- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
evt derslerine bak cnm ara verdiğinde kafanı dağıtmak için gene gel buraya muhabbete devam ederiz ama böyle bir havada da ders çalışmak ne kötü kendimden bilirim önceye gittimde
tskler cnm Şeniz
tskler cnm Şeniz
Ewt ben gidiyorum yarın sınavım var benim kızlarr
Sonrada aşkımla buluşcam ance akşam girebilirim
Yarın akşam burda olursanız konuşuruz:jeyyar:
evet cnm öyle erken ama şimdi sevgili bulucaksın tanı söz nişan derken yaş gelmiş olcak ama diğer türlü yaşım ilerlemeden evlenip çoçuk yapayım hayata geç kalmıyım diyosunuz ve tanımadan evleniliyo buda mutsuzluk getirebiliyor sivaslı 58 canım benim fikrim tabiki
ya ben 7 ye kadar burdayım ve yarında yokum siz artık kaynatır durursunuz
aman kizlar bosverin evlenip ne yapcaksiniz hayatinizi yasayin bekarlik sultanlik sonra surekli paranoyak olarak gezmiyorsunuz rahatsiniz.
goruyorsunuz okuyorsunuz ne kadar cok aldatilan bayan var.insan kendine esine bile guvenemez hale geldi artik.
aman kizlar bosverin evlenip ne yapcaksiniz hayatinizi yasayin bekarlik sultanlik sonra surekli paranoyak olarak gezmiyorsunuz rahatsiniz.
goruyorsunuz okuyorsunuz ne kadar cok aldatilan bayan var.insan kendine esine bile guvenemez hale geldi artik.
evet bendeniz öyle artık güvenebilmek için tanışma süresinin uzun olması gerek benim acele etmemin sebebi 20 yaşındayım pat diye evlencek halim yok tanıma süremi uzatmak için daha iyitanıyabilmek ve sevmek
canlar ne kadar flort ederseniz edin ayni cati altina girmeden esler gercek yuzlerini gostermiyorlar.
allah korusun etrafta cok art niyetli insanlar var.
canlar ne kadar flort ederseniz edin ayni cati altina girmeden esler gercek yuzlerini gostermiyorlar.
allah korusun etrafta cok art niyetli insanlar var.
evt haklısın bu konuda niye öyle yaparlar anlamam Allah kimseyi art niyetli insanlar karşılaştırmasın kızlar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?