oo sipsezan sen iyisin giz, bu gidisle evleenemecegim topiginde ne isin var. evlenceksin sen iste olumunekankayizsmile
hoşgeldın canım bende kımseyı tanımıyorum tanısıcaz ınsallah ,:)
ınsallah evlenırsınız hayırlısıyla canım ama bır engel yok sanırım gozuken...
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan inşallah canım yaa walla hepimiz için hayırlısı olsun :1rolleyes: yukarda da anlattım benim işler çok karışık :çok üzgünüm: sen naapıyorsun?
inşallah canım benim de benim işler çok karışık ya... kuzumun işi sağlam değil hem çıkacağım dio hem istemeye geleceğiz dio... kafamçokkarıştı benim iş durumum ha deyince olmaz... zaten bizimkiler o okumadı sen okudun die heyheyli :1no2: ya evde kalcam ya :kedi: sen n'aapıyorsun??? dün çıkmıştım görmedim yazdığını :1hug:
hayirlisi olsun be canim ya, sIKisn di$ini cikmasin isten, valla kötü olur issiz felan, hani ailenin gözüne girmesi acisindan diyom kafamçokkarıştı
ben napiyim canim sinavlarim felan var oraya hazirlaniyom iste, baskada bisey yok :sm_confused:
bende öyle diyorum ama... sen ne okuyorsun canım??
hoşbuldum sultan hoşbuldum angel hoşbuldum hoşgeldin diyenler ve gelenler hoşgeldi kaydirigubbakcemile3
yaş 24 olacak gelecek ay. özetle durum şu ; sevdim sevilmedim sevenei sevemedim canımdan böyle bezdim amaaaann. evlenim sevdiğim biri olsun yuvam olsun vs diye tabi ki istiyoruz ama eş seçmeye gelince tıkanıyorum :1ninca:
ha bi de üstüne hastalandım kilo aldım ; cicim güzeldin yaz ayı geldi daha güzel oldun gibi oldum . ah ahh eskiden her ay talip gelirdi artık o da yok. kaydirigubbakcemile3
aha benden bitane daha :roflol::roflol:
bende ayniyim canim, beni begeneni ben begenmedim, benim begendigimde beni, daha karsima cikmadi o meshur beyaz atli prens ama hayirlisi allahtan :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?