- Konu Sahibi aysen_balikesir
güle güle otur evin zefkli dösenmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle otur evin zefkli dösenmis
evin cok güzel allah mutlulugunuzu bozmasin
evıne ve manzarasına bayıldım gule ule otur canım
güle güle otur canım çok güzel bir evin var.
saol canım sende hamişsin galiba sağlıklı sıhatli hamilelik dilerim inşallah allah bizede nasip eder tek eksiğimiz bir bebek artık:çok üzgünüm:
hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah
amiinn inşallah canım...Evin çok güzelmiş...prırıl pırıl vallahi..maşalahhhamin tazegelin allah kimsenin ağzzının tadını bozmasın ben evlenmeden önce herkes beni korkutuyordu eşim çok iyiydi peşimden ayrılmaz herşeye yardımcı bana diyorlardıki cicim ayları geçsin görürüm ben sizi şimdi böle 3-5 ay sonra değişir diye allahıma binlerce şükür ki kocam hep aynı 2senedir evliyiz ama sanki çıkıyormuşuz gibi:roflol: dediğim gibi allah hepinize mutlu huzurlu evlilikler nasip etsina.s.
güle güle ailenle mutlu mesut otur hemşehrim![]()
Onu bunu bilmem ama çok temiz ve titiz olduğun her halinden belli canım a.s Mutluluklar dilerim bir ömür..
amiinn inşallah canım...Evin çok güzelmiş...prırıl pırıl vallahi..maşalahhh
Evin çok güzel canım allah güle güle oturmayı nasip etsin.Bişi sorcam yatak odan krem rengi ve sürgülü kapı sanırım bende bu tarz bişi almak istiyorum ama çevremdekiler napcaksın açık rengi diyo sen memnunmusun?