- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- Konu Sahibi TwoPrincess
kızlar ebebekte sebamed 500ml şampuan 19,99 tlye düşmüş ilgilenen annelere duyurulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nişandan fotoğraflar kızlar kızkardeşimin nişanlısında 2 metre boy olduğu için biz yanında sanki cüceymişiz gibi gözüküyor
Eki Görüntüle 651395 Eki Görüntüle 651396 Eki Görüntüle 651401
herkese
tatlı,güzel berenede ayrıyaten
kızlar ebebekte sebamed 500ml şampuan 19,99 tlye düşmüş ilgilenen annelere duyurulur
ooofff kızlar buraya girince kafamı dağıtıyordum ama giremiyorum benim kız çok huysuz uyumuyo sürekli kucakta yada sürekli onunla oynamamı istiyor geceleri çok uyanıyor sabahın 5,30 yada 6 gibi uyanıyor. bütün gün huysuzluk yapıyor. çıldırcam ya yaşadığım yere yabancıyım kimsemiz yok burda çok bunaldım. ara ara ağlıyorum sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum. inanın çorbasını 1 saatte on takla atarak yedirebiliyorum çorba dışında herşeyi seviyor yiyor ama çorba yemek istemiyor. bizde böyle işte keşke aileme yakın olsaydım hiç olmazsa anneme gider biraz rahatlardım..
neyse kızlar geçmişi biraz okuyabildim
sinneriacım ece bebeğe çok geçmiş olsun allah şifa versin.
akıllıbıdıkcım çoook geçmiş olsun.
sinneria geçmiş olsun kuzuna inşallah atlatır hemen minik kuzu, onlar hasta olunca dayanamıyor insan.
lagrima maaşallah turaba demek koşmaya başladı küçük adam ne tatlıdır şimdi, doğum hikayenede ayrıca bayıldım çok kolay bir doğum olmuş ne güzel.
akıllıbıdık çok geçmiş olsun Allah korumuş canım, sende hangi akla hizmet fişe takılı blendırı temzilemeye çalışırsın ki
hayela89, cagan bebişlerinizin kilolarına maaşallah, kız ve erkke bebeklerin gelişimleri her zaman birbirinden farklıdır erkek bebekler kız bebeklere göre daha iri durur genelde kızlar daha minyondur. kilo konusuna gelince beren hep normal sınırda bir bebek oldu çok şükür motor gelişimi ileri kilosu 9 aylıkken 8600kg boyu 74cm idi.
teşekkür ederim canım, diğer topiktede herkes çok sık girmiyordu zaten bence delinmesi gerekiyor canım yapışkanlılarda ver butikbebede ama mobilyaları mahvetmekten korkuyorum açıkçası
Canim delsen bir dert delmesen ayri yapiskanlilarda iz yapiomus sonradan ee ne yapicaz ozaman
peşlerinde koşucaz yapacak başka bişey yok şahsım adına
Canim kurdaleylede baglanincada oluyomus ama oda cirkin durur gibi geliyo
geçici süreliğine bağlanabilir misafir falan geldiğinde çıkarılabilir aslında.
Ne kadar kilo almış bıdışlar ? Bu aylarda ne kadar almalılarmış? Ben az önce fişe takılı blenderi temizlerken elimi kaptırdım acile gittik ama çok şükür yüzeyselmiş pansuman edip gönderdiler
ya biz acile gittigimizde genc bir doktor bakti Ece'ye ve acikcasi o gun gercekten pek biseyi yoktu. doktor muayene ederken bizimki doktoru didikleyip egleniyordu kendince hatta.
o yuzden antibiyotik vermedi ama Ece dun geceden beri cok kotu biraz once bakici aradi, kadin agladi agliycak. oksuruk gicik seklinde gelmis ve sonunda sabahtan beri ne yediyse, hangi ilaci ictiyse kusmus corbasini vericektim ama vazgectim aptamil verdim dedi. uyumus simdi inleye inleye. 2 gundurde gunduz bizim yatakta uyutuyor, benim kokumdan midir nedir orda daha rahat uyuyormus. ya anne olmak cok cok zormus. birazdan gidicem eve eger ece hala kotuyse goturucem doktora hemen. hiriltisi yoktu cok sukur zaten doktor cigerler temiz birsey yok demisti.
kızlar kilo muhabbeti de olmuş benim kız 28 haziran doğumlu dün sağlık ocağına gittik doğru dürüst tartamadık beni bırakıp tartıya oturmadı benim canavar tarta bildikleri kadar kilo 9.200 boy 70 doğruluğundan emin değilim.
herkese günaydın hanımlar, 2 gündür giremedim yurtdışından kuzenlerim geldi bende kalıyorlar bu yüzden sık giremiycem.
beren bir kaç gündür çok huysuz üst dişler hala çıkmadı sanırım onlar zorluyor kuzumu
nişandan fotoğraflar kızlar kızkardeşimin nişanlısında 2 metre boy olduğu için biz yanında sanki cüceymişiz gibi gözüküyor
Eki Görüntüle 651395 Eki Görüntüle 651396 Eki Görüntüle 651401
hilal çok geçmiş olsun Allah korumuş.
canım zeynep yareni anlatıyosun aynı şeyleri yaşadık öksürüp öksürüp kusmuştu birkaç defa hastayken daha bir bağlanıyorlar bize kucağına al diye öyle bir melül melül bakıyorki hiç indirmek istemiyorum. inş kötüleşmezler ateş olmadıktan sonra çok telaşa kapılmayın diyorlar. tüm bebişler iyileşsin artık
maşallah bebişine canım
ilknurcum diş bizde de dert hem hastayız birde dişlerimiz çıkıyor yine tabi vücut direnci düsüyor dün doktoro götürdük akşam vakti sanki kolik sancısı varmış gibi ağlamaya başladı doktor artık anne sütü koruyuculuğu düştü 9 aydan sonra hastalıklara yakalanması çok yüksek bir de dişleriniz geliyor zaten boğaz kulaklar kızarık sizde hepsi var ama korkulacak birşey yok dedi,her ihtimale karşı ultrason çektirdik böbrek falan ne varsa bakıldı bişey çıkmadı şükür insanın içi rahat ediyor en azından beren kız da tez zamanda dişlerini çıkarır inci inci bakar size inş
çok güzelsiniz hepiniz ama bir tane prenses var orda o en güzeli pembe şeker beren
kızlar akşama ne yemek var?
maksat muhabbet olsun
kızlar benim dünden beri boynum tutuldu
canımda yanıyor
sopa yutmuş gibiyim
başımı döndüremiyorum
robot gibi vücudumu döndürüp bakıyorum heryere