Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Yahu evlenıpte ne edecksınızz keske bu bolumde bende yazabılsemm bekar oldumgumu nerde ah ahh keskelr ne bu dunyada ne de dıger dunyada bızım ıcın bı faydası olmıycakkkkk su topıge okdar ozenıyorumkı keske evde kalsaydım keskeeeeeeeeeeeeeeeeee su topıcte zır zır zırlasaydımmm evleneyım dıyeeee ama evlenıpte ne b......k yedım sankı kavga dovusten baska
kusura bakmayın kıslar topıcınızı batırdımmm abla tavsıyesı olsunnn

SELAM BEKAR KIZLARRRRR :)
ben merve 20 yaşındayım. :):)
topiğin ilk bi kaç sayfasını okudum. bende bekarım ama valla bekarlık gibisi yok diyenlerdenim.laelaelaelaelae
evlilik gönüllü köleliktir. boşverin kızlar yaşayalım hayatımızı. hem öyle kolay kolayda moruklamayız. kozmetikçiler bizim için çalışıyor.kaydirigubbakcemile3
burayı takip edicem artık keyifli olmuş.kaydirigubbakcemile2

canım öncellikle allah yardımcın olsun. inşallah düzelir durumlarda iyiki evlenmişim dersin :Saruboceq:
tabi ki bizde hayırlı huzurlu bi evlilik istiyoruz. evlenmiş olmak için evlenme taraftarı değiliz aslaaaa. gel gör ki yanlızlıkta çekilmiyor :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar beni aranıza almıyorsunuz ay valla darılcam ama :1closedeyes:
giderim inadıma evlenirim :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…