- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
ya benm derdim şuanda evlenmek deil ki.karşıma evlenilecek bi adam cıksın istiyorum.en azından ciddi düşündüğüm biri olsa keşke.ama kısmet tabii.sen de acele etsen ii olur cnm çevrendeki arkadasların falan birilerini ayarlasın sana.cok geç kalmak da ii deilturkbayragisize inanamıyorum, bu yaşta nasıl böyle düşünüyorsunuz..daha çok çok gençsiniz..kızlar yapmayın allah aşkınıza..evde kalmak kelimesi sizin yaşınızdakilere hiç yakışmıyor..
ben 27yim asıl ben evde kaldım..:)
benim de evlenmem hayal sadece..önce iş bulmam gerek, sonra evleneceğim kişinin eğitiminin bana biraz denk olması gerek, çok da zor bir insanımdır, karşımdakine fazla şans tanımam..çekingenimdir..hiç okumamış olsam, çok daha mutlu bir insan olurdum ..
yani benim işim çok zor, öyle görünüyor ki ben evlenmicem sanırım..
aynı sorun bende de var ben de 20 yaşındayım kısmet talip hiç yokbir arkadaşım nişanlandı benle aynı yaşta.. diğerlerinin de sevgilisi var. hele biri amerikalı birini buldu annesiyle falan tanıştı baya iyi yani of ya kıskançlıktan çatlıcam, niye yok benim:)
ya benm derdim şuanda evlenmek deil ki.karşıma evlenilecek bi adam cıksın istiyorum.en azından ciddi düşündüğüm biri olsa keşke.ama kısmet tabii.sen de acele etsen ii olur cnm çevrendeki arkadasların falan birilerini ayarlasın sana.cok geç kalmak da ii deilturkbayragi
ya benm derdim şuanda evlenmek deil ki.karşıma evlenilecek bi adam cıksın istiyorum.en azından ciddi düşündüğüm biri olsa keşke.ama kısmet tabii.sen de acele etsen ii olur cnm çevrendeki arkadasların falan birilerini ayarlasın sana.cok geç kalmak da ii deilturkbayragi
kızlarr bende bu konuyu tekip ediyodum eskiden tanımazsınız beni amaa bende biriyle tanıştım ve beni gerçekten etkiledi tlfda konuşuyoruz daha birbirimizi göremedik başka şehirde çünkü o :)
ama bi sorunum var kızlar size danışmak istedim ben ilerde kapanmak isteyen biriyim ama onun yaşam tarzına bakılırsa pek bunu kaldıracak gibi görünmüyor,sordum gerçi nasıl olur böyle bişey diyede sen istersen kapanırsın dedi ama düşünün annesi açık gelin kapalı nasıl olur sizce
ayni dertten ben de muzdaripim, biriyle tanissam bari yavas yavas biseyler olussa. hemen evlenmekten ziyade asik olmak istiyorum biriyle gelecek düsünebilmek istiyorum..
kızlar karşınıza biri çıkıyoda ne oluyo ilk önce oo sonra anası çıkıyo
baska bi basliga daha yazmistim, aman bosver evlenme hayatini yasa diyenlerin tamamina yakini evli ve diger basliklarda 'ay kocami cok seviyorum' tarzi yazilar yaziyorlar..
Bir düşünür, sakın başkalarının ilişkilerine özenmeyin unutmayın ki sizin gördükleriniz sadece o kişinin size gösterdiği kadarıdır,bir nevi vitrinidir demişti..Ne kadar doğru demiş bu insanları anlamıyorum..Mutsuzken mutlu numarası yapıyorlar kendilerine yediremiyorlar sanırım..Halbuki evlilik acısıyla tatlısıyla var..Bir gün böyle düşünürsün ertesi gün farklı..Ne gereği var ki herşey mükemmelmiş gibi rol yapmaya..Saçma..
30 yaşındayım. Nişanlımla ayrıldık.
Evlilk meraklısı değilim ama hakikaten de bu gidişle evlenemeyeceğim galiba.
Bu yaştan sonra kendine uygun yeni birini tanı, güven, evliliğe karar ver... Çoookkk zor çookkk
İnsanlar 50 sinden 60ından sonra bile kendilerine çok mutlu oldukları hayat arkadaşları tesadüf edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?