Burası da benim evim

saol canım sende hamişsin galiba sağlıklı sıhatli hamilelik dilerim inşallah allah bizede nasip eder tek eksiğimiz bir bebek artık:çok üzgünüm:

eee bu kadar güzel eve güzel bebişler gerek. onlarıda sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.teşekküredrim cümle bebek bekleyen anişlerle beraber.
darısı senin başına artık
:emir_bebek:

amin tazegelin allah kimsenin ağzzının tadını bozmasın ben evlenmeden önce herkes beni korkutuyordu eşim çok iyiydi peşimden ayrılmaz herşeye yardımcı bana diyorlardıki cicim ayları geçsin görürüm ben sizi şimdi böle 3-5 ay sonra değişir diye allahıma binlerce şükür ki kocam hep aynı 2senedir evliyiz ama sanki çıkıyormuşuz gibi:roflol: dediğim gibi allah hepinize mutlu huzurlu evlilikler nasip etsina.s.
amiinn inşallah canım...Evin çok güzelmiş...prırıl pırıl vallahi..maşalahhh

Evin çok güzel canım allah güle güle oturmayı nasip etsin.Bişi sorcam yatak odan krem rengi ve sürgülü kapı sanırım bende bu tarz bişi almak istiyorum ama çevremdekiler napcaksın açık rengi diyo sen memnunmusun?

Evin çok güzel canım allah güle güle oturmayı nasip etsin.Bişi sorcam yatak odan krem rengi ve sürgülü kapı sanırım bende bu tarz bişi almak istiyorum ama çevremdekiler napcaksın açık rengi diyo sen memnunmusun?

saolasınn canım kimseyi dinleme ben rengindende modelindende çok memlunum çalışan bi bayan olacaksan kesinlikle tavsiye ederim toz tutmuyor ben bi ara çalışıyordum o zaman farkkettim model bakımındanda yer kaplamıyor kapaklar yönünden sürgülü çok rajat ben tavsiye ederim canım:hooray:

Back
X