Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar günaydın...

sinemcim dediğin çok doğru kimseye hakkediğinden fazla değer vermeyeceksin...
dün dost kazığı yediğimi öğrendim. moralim bozuk ama herşeyde bi hayır vardır.
bi pislik silinmiş oldu hayatımdan

kızlar topiğimizde bişey var herkese bişeyler oluyor bendenizcim sorun ney merak ettim ama gerçeği öğrenmen iyi olmuş corel sen nasılsın

benimde hiç halim yok sıcaklardan olabilir birde akşam 1 i geçiyordu yattım 9 çeyrek vardı kalktım ama hala uykusuzum

slm bendeniz sorun nedir arkadaşım...

bendeniz zordur bilirim canım
çok yedim o dediğinden

Selam bendenizz
Sorun ne bilmiyorum ama takma kafana :teselli:

kızlar topiğimizde bişey var herkese bişeyler oluyor bendenizcim sorun ney merak ettim ama gerçeği öğrenmen iyi olmuş corel sen nasılsın

canlarım saolun...
basit bi kişi için dostunu satabilecek kadar aciz ve pislik olan birine emek vermişim yıllarca... bide üstüne iftira ve hakaret yedim. er ya da geç hak yerini bulur buna çok inanıyorum. ama ben bunları hak edecek karaktere sahip değilim. olanları hazmetmem zor olacak..

bende gece 2 gibi hala oturuyodum karanlıkta, sonra uyumuşum...
Dün gece çok ağladım neden bilmiyorum canım çok sıkıldı bazen böle ağlama nöbetlerim oluyor, bunalıyorum...

benimde bazen ağlamak çok geliyor içimden ağlayınca rahatlıyorum kendime geliyorum iyi de oluyor...bazende çok gamsız oluyorum ağlancak şeye ağlayamam da ağlanmıcak şeylere çok ağlarım sende de öylemi cimcime

Kızlar ağlamak aslında rahatlatır insanları''Gözyaşlarım acılarımın sessiz ifadesidir''
Bu sözü çok seviyorum çünkü bazen beni anlatıyor

dün herşey üst üste geldi kafayı yemek üzereydim.
ne kadar düzgün yaşamaya çalışırsan çalış pislikler gelip seni buluyo
perşembe tatile gidecem inşallah. uzaklaşmaya çok ihtiyacım var...

ben normalim
dinamiğim:)
yarın sabahtan akşamı
güneşlencem
brozlaşcam
haftaya şıkır şıkır bi hatun olarak gezicem otelde
2 haftadır paçozluğum üstümde zemuszemus

mervecim aslında dün yaşadıklarım olagan şeylerdi her zamanki sorunlar..
Ama bazen insanın üstünde öle bir hakimiyet kuruyorki altından kalkılmaz hal alıyor...
Aslında ağlamamaya karar vermiştim öle yattım, ama kardeşimin küçük bir yanlışı patlamama sebep oldu, tabi kimse duymadı ben odamda sessizce ağladım işte...

en güzel corel senden önemlisimi varr benim içinde süslen....

tarıkta beni çok moderen bir giydiğini giymeyen çok gezen bişey sanıyorya sinir oluyorum ama bıraktım kendi haline nasıl sa bende ona göre davranıcam

bedenizcim geldimi üst üste gelir zaten kendini yıpratmaya değmiyor gerçekten zmana bırak o herşeyi halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…