burası da bizim 11 aylık evimiz.... (fikirlerinize açığım)

fb341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
934
45
318
İstanbul
..........................

Eklentiler

• $Fotoğraf0177.webp
    $Fotoğraf0177.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 347
  • $Fotoğraf0178.webp
    $Fotoğraf0178.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 348
  • $Fotoğraf0180.webp
    $Fotoğraf0180.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 349
  • $Fotoğraf0182.webp
    $Fotoğraf0182.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 364
  • $Fotoğraf0183.webp
    $Fotoğraf0183.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 367
  • $Fotoğraf0184.webp
    $Fotoğraf0184.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 368
  • $Fotoğraf0185.webp
    $Fotoğraf0185.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 338
  • $Fotoğraf0186.webp
    $Fotoğraf0186.webp
    17 KB · Görüntüleme: 302
  • $Fotoğraf0188.webp
    $Fotoğraf0188.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 357
  • $Fotoğraf0189.webp
    $Fotoğraf0189.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 371
  • $Fotoğraf0190.webp
    $Fotoğraf0190.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 320
  • $Fotoğraf0192.webp
    $Fotoğraf0192.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 368
  • $Fotoğraf0194.webp
    $Fotoğraf0194.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 338
  • $Fotoğraf0195.webp
    $Fotoğraf0195.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 329
  • $Fotoğraf0196.webp
    $Fotoğraf0196.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 352
  • $Fotoğraf0197.webp
    $Fotoğraf0197.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 351
Son düzenleme:
mutfağı çok beğendim ben ..
onun dışında perdeler hoşuma gitmedi çok klasik olmuş..

hangi perdelerim klasik hepsi mi :) odalarım çok küçük olduğu için perdelerime özenemdim örneğin yatak odası baza camın önünde ve perdemin fonları vardı kaldırmak zorunda kaldım mecbur klasik seçmek zorunda kaldım. oturma odamın da camı çok ufak uğraşmak istemedim storla falan oraya ip perde yaptırdım ama yıkamak için çıkardım falan :) yine de teşekkürler yorumun için

evin genel anlamda güzel. ama ben de evimi döşerken genel anlamda yaptığım hataları sen de yapmışsın mesela mobilyaların koyu renk bende öyle tercih etmiştim şimdiki aklım olsa beyaz tercih ederdim. hem daha ferah gösteryor hem de toz derdi yok.ayrıca girişindeki turuncu daireli halın benim salon halımdan.:3:çok çok güzel olmasa da ben beğendim:34::66::66::66::66::69::71:

mutfak dolapları çok hoş halısıda çok uyumlu ama yer seramikleri çok koyu renk evi sıkıcı gösteriyor onun dışında diğer yerler güzel canım.Allah huzur sağlıkla oturtsun .:nazar::nazar:

mutfak dolapları çok hoş halısıda çok uyumlu ama yer seramikleri çok koyu renk evi sıkıcı gösteriyor onun dışında diğer yerler güzel canım.Allah huzur sağlıkla oturtsun .:nazar::nazar:[/QUOT

çok teşekkür ederim. seramikleri öyle yapmışlar ona yapacak bişey yok açık renk çok daha hoş olurdu dediğin gibi

mutfağın ve halıların çok çok güzel.. evet evin biraz klasik olmuş ama yine de çok hoş...allah ağzınızın tadını bozmasın

evin genel anlamda güzel. ama ben de evimi döşerken genel anlamda yaptığım hataları sen de yapmışsın mesela mobilyaların koyu renk bende öyle tercih etmiştim şimdiki aklım olsa beyaz tercih ederdim. hem daha ferah gösteryor hem de toz derdi yok.ayrıca girişindeki turuncu daireli halın benim salon halımdan.:3:çok çok güzel olmasa da ben beğendim:34::66::66::66::66::69::71:

ne yani şimdi salonum genel anlamda ferah değil mi en azından beyaz yani karalara boğmadım diye düşündüm:26: oturma odam koyu o da oturma yerleri krem yastıkları kahve deri kire gider diye tercih ettim.
neyse işin aslı sanırım ben de evimi beğenmiyorum:69:

Son düzenleme:
Adı üstünde ' Klasik '

Zamanı hiç geçmez , bunu unutmamak gerekli öncelikle . Ayrıca ; sadelik her zaman göze hoş görünür .
Diyorsanız ki ben sıkıldım , birkaç farklılık ekleyerek istediğiniz değişikliği elde edebilirsiniz .

Mesela ; renkli yastıklar , renkli aksesuar , duwar renklerine ufak dokunuşlar size yardımcı olabilir .

mutfağın ve halıların çok çok güzel.. evet evin biraz klasik olmuş ama yine de çok hoş...allah ağzınızın tadını bozmasın

önemli olan huzur tabiki çok teşekkür ederim ...hem evim çok küçük olduğu için eşya seçiminde zorlandım köşe takımı almak istedim oturma odama mesela o bile çok yerine yakışmayacaktı alamadım karşılıklı koltuk takımı aldım teklileri almadım sığmıyor diye. Sonra yatak odam aslında ferah olurdu beyaz ağırlıklı ama odam çok küçük ve kendini göstermiyor.
İşte bana da çirkin geliyor evim

Son düzenleme:
Adı üstünde ' Klasik '

Zamanı hiç geçmez , bunu unutmamak gerekli öncelikle . Ayrıca ; sadelik her zaman göze hoş görünür .
Diyorsanız ki ben sıkıldım , birkaç farklılık ekleyerek istediğiniz değişikliği elde edebilirsiniz .

Mesela ; renkli yastıklar , renkli aksesuar , duwar renklerine ufak dokunuşlar size yardımcı olabilir .

bunlar benim de düşündüğüm şeyler... Peki mesela oturma odama duvar kağıdı yaptırmak istiyorum sizce resmin olduğu duvara mı hoş olur duvar ünitesinin olduğu duvara mı?
Yemek masam salonuma sığmadığı için onu farklı odaya tek olarak koydum o odaya atıyorum ayamı olsun bu sefer her yerde ayna olur yok sa duvar kağıdıyla şık mı olur?

karışık geliyor demişsinya evin..
Aslında öyle fazla kalabalık değil sadece halıların desenli oldugu için onlar evi karışık gösteriyor.. mesela hol halın duvarlara uyan kremli düz birşey olsaydı
Salon halın aynen dün kremden kabartmalı aynı renkten desenli bir halı olsaydı mutfagın-oturma odan geometrik desen yerine düz bir renk ama kendinden desenleri olabilir halı olsaydı evin çok daha sade görünürdü...
Ama yinede kötü değil çok güzel evin herşeyin..
Güle Güle otur...

karışık geliyor demişsinya evin..
Aslında öyle fazla kalabalık değil sadece halıların desenli oldugu için onlar evi karışık gösteriyor.. mesela hol halın duvarlara uyan kremli düz birşey olsaydı
Salon halın aynen dün kremden kabartmalı aynı renkten desenli bir halı olsaydı mutfagın-oturma odan geometrik desen yerine düz bir renk ama kendinden desenleri olabilir halı olsaydı evin çok daha sade görünürdü...
Ama yinede kötü değil çok güzel evin herşeyin..
Güle Güle otur...

AMİN canım güzel dileklerin için sağol... Ev kira şuanda kendi evim olsun ilerde çok daha gönlüme göre döşerim.
aslında mutfak halım sade krem üzerinde çok az kahve çizgiler vardı çok şıktı çabuk kirleniyor diye kaldırdım bu halıı günlük kullanmaya karar verdim kire geliyor dediğin çok doğru ama :)
holdeki halım da duvarı sarı olduğu için çok uydu yani ilk girişte canlı bir hol karşılıyor diye düşünmüştüm olmamış mı gerçekten?
Ama dediğin gibi halılarım uyumlu ama karışık gösterdi salonuma sade krık beyazlı bir halı alabilirmişim onu da yastıklarla aynı yaptım :))

Son düzenleme:
ben beğendm gayet hoş duruyor evin.aynı şeyi bende kendi kendime diyorum heralde gözum alıştı çok klasik geliyor evim diye.sanırım öyle oluoyr.allah mutluluk vrsi evinize.güle güle oturun

ben beğendm gayet hoş duruyor evin.aynı şeyi bende kendi kendime diyorum heralde gözum alıştı çok klasik geliyor evim diye.sanırım öyle oluoyr.allah mutluluk vrsi evinize.güle güle oturun

çok sağol canım evimizden bereket mutluluk eksik olmasın tabiki cümlemizin inşallah. Önce büyük bir ev olması lazım eşyaların kendini göstermesi için o da olur inşallah:)

salondaki oturma grubun, halın, saatin, orta sehpan herşey birbiriyle uyumlu ve hoş.
hepimizin zaman zaman evlerimizden sıkıldığımız oluyo.
mesela ben mobilyaların yerini değiştiriyorum yada ufak aksesuarlar vb alıyorum yeni bi hava katıyo eve.
evin gayet güzel, iyi günlerde oturun.

güle güle oturun çok güzel olmuş.mutfak çok şirin storlara bayıldım.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

Canım evin çok güzel eşyalarında çok güzel fakat ev küçük olduğu için kendini gösterememiş eşyalar. İlerde büyük eve taşınınca inan eşyaların kendini iki kat daha güzel gösterecek. Seçimlerin zevkli huzur ve mutlulukla oturman dileği ile.....

Bence evin çok çok güzel salonun mutfağın yatak odan hepsinin ayrı bir güzelliği var ben çok beğendim allah ağzının tadını bozmasın inş.güle güle otur canım :34:

salondaki oturma grubun, halın, saatin, orta sehpan herşey birbiriyle uyumlu ve hoş.
hepimizin zaman zaman evlerimizden sıkıldığımız oluyo.
mesela ben mobilyaların yerini değiştiriyorum yada ufak aksesuarlar vb alıyorum yeni bi hava katıyo eve.
evin gayet güzel, iyi günlerde oturun.

ayy çok teşekkür ederim ya azıcık moral oldu çok sevindim beğendiğine. Evet ufak tefek aksesuarlarla ben de değişikliğe gidicem yorumun için saol

Back
X