Burası da benim evim :)

serap xoxzbodur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
655
3
47
Bu bölüme bayılıyorum. bende evimi sizlerle paylaşmak istedim.

Salonum:

Oturma odam:

ve eşimin vazgeçilmezi akvaryum daha yeni olduğu için süsleri yok

mutfak küçük ama işimi görüyor:

banyom:

cimcimenin oyun odası:İlla bizimle yatacak cadıkaydirigubbakcemile3

umarım beğenirsiniz. Aksesuar konusunda beceriksizim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Çok güzel sıcak bi evin var canım güle güle otur.bi fikrim var.belki oturma drubunla salon grubunun yerini değiştirmelisin.sanki daha bi salonumsu derili takımın

evet zaten bende değiştirmeyi düşünüyorum canım.kırmızılar 5 senelik ötekiler daha yeni..Kıyamıyorum.teşekkür ederim.

güle güle otur canim esinle yavrunla:))a.s.
ne güzel derli toplu,tertemiz sicacik bir yuva massallahhhh

Çok güzel sıcak bi evin var canım güle güle otur.bi fikrim var.belki oturma drubunla salon grubunun yerini değiştirmelisin.sanki daha bi salonumsu derili takımın

ben de katılıyorum roseline .siyahlı takım ve oturma odasındakii halı daha çok uyar salonu.huzurla oturun evinizde çok hoş.

Ay bu kadar olmaz :1shok:
Bende resimlere bakarken aynen arkadasların düsündüğü gibi düsündüm canım..
Oturma odandaki takımlar salona daha gider ve daha ağırlar..
Ayrıca zevkin inanılmaz güzel..
Evinde cok hos..Huzurla oturman dileğiyle..

arkadaşlara katılıyorum..oturma odan salona daha çok yakışır perdelerinle falan tam uyumlu olur...ama böylede çok hoş..güle güle oturun inş:):):)

canim evin cok güzel güle güle mutlulukla huzurla otur..evet kislara katiliyorum salonunla oturum odani degstr bordoyu oturma odasi yap krem koltuklar daha sik oda salonun olsun hem sandalyelerinde uyar..tamam canim hem perdelrinde krem koltuklara daha cok uyuor tamam..aa birde su mutfakta tüpn vrya üstne örtü örtmüssün birde daha sütne bir bez örtmüssün bence cok fazla olmuss istersen birini kaldir kalabalik durmasin tamam canm sadce benm fikrim...

EVET KATILIYORUM BENDE RESIMLERE BAKINCA AYNI ŞEYI DÜŞÜNDÜM SIYAHLAR DAHA AĞIR SALONA DAHA UYGUN GİBİ SANKİİ...SENDE YAZMIŞSIN ZATEN AMA YINEDE İÇİMDEN GELENI YAZIM DEDIM CANIM EVININ DİĞER KISIMLARI ÇOK HOŞ GÜLE GÜLE OTUR İNŞALLAHHa.s.

çok güzel bir ev bu da!
koltuklar değişse de olur değişmese de olur bana göre.
ama değiştireceksen hep o derili takımlar kalmasın salonda
bence iki sene de bir değiştir koltukları bir öyle bir böyle kullandelikafadulden
çok ciddiyim değişiklik olur, iki takım da çok güzel çünkü.
biz evin eşyalarını sürekli değiştiriyoruz, iyi de oluyor aklında olsunyerimseniben
sonra bir de gri renkli yılbaşı süsleri var y aayaklı abajuruna ve akarymuna koymuşsun.
bence onları çıkar canım
bu kadar diğer her şey süpera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…