• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da benim dünyam:)

bilgisayar masasında kuzummm yetio oraa :))
annem bazenn cook begenioo bazende dioo cok karışıkk :roflol:

ayrıca bilgisayar masasında su kapluşlarımda varr hihoyyyt

ammmaaannnnn ne şirindir onlar yaaa, bi arkadaşım kocaman olana kadar beslemişti ben bakamıyorum ölüveriyolar çok üzülüyorum onun için almıyorum artık

ammmaaannnnn ne şirindir onlar yaaa, bi arkadaşım kocaman olana kadar beslemişti ben bakamıyorum ölüveriyolar çok üzülüyorum onun için almıyorum artık

benimkler bi gram büyümedii :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

çok ciciymiş odan süslü kız seni pc masanda bol bol ders çalışmalar ve KK den kopmamalar güzelim

saol cicimm :)) Şeniz

çok beğendim sevgili Malibu ...üniversite öğrencisi olduğun odandan belli..nasıl özledim birden üniversite hayatımı...burnumun direği sızladı ahh ahh...tadını çıkar bu odanın....iyi günlerde otur..

odan çok sevimli ve güzel canım keyfini çıkar doya doya
çünkü :çok üzgünüm: öyle bir odam olmadı

çok beğendim sevgili Malibu ...üniversite öğrencisi olduğun odandan belli..nasıl özledim birden üniversite hayatımı...burnumun direği sızladı ahh ahh...tadını çıkar bu odanın....iyi günlerde otur..

tşk ederm cnm bnmm :))
hepimiz evlerimizde ii günlerde oturalım inş

odan çok sevimli ve güzel canım keyfini çıkar doya doya
çünkü :çok üzgünüm: öyle bir odam olmadı

cnmm :(
tşk edermm
sende çocuklarına böyle oda yaparsın inş bitanem

bende çok severim oyuncakları helede peluş hayvancıkları çok güzel güzel günlerde kullan

çok güzelmiş odanız süslü püslü
sizde benim gibi incik boncuk hastasısınız galiba. .

bende çok severim oyuncakları helede peluş hayvancıkları çok güzel güzel günlerde kullan

çok güzelmiş odanız süslü püslü
sizde benim gibi incik boncuk hastasısınız galiba. .

çok güzel canım iyi yapmışsın eklemekle:nazar:

tşk ederm kızlar

incik boncuk cıncıkkk coooooooooooooooooooooook severmmm delikafadulden delikafadulden

peluşlarıda severm hani oyun makineleri var ya para atılıp cekilen onlardan cekerdim bi ara süreklii Şeniz sositososito

Back
X