Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kamyon çarpmış gibi hissediyorum kendimi kafamçokkarıştı
güneş kaçmadan bir saatilk yürüyüşe çıkacağım. açılırım belki accık

bu yıl ki grip salgını kadar pis ve lanet bişey yok sanırım
çok geçmiş olsun
ya

bu yıl ki grip salgını kadar pis ve lanet bişey yok sanırım
çok geçmiş olsun
ya

geçmiş olsun canım:1hug:

teşekkür ederim kızlar a.s.

bi arkadaşımla buluştum sonra başka arkadaşlarımla da karşılaştım sohbet güzeldi açıldım biraz. gölgeler soğukmuş onu fark ettim bu arada. bi kahve içeyimde içim ısınsın bari

günaydın canlarım nasılsınız...corel ve bendeniz hanfendi ya bende sizi görmek istiyordum niçin beni beklemediniz küstüm amasenağlamabendenizcim çok çok geçmiş olsun grip çok fena çabuk atlatırsın inş.bizde dün badanaya kalkıştık ve ben çok yorgunumm ellerim deterjandan maf oldu yawwff.şimdi ben işyerinin camlarını sileyim gelicem öğlende biter inş..

günaydin kizlar...
aslinda bende bu topice ayitim cünkü hala bekliyorus nisanlanmak/evlenmek icin :))

ay bende grip olmusum yaaa..

günaydin kizlar...
aslinda bende bu topice ayitim cünkü hala bekliyorus nisanlanmak/evlenmek icin :))

ay bende grip olmusum yaaa..

hoşgeldin oözlem06cım =) sevgilin var sanırım bekliyorum dediğine göre inş. yakın zmanda hayırlısı ile sevdiğine kavuşursun..vee geçmiş olsun dikkat edin kendinize şu bahar ayındaa herkes hastaa

evet anemoncum yaa.. hem calisiyorum hem burnum offf... bide bas agrisida yapio rahat calisamio insan..

cnm benm 4.5 senelik bir iliskim var.. aileler bilio..bunu bu topice yazmistim bikere ama olsn :)) dedigim gibi aileler bilio ama babam kabul etmioo :))
napacam bilmiyorum oyüsdende bekliyorus evet diyene kadar...

senin varmi sevgilin??

merhaba canım. ben bugün biraz daha iyiyim. sen nasılsın?
badana işleri zordur. kolay gelsin tatlım a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…