Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evt biliyorum onu ve hikayesini gerçekten ona Allah sabır versin kimseye öyle bir evlilik nasip olmasın çok yıpranmış yarı kapayın derken ben anlamadım :uhm:

evliliğn bence şans oyunlarından pek farkı yok. ne çıkarsa bahtına kaydirigubbakcemile3

çok zor ya 3.5 yıl emek ver hayallar kur evlen snr bi bakmıssın tanımadığın bir insan aman allahım korusun choloctae girl allah sabır versin inş. kocası düzelir

evt biliyorum onu ve hikayesini gerçekten ona Allah sabır versin kimseye öyle bir evlilik nasip olmasın çok yıpranmış yarı kapayın derken ben anlamadım :uhm:

yani evlendikten sonra artik bazi seyleri gormezlikten geliceksin cunku ayri ayri karakterlerdesiniz idare etme acisindan soylenmis gozunuzu yari kapayin cunku zaten evliliege adim attiniz geri donus yok gibi anlatabiliyormuyum. hatalari gormek istiyorsan evlenmeden once 4 acin ki is iden gecmesin.

aynen bende senin gibi düşünüyorum çevremde bunu yaşayan tanıdıklarıma şahit oldum 9 yıl flört 2 ay sonra boşanma davası şok olmuştum bence birliktelik o kadar uzatırlırsa tadı kalmaz çünkü sadece cinsellik harici herşeyi yıllarca yaşa yaşa evlenince bıkkınlık verir gibi olur şahsen bnm düşüncem böyle o kadar uzun zaman geçmemesi ama hemende evlenilmemesi iyi tanıyıp eledikden sonra olması taraftayım ama insan oğlu işte çiğ süt emmiş derler kavun değilki ama koklayınca anlayalım :))))

çok zor ya 3.5 yıl emek ver hayallar kur evlen snr bi bakmıssın tanımadığın bir insan aman allahım korusun choloctae girl allah sabır versin inş. kocası düzelir

cok zor canim cok basina buyruk bir insan duzelemez.sorumluluk duygusu nedir daha bilmeyen biriyse hic duzelmez.cok yazik gencecik kiz hayallerine yazik oldu.bir insan 7 sinde neyse 70indede odur. huylu huyundan vazgecmez.

gözümüz için demişsin pardon cnm vala anlamadım hani bazı lehçeler farklı ya bende o manada sordum acaba nedir diye evt haklısın ama insanoğluda o kadar zeki değil bence hepsi mutlaka hata yapar ve evlenmeden önce kafanıza yatmıyorsa ve istemediğiniz şeylere zorluyorsa en iyisi yol vermek ve hayatımıza çeki düzen vermek lazım çünkü dediğin gibi evlenlendikden sonra çok zor olur

aklımdan geçenleri yazmışsın canım...

bendeniz doğru söylüyoooo evlilik şans oyunu şanslıysan mutlu olursun..bide fedakarlık çok önemli bazı insanlar en ufak şeylerden sorunlar çıkartıp kavga edebiliyorlar halbuki anlayışlı olması gerekir her iki tarafında

cok zor canim cok basina buyruk bir insan duzelemez.sorumluluk duygusu nedir daha bilmeyen biriyse hic duzelmez.cok yazik gencecik kiz hayallerine yazik oldu.bir insan 7 sinde neyse 70indede odur. huylu huyundan vazgecmez.

evinemi bakmamış ne yapmış nasıl farkına varmış sorumsuz insan azda olsa belli eder kendini sonuçta 3.5 yıl yada aşkın gözü körmüş diye mi görmedi ki

evinemi bakmamış ne yapmış nasıl farkına varmış sorumsuz insan azda olsa belli eder kendini sonuçta 3.5 yıl yada aşkın gözü körmüş diye mi görmedi ki

cnm burda anlatmak zor istersen bir derdim var köşesi var orda başlığı var evlendik...bitii... diye bi bak oku istersen cnm kızın haklı olduğunu anlarsın cnm

bide kızlar çok aşıkken evlilik kararı almayın bence. çükü aşk bir görme kusurudur. dolayısıyla hata yapma olasılığı biraz daha fazla olabiliyor. duygular biraz daha hafifleyince daha mantıklı düşünülebiliyor ve doğru karar verme olasılığı artıyor.

evt katılıyorum cnm aşk ilk zamanlarda olur onu hergün görme isteği özlemenizden kaynaklanır sevmekse size değer verildiğinden oluşur düşüncelerinizi dinleyip fikir vermezi saygıdan ibarettir şahsen bnm birlikteliğim bu şekilde kızlar

çok şanslısın canım maşallah. allah bozmasın mutluluğunu :Saruboceq:

evet bir derdim varda konusu var okuyabilirsin daha iyi anlaman acisindan.
en basitinden 8 aylik evliler birlikte paylasim olmasi gerekiyor ask yapmak gerekiyor adam gidiyor bilgisayar oyununu sekse tercih ediyormus dusunun .yani yen evli kisilerde bu olmamasi lazim.cunku daha cok yeniler.cocuk gibi sanki bilgisayar kaciyor.

bendeniz cnm şimdi ben kimseye aşık değilim biri çıktı karşıma diyelim konuştuk beğendim aşık oldum işte ozman evlenmek isterim ben tabi tanıyorumda farzet ama o aşk bende sönünce ben 40 defa düşünürüm ve benim buna karşı aşkım bitti diye ayrılırım bende böle antikayım iştekaydirigubbakcemile3

çok şanslısın canım maşallah. allah bozmasın mutluluğunu :Saruboceq:

aminn cnm :Saruboceq: Şeniz herkese bnm gibi bir birliktelip nasip etsin kızlar bu arada bizim aramızda 7 yaş farkı var belki fazla ama bence aranızda en az 4-5 yaş farkı olmalı biraz daha sizi anlaması ve olaylara olgun bakması açısından önemli diye düşünüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…