akşamlar görüşürz cimcimecim takma kafana arada banada aynısı oluyor eminimki herkese zaman zaman oluyordur..

ayy corel cnm ya nasıl dayandın allahtan atlatmıssın bu yüz felcinin nedenleri ney ki annemde yüz felci geçirmek üzereymiş ki bi hemşiremi farketti ne oldu küçüktüm hatırlamıyorum tam

bende hikaye bitmez :)
19 yaşında ölümden döndüm çok büyük bi kaza geçirdim.
beyin suyum kulaktan aktı. ödem oluştu damarda sonrasında yüz felci.

bende hikaye bitmez :)
19 yaşında ölümden döndüm çok büyük bi kaza geçirdim.
beyin suyum kulaktan aktı. ödem oluştu damarda sonrasında yüz felci.

ayyy içim bir tuhaf oldu anlatsan ben dinlerim ama sen anlatmak istermisin bilmiyorum..neler neler atlasmıssın sen öyle ben şuan senin yerinde olsam çoktan yıkılmıştım isyan etmistim çok güçlüsün maşallah:1hug:

günaydın canlaar...Ay corelcim yaşadıklarına üzüldüm canım ama aynı zamanda atlatmanada sevindim. Büyük mücadele göstermişsin tebrik ederim seni...

günaydın herkesee :)
corel cnm cok gecmıs olsun maşallah sana takdır ettım gercekten dayanıklıymıssın kı aramızdasın psıkolojık olarak guclu bı yapın var dmkkı

merhaba kızlar
corel gerçekten zor şeyler yaşamışsın allah bi daha göstermesin. beterinden korusun canım
bende yüz felci geçirmiştim nasıl bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum
dünde midemi üşütmüşüm çok kötüydüm o yüzden fazla katılamadım sohbetinize...

oy oy sanada geçmiş olsun şekerim. Aman kendinize dikkat edin yoksa biz sizsiz naparız kaydirigubbakcemile5

yıkılmıyosun tatlım derdi veren Allah dayanma gücünüde veriyor bazen dayanması çok zor olsada . anlatmak çok tarzım değil biraz kapalı kutuyum arada ufak ufak anlatırım sadece
günaydın canlaar...Ay corelcim yaşadıklarına üzüldüm canım ama aynı zamanda atlatmanada sevindim. Büyük mücadele göstermişsin tebrik ederim seni...
teşekkürler güzelim :1hug:
amin tatlım
günaydın herkesee :)
corel cnm cok gecmıs olsun maşallah sana takdır ettım gercekten dayanıklıymıssın kı aramızdasın psıkolojık olarak guclu bı yapın var dmkkı
evet fazlasıyla güçlü c.teside diyetisyenim öyle dedi
kaldıramayacağın yük,aşamayacağın sorun yok diye.
ama bazen yoruluyorum senağlama

genede yaşamak çok güzel kaydirigubbakcemile2

dişimi çektirdim hiçte acımadı kaydirigubbakcemile3

corelcim çoğu zaman korkuyu ve acıyı biz beynimizde yaratıyoruz. dişçininde eli hafif olunca sonç güzel oluyor tabi

corelcim çoğu zaman korkuyu ve acıyı biz beynimizde yaratıyoruz. dişçininde eli hafif olunca sonç güzel oluyor tabi

evet tatlım
ay ayaklarımın bağı çözüldü korkudan tam iğne vurucak bana 5 dk verin dedim baktım geçmiyo korku vurun iğneyi dedim
katır dozunda idi sanırım hiç hissetmedim :1shok:
perşembede diğerini çektiricem . P.tesi yapılmaya başlancak dişler gamyoncuiremsu
sanada geçmiş olsun tatlım

teşekkürler canım
artık dişçiye korkmadan koşa koşa gidersin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…