Burası da benim evim :)

Huzurlu günlerde otur evinde arkadaşım....çok hoş.....
Benim eve benzettim bi an evini ...benimde salon takımlarım seninkilerin lacivertine benziyo...
Oturma odamda derili ve açık renk.....
...

benim en buyuk hobim dekorasyon eviniz sahane ama salonunuzun duvarlari sanki ac kalmis bikac sey asarsaniz biraz hareket katmis olursunuz
mesela kopuk diye birsey varya tv falan alinca icinde cikiyor ondan uc bes tane kareler kesip uzerini salonunuza uygun desenli bir saten kumasla kaplayip yan yana veya altalata istediginiz kadar cogaltarak duvarlariniza renk katabilirsiniz kucuk seyler buyuk degisimler yapar

benim en buyuk hobim dekorasyon eviniz sahane ama salonunuzun duvarlari sanki ac kalmis bikac sey asarsaniz biraz hareket katmis olursunuz
mesela kopuk diye birsey varya tv falan alinca icinde cikiyor ondan uc bes tane kareler kesip uzerini salonunuza uygun desenli bir saten kumasla kaplayip yan yana veya altalata istediginiz kadar cogaltarak duvarlariniza renk katabilirsiniz kucuk seyler buyuk degisimler yapar

evet canım, bende farkındayım. Güzel bir resim gerekiyor, duvara.O renklerde.Senin fikrinde benim için değerli. verdiğin öneri ilginçmiş. Teşekkürler.a.s.

tertemiz bi ev..
Allh mutluluğunuzu bozmasın.
cimcime hanımın odasındaki kanepede tam yerinde olmuş çok tatlı.

bordo rengi çok severim salonunu beğendim. çok asil ve zarif durmuş.
bence aksesuarı abartıp göz yorma derim. 2 parça olsun tam olsun:)

X