Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlaar ben gidiyorum herkese ii akşamlar...
Öptm herkesii...
Beyzaaa gelirsen gelişmelerden haberdar et bizi noldu ne bitti okeymi bebişim...

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
beyza aramızdan ayrılmışsın kızzz

afferın
çok mutlu ol inşallah
:roflol: tam olarak ayrıldığım söylenemez kıskaydirigubbakcemile3o da olur inşllhkaydirigubbakcemile

ona alan demicez şekerim..
Adam gibi biri çıktıda bizmi evlenmedik
:lepi:
öpeyim seni kuzummm aynı fikirdeyim...kaydirigubbakcemile2

kızlaar ben gidiyorum herkese ii akşamlar...
Öptm herkesii...
Beyzaaa gelirsen gelişmelerden haberdar et bizi noldu ne bitti okeymi bebişim...
ediyorum bebeemma.sa.s

kızlar öncelikle fikirleriniz benim için önemli. bunu bilmenizi istiyorum. yanlış yaptığımı düşünsdüğünüz yerde hoop dur bakalım bebek diyin. çok sevinirim buna. yalnız kırıcı olmayın lütfen.tek ricam budur...
gelelim son gelişmelere...
dün msn de konuşurken demek beni kahvaltıya çağırdın he gibi bir laf etti.
şaşırdım tabi.
bende dedimki yoo öyle bişi yok. zati ben haftasonu istanbul dışındayım..
neyse buluşmaya gün ayarlamaya çalıştık olmadı birtürlü. bozuldu biraz.
neyse sabah yoldayım işe gidiyorum mesaj attı bu. günaydın öğleden sonra kadıköye gececeğim.birazcık erken çıkabilirsen ve tabi istersen buluşabiliriz diye..
bende tamam dedim. ansızın buluştuk. saat 3ten 7ye kadar beraberdik. kafam çok karışık kızlar...Allah beni hayrolana meylettirsin. yani kalbimi dinlersem koşarak gideceğim ona ama sadece kalp dinlemekle olmuyorki...en güzel yanı bunları onunla paylaşabiliyor olmam.hiç çekinmeden herşeyi söyleyebiliyorum. Allahım eğer dinim dünyam ahiretim için hayırsa aradaki tüm engelleri kaldır ve onu bana yaklaştır yok şerse hertürlü uzak eyle onu benden diye dua ediyorum. ne olur kızlar sizde bana dua edin. kafam çok karıştı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bugünden aklımd kalan tekşey huzur...sonrası yani ondan ayrıldıktan sonrası karmakarışık düşünceler..ooof Allahım büyüksün

Son düzenleyen: Moderatör:
bitanem huzur bi çok insanın arayıp bulamadığı bişeydir.
aşk,tutku bunlar gelip geçici ..
o huzur varya o huzur ..
senin kafanı karıştıran nedir?
onu de hele

günaydın kızlar...

beyzacım allah hakında hayırlısını nasip etsin. hayırlı mı hayırsız mı sanada en kısa zamanda farkettirsin inşallah

senin kafanın karışık olduğu nokta ne? bunu belirleyebiliyorsan çözümü var mı yok mu daha iyi anlarsın.
hem onunla çekinmeden içinden geçenleri,kafanı kurcalayan şeyleri paylaşabilmen çok güzel. böyle olunca problemler büyümeden çabuk aşılabilir. yok aşılamayacak gibiyse zaten bitmesidir uygun olan. eksi ve artıları en baştan konuşmak en doğrusu. sonraya bırakma...

corel , öyle düşünürsen eğer gerçekten olur.. her şey süper olacak diyerek başlamak lazım güne.. kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldimm netim koptu şimdi siz ben kimim merakta edrsiniz hadi bakalım tahmin edin..=) ama sizi çok özledim nasıl alışmışım size

merak eden arkadaşlar teşekkür ederim iyiyim cimcimecim benim diğer hattım takılı msj almadım hayatım..beyzacım hayırlısı olsun allah hayırlısını nasip etsin içindeki o huzur hiç gitmesin herkesin gönlüne huzur dolsun..corelcim bu ne hız bu ne entirika ben okurken bile heyecanlandım ama tekrar barışmanıza sevindim..bizim işte şimdilik iyi çıkmıyoruz tanışma aşamasındayız ilk günler çok zorlandım ben konuşurken arkadaşım dedi çok soğuk ve samimiyetsizsin dedi bende biraz samimi olmaya başladım şuan güzel konuşuyorz.dün akşam düğüne gittik oda vardı bakıştık..snr motorla arkamızdan geldi bana bakmaya doyamamış ömür boyu baksa doyamazmış güzel sözler başladı..biraz cimri gibi ama ve evlenmeyede çok meraklı aklımda kalan soru işaretleri var bana o konudada yardım eder fikir verirsiniz canlarım ihtiyacım var kafam karışık

kızlar dün akşam düğündeydik ondan önceki akşamda düğündeydik yantarafta abi dediğim biri var o arkadaşıma ben aşık oldum yazmış sevgilisine söyledi arkadaşım sen nasıl bir msj attın öyle nereye çeksen oraya gidicek diye kızmış abi dediğim insana abi diyorum ama sevmiyorum onu kimse sevmiyor bu mahallede ..oda işte ben merveye aşığım demiş arkadaşımın sevgilisi merveye söyleme sakın ben o konuyu halletcem demiş.banada demedi böle böle diye merve bence o sana dedi çıtlattı sadece bende yok falan dedim dün abinin arkadaşı işyerine geldi gül bıraktı arkadaşım gönderdi dedi bende alamam dedi ısrara kalkınca azarladım ..snr gülü aldı gitti.nasıl moralim bozuk abi diyorum be şerefsiz sen niye üsteliyorsun serseri çok kızdım dün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…