Burası da benim evim...

salonun çok güzel gerçekten süsler eşyalar herşeyin birbiriyle çok uyumlu ne de çok dvd niz var
herşey yepyeni yeni evlenmiş gibisin çok beğendim gerçekten
konsolunun üzerindeki kırmızı vazoları nerden aldığını öğrenebilirmiyim çok beğendim almak isterim çok pahalı değilse

canım çok teşekkür ederim beğendiğiniz için 3 yıllık evliyim dvdler eşimin koleksiyonu kırmızı vazolar ve evimdeki tüm aksesuarları ikeadan aldım vazollar büyük 15 küçük 10 tl orada daha büyük boylarını ve farklı renklerini bulabilirsiniz:dance:

aaa küçülmüş resimler:))canım evin terrtemiz derli toplu çok hoş.güle güle oturun

valla bu kk bayanlarının hepsi tertemiz yaa maşallah valla...
bebekte var ama misler gibi tebrik ederim...
huzurla oturun inşallah

ben o vazolardan almaya gidiyorum vallahi daha fazla duramıyorum çatlıcam
çok hoşuma gitti
yatak odandaki perde de çok güzel görünüyor bende istiyorum öyle bişey inşallah ondan da alıcam sonra

Herşey iyi güzel ama fotoları kocaman görünce hiçbişey anlaşılmıyor. Foto küçültmeyi resimli olarak anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur.

Fotoları küçültmeniz için önce paint programında resmi açıyoruz, resim - uzat eğ bölümüne tıklıyorz. orada 100 yazacaktır siz onu silip 50 yazın. (fotoyu daha çok küçültmek için 30 yada 20 de yazabilirsiniz)

attachment.php

Fotoyu küçültme işlemindeen sonra fotoyu bilgisayara kaydediyorz ve kadınlar klübünden resimde görüldüğü gibi eklenti ekleden ekliyorz

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

En son cevaplaya tıklayarak işlemi tamamlıyoruz, ve bakılması daha kolay fotolar ekliyoruz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Eklentiler

• $bilgi1.webp
    $bilgi1.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 105
  • $bilgi2.webp
    $bilgi2.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 97
  • $bilgi3.webp
    $bilgi3.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $bilgi4.webp
    $bilgi4.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 109
  • $bilgi5.webp
    $bilgi5.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 115
dmtdmt çok teşekkür ederim malesef resimlerim istediğim gibi olmadı ben hiç anlamıyorum bu işlerden akşam eşime düzeltiricem inşallah çok mersi

sevimlivetatlı rica ederim gülle güle kulan canım . jaleli sanada çok teşekkür ederim sağolun kızlar

canımcımmmm cok guzel bır evın var vallahı bayıldım maşallah ..
Allah ıcınde huzurla yaşamanızı nasıp etsınnn..

Back
X