Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Öle yarın son ama sınavdan sonra acısını çıkaracam zatensositososito

evet cnm öyle erken ama şimdi sevgili bulucaksın tanı söz nişan derken yaş gelmiş olcak ama diğer türlü yaşım ilerlemeden evlenip çoçuk yapayım hayata geç kalmıyım diyosunuz ve tanımadan evleniliyo buda mutsuzluk getirebiliyor sivaslı 58 canım benim fikrim tabiki

ya ben 7 ye kadar burdayım ve yarında yokum siz artık kaynatır durursunuz

aman kizlar bosverin evlenip ne yapcaksiniz hayatinizi yasayin bekarlik sultanlik sonra surekli paranoyak olarak gezmiyorsunuz rahatsiniz.
goruyorsunuz okuyorsunuz ne kadar cok aldatilan bayan var.insan kendine esine bile guvenemez hale geldi artik.

Ewt ben gidiyorum yarın sınavım var benim kızlarr
Sonrada aşkımla buluşcam ance akşam girebilirim
Yarın akşam burda olursanız konuşuruz:jeyyar:

sana sınavında başarılar cnm çok güzel gecer emeğinin karşılığını lırsın inş.lah cnm :Saruboceq:

evt 20.sinde evlilik olmaz ama bir flörtün olur onu tanıyıp zamn geçiyor ben 19 yaşımdn beri birlikteyim sözlümle bu yıl 3.yılımız olucak inşallah seneye yuvamızı kurcağız nsip olursa sorumluluk ister tabikide ama hayattaki deneyimlerimiz yaşadıklarımız inan bazen 20 değil sanki 25 hissediyor zaten o sorumluluğu kaldıramazsak evlenmeye adım atamayız heralde sivaslı58 güzelim ....

hoşgeldin aramıza sende haklısın herkesklava: haklı çok derin konu birazda şans işi sanırım ama evlenmeye en etkin sebeblerden bi tanesi çevre evde kalmış muamelesi görmek çok kötü

zaten geç evliliklerin en büyük sebebi güven problemi. insanlara güvenmek çok zor oldu artık
özellikle konu evlilik olunca kırk kere düşünmek zorunda kalıyor insan

tabikide haklısın cnm bekarlık sultanlık niyeyse bizde siz gibi olmaya çalışıyorsunuz umarım pişman olucak bişey yaşamayız ileride :Saruboceq: ben çok rahatım gezme konusunda falan eminimde evlenince öyle olucak yani sözlümle kafalarımız çok uyuyor hayatıma sınırlandırma getirirse kendi kaybeder ne ben onu sıkmalıyım ne de o beni o şekilde evlilik çekilmez hale gelir bence

evet bendeniz öyle artık güvenebilmek için tanışma süresinin uzun olması gerek benim acele etmemin sebebi 20 yaşındayım pat diye evlencek halim yok tanıma süremi uzatmak için daha iyitanıyabilmek ve sevmek

canlar ne kadar flort ederseniz edin ayni cati altina girmeden esler gercek yuzlerini gostermiyorlar.

allah korusun etrafta cok art niyetli insanlar var.

bakin mesela ornek choloctae girl 3,5 yillik flortten sonra evlenmis tipki sizler gibi hayallerle ama ne oldu esi kisiligi oturmamis aile kavrami nedir bilmeyen biri cikti.
evlenmeden once gozunuzu 4 acin evlenince yari kapayin diye bosuna soylememisler.

10 sene flört edip evlendikten sonra bir kaç ayda ayrılanlara şahit oldum
o yüzden evlenmeden insanların gerçek yüzünü görme çok zor
kişiler sevgiliyken farklı eş olunca çook daha farklı olabiliyor
ayrıca uzn süre flört edince beklentiler daha fazla oluyor evlenince bunların bi kısmını bile göremeyince büyük hayal kırıklığı olabiliyor
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

:Saruboceq:sans işte inş biz bulmadan onlar bizi bulur tüm bekar kk üyelerini :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…