Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Lavantacım sevgili sevgili dedin, aşık olmak istiyorum dedin işte oldun :))
Aşk nedense acıyıda beraberinde getiriyo, kim aşıksa bir sıkıntısı var.
Hakikaten annen abartmış biraz, annenin hayal ettiklerine sahip olanlar çokmu mutlu sence, içlerine bi girsin bakalım ne sıkıntılar var.
Gerçekten Ali'yi sevdiğine inanıyorsan sakın bırakma, hem Ali yıkılır hemde ileride pişman olursun...

günaydınn kızlar aliye annemin düşüncelerini söyledim msj atıyorum akşamdan beri bıraktı sanırımm beni=( hayırlısı ben vazgeçtim evlewnmek falan istemiyorum ne bu beynim altüst oldu arayış içindende çıkıyorum artık nerde gezmek tozmak ben ordayım

Sıkma kendini bu kadar canım, dediğim gibi sevdiğine inanıyorsan peşinden git, ama aşk yoksa acıya dayanamazsın. Eğer aşk varsa bitmesi inan çok üzer seni, belki şimdi anlayamazsın ama ileride derin yara açar...

günaydın fıstıklarıımmmm

nasılsınız bakalım

dünakşam arkadaşımın nişanıa gittik öldüm bitti,m desem yeridir çok geç gitti 9 da evindeydin 11 dede kalktık ama yollar langur langur maf etti benii..buarada benim dayımın oğlu kız kaçırdı 29 30 mayıs düğün var abiyemide aldım kablo alıcam o zman yüklerim bakalım beğenicekmisiniz..

evet hayalet konuya hoşgerlmiş bulunuyorum nerdesiniz arkadaşlarımmm

ali ile bitti niyemi benimle konuşcakları vardı kaçgündür telde olmaz dedi ee buluştuk başladı bizim evimiz şu kadar oda şu kardeşim şunu bu kardeşim bunu durumumuz yok konştu anlattı senin beklentilerin neler dedi buraya kadar hoşgeüzel daha sonra ben hoşlanıyorum senden bağlanmaya başlıyorum şimdi ayrılırsak 2 gün üzülürüm 3 gün normale dönerim dedi ama ilerde bağlandığımda dahada zor olur dedi bende istediği cevapı verdim ve bitirdim çok iyi bi karar olmuş olduğunu düşünüyorum alıştım bile onszluğa

kızlar benim yaklaşık 1.5 yıldır çıktığım var istemeye gelecekler ama babam sorun çıkartıyormafoldumben

benimde 5 yıllık bir ilişkim var. yaşım 21 erkeke arkadaşımın geçen yıl askere gitmesi gerekiyordu ama gitmedi.evlenebilmemiz için askere gitmesi gerekiyor bende devamlı üsteliyorum git diye.bu yıl gideceğini söyleyip duruyor.geçen hafta annesi bana oğlunu askere göndermeyeceğini söyledi neymiş efendim bir rüya görmüş şehit olacakmış. safsata anlayacağınız...evlenebilirsiniz ama askere gitmesine izin vermem diyor,benim ailem askerliğini yapmamış adama kız vermez...abim hele bu konuda çok titizdir...offf yaaa offff...bunun dışında da erkek arkadaşımı annemle en azından tanıştırmak için bir kaç kez atak yaptım devamlı bahaneler buluyor yok uygun kıyafeti yokmuş vs. vs. bunun gibi sebepler...sizce napabilirim? yol yakınken vaz mı geçsem? 5 yılı ezip geçmekte kolay olmaz ama çıkmazdayım ben...yardımmm....

Lavantacim üzülme hayirlisi böyleymis demekki,
belkide ilerde evlenince cok zor olucakti
hayirlisini dilemek lazim herzaman
önümüzdeki kismetlere bakcaz artik :)
gerci kismet de yok pek :S

arkadaşlar ben bu sitede tazeyim daha yeniyim yani.benm de bu konuya benzer bir derdim var.üniv.4.sınıf ögrencisiyim.22 yaşındaym ama evde kalma korkusu başladı bende.güzel bi kızm teklif edenler oluyo arada ama hiç begenmediğim tipler.4.sınıfta olmak öyle zor ki arkadaslar anlatamam herkes soruyo sende bişeyler yok mu diye.nişan söz hak getire benm daha bi sevgilim bile yok.cok üzgünüm yaa seneye ögretmen olucam .dogunun bi köyünde de evlencek adam bulunur mu?hiç zannetmem.soruyorum size arkadaslar
NAPICAM BENN???

aynı sorun bende de var ben de 20 yaşındayım kısmet talip hiç yok bir arkadaşım nişanlandı benle aynı yaşta.. diğerlerinin de sevgilisi var. hele biri amerikalı birini buldu annesiyle falan tanıştı baya iyi yani of ya kıskançlıktan çatlıcam, niye yok benim:)

Daha yaşın geç 20 yaındaymışsın ben 24 yaşındayım ben bile sorun yapmıyroum bu işler nasip

ya arkadasşalr falan soruyo sen de bişeyler yok mu diye o benm gıcıgıma giden.yoksa yaşım 22 ben de sorun yapmazdım.ama hayatımda biri olsaydı suan hiç fena olmazdı:ecrin_bebek:

ayy az anılarım olmadı bu topikte ne zkadar uzun zmaan oldu gelmeyeli hemen arkadaşlarımla iletişime geçmeliyim onlarla moral bulmalıyım =D

aynen...
bnmde yaşım 21 ama kendimi evde kalmış gibi hissediyorum çünkü çevremdekilerin hepsi tek tek evleniyor aslında evlilik için daha erken bunu biliyorum ama bu düşüncelerdende kurtulamıyorum
artık kısmetim açılsın yahu :Saruboceq: sırnaşık şey

Arkadaşlar 19-20-21 yaşlarında ki arkadaşlarımızın evlenemeyeceğim evde kaldım demeleri acayip garip.Bu kadarda olmaz bence..Biraz normal düşünün,çevrenin baskıları altında kalmayın lütfen.Daha yeni yeni bi olgunluğa ulaşmışken kendinizi bu tür psikolojik durumlara sokmayın..

Bende 26 yaşındayım ve bekarım.Siz bu yaşlarda evde kaldık diyorsunuz yaa o halde biz ne diyelim :) CADIARZU

size inanamıyorum, bu yaşta nasıl böyle düşünüyorsunuz..daha çok çok gençsiniz..kızlar yapmayın allah aşkınıza..evde kalmak kelimesi sizin yaşınızdakilere hiç yakışmıyor..
ben 27yim asıl ben evde kaldım..:)
benim de evlenmem hayal sadece..önce iş bulmam gerek, sonra evleneceğim kişinin eğitiminin bana biraz denk olması gerek, çok da zor bir insanımdır, karşımdakine fazla şans tanımam..çekingenimdir..hiç okumamış olsam, çok daha mutlu bir insan olurdum ..
yani benim işim çok zor, öyle görünüyor ki ben evlenmicem sanırım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…