- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- Konu Sahibi TwoPrincess
beren kızda çok yaramaz oldu gece uykumuzda problem yok ama gündüz bana kök söktürüyor çok yoruluyorum artık bişey yaptırmıyor hep onunla ilgilenmemi istiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm hoşbulduk,
bu gece artık ağlamalarına dayanamayıp yatağından kaldırdım hamağına koydum ben de yanına yer yatağı yaptım, o ağladıkça salladım, en azından ikimiz de az da olsa uyuduk...
sinirlendiğimde boş bir odaya gidip; sakinleşmeyi bekliyorum ya da aynanın başına gidip konuşup içimi döküyorum ben, deli gibi ama çok iyi geliyor en azından çocuklara ekşimiyorum böylelikle...tavsiye ederim..
o güler yüzlü canavar yenmez mi annesi, gül yüzlü... maşaaallah.. allah sağlık versin, ne yapalım böyle böyle büyüyecekler,uykusuz gecelerimiz tarih olacak bir gün insaallah
sağolun ilknur ve cagan, amin Allah hepimize sağlıklı hayırlı ömürler nasib etsin...
cagancım kendi ismini ve bebişkonun ismini yazmış mıydın, ben merve cnm.. selim kahvaltıyı seviyor meyva ve yoğurdu da amaa çorbaları yediremiyorum beyefendiye, erkek değil mi işte, hepsi sebze düşmanı
ilknurcum harika görünüyorsun, biz de havayı güzel görünce kahvaltııya diye çıktık akşam 9 da girebildik eve, sokaklarda hiç çıtı çıkmadı Selimin, evdeki canavarlığı kalmadı
ama bizim gittiğimiz yer ormanlık bir yerdi ve ben dondum iyi ki çocukları temkinli giydirmişim, gerçi kızım sürekli soyundu ama hasta olmadı sabah iyiydi insaallah da olmaz cadı..
bu aylarda anneye daha bir bağlanıyorlar kaybetme korkusu yaşamaya başlarlarmış bir de, o yüzden tepemizdeler hepsi sağlıklı olsunlar da....iş güç beklesin ne yapalım...
ilkcim dua et senin kuzu geceleri uyanıp durmuyor maşallah.
masaallah Berenciğe uyusun annesi ne işi var gece gece o bizim gececi yaramazlara uymasın, aman nazarımız değmesin masaallah diyorum kocaman annesiberen kızda çok yaramaz oldu gece uykumuzda problem yok ama gündüz bana kök söktürüyor çok yoruluyorum artık bişey yaptırmıyor hep onunla ilgilenmemi istiyor.
nasıl da anlıyorlar cin gibi herşeyi di mi bizimki de emerken uyuyakaldıysa, memeyi ağzından çekip yatağa yatırıyorum tabii, aynı Doğa gibi yatağa koyar koymaz açıyor o da cin cin gözlerinicnm süpersin güzel fikir bende öyle yapayım...:) hehe o güler yüz ne yapıyor biliyor musun onu ayakta sallamımı istiyor ayakta sallıyorum canım çıkıyor bide artık eskisi gibi değil ağır yatağına koyuyorum uyucak diye ama canavar gözleri kapalı pis pis gülüyor sonrada hehe anne ben uyumadım ki diye bakıyor güleyim mi ağlayayım mı ne yapacağımı şaşırıyorum. amin cnm allah hepimizin bebişine sağlık versin onlarla sınamasın....
pamuk helvacım yok yazmamıştım benim adım özlem kızımın adı da doğa eylül
teşekkür ederim canım, ne zaman geçecek şu kaybetme korkusu yanındaykende mızırdanıyo ne istiyor anlamadım her tarafa tırmanmaya çalışıyor, bir yere sığamıyor ama inşallah dediğin gibi geçer,
Günaydın anneler ve tatlı bıcırıklar.
Haftasonu bitti
Haftasonu annemlerde kaldık.Babamın haftaiçi olan doğum gününü kutladık..Bol bol gezdik yorulduk.Bugün bitmez, eve gidip uyumak istiyorum (
Hilalcim bebişlerin geri geri emeklemelerini görmek çok tatlıdır eminim...
Elifcim geçmiş olsun.Ağrıyan yeri sıcak tutmaya çalış.Sıcak su torbası koyabilirsin.Birde kas gevsetici merhemlerle ovarsan iyi gelir.
cagan maşallah çok tatlı.
kızlar teşekkür ederiz....:)
elifcim kayınvalidemle aram eskiden çok iyiydi şimdi eh işte bebiş olduktan sonra ben mi değiştim onlar mı değişti bilemedim. cnm maşallah senin kuzunun da kilosu iyiymiş çok şükür az yeselerde kilo alıyorlar. bu arada benim kız tam canavar elifcim öyle güler yüzlü olduğuna bakma bana kök söktürüyor.
pamuk helvacım hoşgeldin. evet yalnızlık çok zormuş bebek varken birilerini istiyor insan. cnm bizdede durum sizinkiyle aynı gece 11 de yattı sabaha kadar milyon kere uyandı ve sabah 6.30 kalktı daha yeni uyudu küçük canavar.
hayela89 cnm aynı agrasiflik bendede var kızıyorum sonra sinirim geçince bu sefer niye sinirleniyorum ki o daha bebek diyorum ağlıyorum falan allahım ben bir fena oldum
lale minişin nasıl oldu?