Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ya benm derdim şuanda evlenmek deil ki.karşıma evlenilecek bi adam cıksın istiyorum.en azından ciddi düşündüğüm biri olsa keşke.ama kısmet tabii.sen de acele etsen ii olur cnm çevrendeki arkadasların falan birilerini ayarlasın sana.cok geç kalmak da ii deilturkbayragi

sen 20 yaşında dertleniyosun hiç dertlenme rabbim alnına kimi yazdıysa o elbet birgün karşına çıkıcak zatten,sen sabret yeter...

bak bana 32. yaşıma girdim başımdan 3.5 senelik çok kötü bir evlilik geçti çok acı şeyler yaşadım,şimdi ise3 aylık bir arkadaşlığım var.kendini sakın üzme hiçbirşey için

canım acele etme, doğru zaman doğru insanın karşına çıktığı zamandır..
boşuna telaşlanma, arkadaşlarınla yarışmak zorunda değilsin, hayırlısı olsun demek lazım..
erken evlenenler bin pişman oluyor..genceciksin hayatını yaşa azcık..35'e kadar da yolu var bunun :) eğitimine bakman gereken bir yaştasın..üniversite oku, okulunu bitir..sonra karşına daha güzel insanlar çıkar..ayakların da yere sağlam basmış olur..
sana mutlu bir hayat dilerim..

ayni dertten ben de muzdaripim, biriyle tanissam bari yavas yavas biseyler olussa. hemen evlenmekten ziyade asik olmak istiyorum biriyle gelecek düsünebilmek istiyorum..

kızlarr bende bu konuyu tekip ediyodum eskiden tanımazsınız beni amaa bende biriyle tanıştım ve beni gerçekten etkiledi tlfda konuşuyoruz daha birbirimizi göremedik başka şehirde çünkü o :)
ama bi sorunum var kızlar size danışmak istedim ben ilerde kapanmak isteyen biriyim ama onun yaşam tarzına bakılırsa pek bunu kaldıracak gibi görünmüyor,sordum gerçi nasıl olur böyle bişey diyede sen istersen kapanırsın dedi ama düşünün annesi açık gelin kapalı nasıl olur sizce

bu senin meselen. belli ki saygi duyacak biri, yani sorun yok sekerim :)

Evlenemediğiniz için üzüldüğünüz de kendinizi kaynananızla (bu kelimeyi hiç kullanmam ama anlamanız için böyle yazıyorum) aynı evde türlü eziyetlerde,1 dakika bile kafanızı dinleyemez halde düşünün..Şimdi buna evlendikten sonra değişen kocanızı ekleyin.Düşünün ki siz her gün ağlıyorsunuz ama adamın umurunda değil..Ya da size gereken desteği vermiyor..Kendinize vakit ayıramıyorsunuz,çıkıp gezemiyor nefes dahi alamıyorsunuz..Şimdi bunlara hayatın masraflarını,faturaları,kiraları giderleri ve sırtınızdaki yükü de ekleyin..Çocuk olayına hiç girmiyorum bile,bunun kazası var istemeden olanı var..Bu konum içinde kendinizi iyice bir düşünün.
Şimdi de bunların hepsini bir kenara bırakın ve şimdiki hayatınıza bir bakın..Sizce hangisini tercih ederdiniz?
İşte bu yüzden acele etmeyin,hayatın sizi evlendirmemesinin sebebi belki de bu senaryoya dahil olacağınız içindir..Yani iyiliğiniz için.
Hiç boşuna böyle olmam ben demeyin,ne okumuş insnaları,ne meslek sahiplerini evlilik mahvetmiştir bunun bu sitede bile bir sürü örneği var.O yüzden boşverin hayatın tadını çıkarmaya bakın kader denilen bir şey var bırakın o sizi bulsun bu kadar çırpınmak niye?Yolun sonunun aydınlık olacağının garantisini kim verebilir?

baska bi basliga daha yazmistim, aman bosver evlenme hayatini yasa diyenlerin tamamina yakini evli ve diger basliklarda 'ay kocami cok seviyorum' tarzi yazilar yaziyorlar..

baska bi basliga daha yazmistim, aman bosver evlenme hayatini yasa diyenlerin tamamina yakini evli ve diger basliklarda 'ay kocami cok seviyorum' tarzi yazilar yaziyorlar..

Bir düşünür, sakın başkalarının ilişkilerine özenmeyin unutmayın ki sizin gördükleriniz sadece o kişinin size gösterdiği kadarıdır,bir nevi vitrinidir demişti..Ne kadar doğru demiş bu insanları anlamıyorum..Mutsuzken mutlu numarası yapıyorlar kendilerine yediremiyorlar sanırım..Halbuki evlilik acısıyla tatlısıyla var..Bir gün böyle düşünürsün ertesi gün farklı..Ne gereği var ki herşey mükemmelmiş gibi rol yapmaya..Saçma..

ben de oyle dusunuyordum da bu siteye uye oldugumdan beri gordum ki esine hala deliler gibi asik ve puruzsuz bir evliligi olan kadinlar epey varmis. tabii mutluluk verici bi sey bu,, ama biraz da utopik geliyordu bana da acikcasi..

30 yaşındayım. Nişanlımla ayrıldık.
Evlilk meraklısı değilim ama hakikaten de bu gidişle evlenemeyeceğim galiba.
Bu yaştan sonra kendine uygun yeni birini tanı, güven, evliliğe karar ver... Çoookkk zor çookkk

Bence kendinize haksızlık etmeyin.İnsanlar 50 sinden 60ından sonra bile kendilerine çok mutlu oldukları hayat arkadaşları tesadüf edebiliyor.
Bence ümidinizi hiç yitirmeyin ama sosyal ortamlarda biraz fazla bulunmaya çalışın.Karşınıza mutlaka bir hayatı paylaşabilceğiniz sizi mutlu edicek biri çıkıcaktır.
Her sabah güneşin doğması ile yepyeni şeyler yaşıyoruz yeni insanlar tanıyoruz yeniden sevmeye umut duyuyoruz.
Herşey gönlünüzce olsun

İnsanlar 50 sinden 60ından sonra bile kendilerine çok mutlu oldukları hayat arkadaşları tesadüf edebiliyor.

Çok moral verici oldu gerçekten
Şaka bir yana, söyledkleriniz çok doğru evet ama en azından benim hayatımda pratik bir yansıması yok. Çok sosyal bir insanımdır, çevrem geniştir. Bu evleneceğim kişiyi kolayca bulacağım anlamına gelmiyor.

Birazda kısmet işi tabi..her sosyal hayatı olan bulamıyor doğru insanı.Ama sadece evde zaman geçirip evlenmeyi bekleyen karşısına sevebilceği biri çıkmasını bekleyen okadar insan var ki .Sizi de bilmediğim için belki sosyal hayat eksikliğide etkili olabilir diye düşündüm.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

ben de 25 yaşımdayım, tam bir yıl olucak nişan atalı.. yeni birilişkim var her şey çok güzel gidiyor ama sevgilim evliliğe nedense uzak bakıyor çok üzülüyorum çokkkk oysa ben onu çok seviyorum.. neyse sanırım ben de evde kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…