bakin mesela ornek choloctae girl 3,5 yillik flortten sonra evlenmis tipki sizler gibi hayallerle ama ne oldu esi kisiligi oturmamis aile kavrami nedir bilmeyen biri cikti.
evlenmeden once gozunuzu 4 acin evlenince yari kapayin diye bosuna soylememisler.
evt biliyorum onu ve hikayesini gerçekten ona Allah sabır versin kimseye öyle bir evlilik nasip olmasın çok yıpranmış yarı kapayın derken ben anlamadım :uhm:
10 sene flört edip evlendikten sonra bir kaç ayda ayrılanlara şahit oldum
o yüzden evlenmeden insanların gerçek yüzünü görme çok zor
kişiler sevgiliyken farklı eş olunca çook daha farklı olabiliyor
ayrıca uzn süre flört edince beklentiler daha fazla oluyor evlenince bunların bi kısmını bile göremeyince büyük hayal kırıklığı olabiliyor
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:
çok zor ya 3.5 yıl emek ver hayallar kur evlen snr bi bakmıssın tanımadığın bir insan aman allahım korusun choloctae girl allah sabır versin inş. kocası düzelir
yani evlendikten sonra artik bazi seyleri gormezlikten geliceksin cunku ayri ayri karakterlerdesiniz idare etme acisindan soylenmis gozunuzu yari kapayin cunku zaten evliliege adim attiniz geri donus yok gibi anlatabiliyormuyum. hatalari gormek istiyorsan evlenmeden once 4 acin ki is iden gecmesin.
aynen bende senin gibi düşünüyorum çevremde bunu yaşayan tanıdıklarıma şahit oldum 9 yıl flört 2 ay sonra boşanma davası şok olmuştum bence birliktelik o kadar uzatırlırsa tadı kalmaz çünkü sadece cinsellik harici herşeyi yıllarca yaşa yaşa evlenince bıkkınlık verir gibi olur şahsen bnm düşüncem böyle o kadar uzun zaman geçmemesi ama hemende evlenilmemesi iyi tanıyıp eledikden sonra olması taraftayım ama insan oğlu işte çiğ süt emmiş derler kavun değilki ama koklayınca anlayalım :))))
aklımdan geçenleri yazmışsın canım...
cok zor canim cok basina buyruk bir insan duzelemez.sorumluluk duygusu nedir daha bilmeyen biriyse hic duzelmez.cok yazik gencecik kiz hayallerine yazik oldu.bir insan 7 sinde neyse 70indede odur. huylu huyundan vazgecmez.
evinemi bakmamış ne yapmış nasıl farkına varmış sorumsuz insan azda olsa belli eder kendini sonuçta 3.5 yıl yada aşkın gözü körmüş diye mi görmedi ki
bide kızlar çok aşıkken evlilik kararı almayın bence. çükü aşk bir görme kusurudur. dolayısıyla hata yapma olasılığı biraz daha fazla olabiliyor. duygular biraz daha hafifleyince daha mantıklı düşünülebiliyor ve doğru karar verme olasılığı artıyor.
evt katılıyorum cnm aşk ilk zamanlarda olur onu hergün görme isteği özlemenizden kaynaklanır sevmekse size değer verildiğinden oluşur düşüncelerinizi dinleyip fikir vermezi saygıdan ibarettir şahsen bnm birlikteliğim bu şekilde kızlar
evinemi bakmamış ne yapmış nasıl farkına varmış sorumsuz insan azda olsa belli eder kendini sonuçta 3.5 yıl yada aşkın gözü körmüş diye mi görmedi ki
çok şanslısın canım maşallah. allah bozmasın mutluluğunu :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?