Yahu evlenıpte ne edecksınızz keske bu bolumde bende yazabılsemm bekar oldumgumu nerde ah ahh keskelr ne bu dunyada ne de dıger dunyada bızım ıcın bı faydası olmıycakkkkk su topıge okdar ozenıyorumkı keske evde kalsaydım keskeeeeeeeeeeeeeeeeee su topıcte zır zır zırlasaydımmm evleneyım dıyeeee ama evlenıpte ne b......k yedım sankı kavga dovusten baska
kusura bakmayın kıslar topıcınızı batırdımmm abla tavsıyesı olsunnn
SELAM BEKAR KIZLARRRRR :)
ben merve 20 yaşındayım. :):)
topiğin ilk bi kaç sayfasını okudum. bende bekarım ama valla bekarlık gibisi yok diyenlerdenim.laelaelaelaelae
evlilik gönüllü köleliktir. boşverin kızlar yaşayalım hayatımızı. hem öyle kolay kolayda moruklamayız. kozmetikçiler bizim için çalışıyor.kaydirigubbakcemile3
burayı takip edicem artık keyifli olmuş.kaydirigubbakcemile2
tabi ki bizde hayırlı huzurlu bi evlilik istiyoruz. evlenmiş olmak için evlenme taraftarı değiliz aslaaaa. gel gör ki yanlızlıkta çekilmiyor :CüvCüv:
ewt katılıyorum cnm sana çkilmiyo gerçekten bi yerden sonra..ya kızlar ben size bi şey danışcam,bi fikir verin bana..
birisi açıldı açılacak bana ve ben de ilk başlarda az da olsa bi şey hissetmiştim ama sonra geçmişti..şu an bi şey hissetmiyorum..yani aslında onunla konuşurken heyecanlanıyorum ama bu artık durum beni çok gerdiği için diye düşünüyorum..ve zaman versem de bi şey hissedemicekmişim gibi geliyo..ama ortak arkadaşlarımız da(benim kız arkadaşlarım) 'neden istemiyosun bence iyi,yakışıyosunuz' falan diyolar hatta 'sen gurur mu yapıyosun yoksa' diyolar..
kafam çok karıştıısenağlama
yani denemek için bile olsa ufak bi kıvılcımın olmas gerekir di mi,böyle hiç bi şey hissedemezken körü körüne olur mu??
tabi ki bizde hayırlı huzurlu bi evlilik istiyoruz. evlenmiş olmak için evlenme taraftarı değiliz aslaaaa. gel gör ki yanlızlıkta çekilmiyor :CüvCüv:
ewt katılıyorum cnm sana çkilmiyo gerçekten bi yerden sonra..ya kızlar ben size bi şey danışcam,bi fikir verin bana..
birisi açıldı açılacak bana ve ben de ilk başlarda az da olsa bi şey hissetmiştim ama sonra geçmişti..şu an bi şey hissetmiyorum..yani aslında onunla konuşurken heyecanlanıyorum ama bu artık durum beni çok gerdiği için diye düşünüyorum..ve zaman versem de bi şey hissedemicekmişim gibi geliyo..ama ortak arkadaşlarımız da(benim kız arkadaşlarım) 'neden istemiyosun bence iyi,yakışıyosunuz' falan diyolar hatta 'sen gurur mu yapıyosun yoksa' diyolar..
kafam çok karıştıısenağlama
yani denemek için bile olsa ufak bi kıvılcımın olmas gerekir di mi,böyle hiç bi şey hissedemezken körü körüne olur mu??
canım tabi ki elektrik varsa insan tanımak ister. ama daha önce bişeyler hissetmiştim sonra geçmişti demşsin. bunun sebebine göre durum değişir. konuştukça tekrar bişeyler hissetme ihtimalin var mı onu en iyi sen bilirsin a.s
canım tabi ki elektrik varsa insan tanımak ister. ama daha önce bişeyler hissetmiştim sonra geçmişti demşsin. bunun sebebine göre durum değişir. konuştukça tekrar bişeyler hissetme ihtimalin var mı onu en iyi sen bilirsin a.s
işte hissedemicem gibi geliyo..o başta dediğim ilk tanıştığımız zamanlardaydı..bi de benim çok erkek arkadaşım yoktur çevremde(normal arkadaş olarak) o yüzden ilk tanıştığımızda biraz ilgi duymamın normal olduğunu düşündüm ben.ama sonra konuştukça falan geçti bu his...şu an fotoğrafına bakmak bile istemiyorum o derece soğudum..dün karşılaştık konuşamadım,yüzüne bile bakamadımsenağlama
o kadar itti sanki şu an benisenağlama
işte hissedemicem gibi geliyo..o başta dediğim ilk tanıştığımız zamanlardaydı..bi de benim çok erkek arkadaşım yoktur çevremde(normal arkadaş olarak) o yüzden ilk tanıştığımızda biraz ilgi duymamın normal olduğunu düşündüm ben.ama sonra konuştukça falan geçti bu his...şu an fotoğrafına bakmak bile istemiyorum o derece soğudum..dün karşılaştık konuşamadım,yüzüne bile bakamadımsenağlama
o kadar itti sanki şu an benisenağlama
boşver o zaman. sana itici gelen birisiyle yapamazsın. bu durumda bişeyler hissedermiyim diye zorlamanında bi anlamı yok. hem karşındaki insana da yazık olur
boşver o zaman. sana itici gelen birisiyle yapamazsın. bu durumda bişeyler hissedermiyim diye zorlamanında bi anlamı yok. hem karşındaki insana da yazık olur
çok sağol cnma.s. ben de öyle düşünüyorum...oluruna bıraktım artık durumu...
çok sağol cnma.s. ben de öyle düşünüyorum...oluruna bıraktım artık durumu...
canımcım böyle durumlarda ilk izlenim çok önemli. elektrik şart. yoksa tanımanın onu özel hayatına almanın bi anlamı yok. boşver hiç üzülme kafaya da takma. allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın :1hug: a.s.
hu huuuuuuuuuuuuu
amanın kimler gelmiiş kaydirigubbakcemile2
naber canım?
günaydın canım
iyiyim sen nasılsın?
gribim hapşurmaktan ciğerimin yer değiştiğini hissediyorumm delikafadulden
hadi iyisin sadece üşütünce hapşuruyosun
ben sürekli hapşuururum kaydirigubbakcemile5
bi insan evladı bu kadar üst üste hapşuramaz insan mıyım derim hep kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?