• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buram buram kokan, ferah, hoş bi koku arıyorum ?

Buram buram parfüm kokanlar setini kullanıyorlar ve çok sıkıyorlar, ayrıca edp daha kalıcı ve x kişisinde kalıcı olan y kişisnde olmayabilir. Kullandığım parfümlerden Elie saab le parfum, chanel chance, calvin klein euphoria, christian dior cherie, dolce gabbana the one en güzelleri.

Kızlar buram buram kokan çekici bir parfüm istiyorum.Şekerli kokular hariç çiçeksi baharatlı oryantel ferah hepsi olabilir.Orjinal hypnotic poisonum var ama çokta günlük kullanmak istemiyorum.Bu parfümün açığıda berbat anason kokuyor.Bu tarz parfümler önerebilirmisiniz bana kullanıp kışlık beğendiğim parfümler Givenchy ange ou demon,Alien armani code,versace bright crystal,gucci guilty Orjinal olarak kullandıklarım bunlar ama bu sefer açık parfüm almayı düşünüyorum bu kokulardan daha güzeli yada içlerinden kesinlikle şunu kullan dediğiniz parfüm hangisi Gloria'yıda çok övmüşler???

Kızlar buram buram kokan çekici bir parfüm istiyorum.Şekerli kokular hariç çiçeksi baharatlı oryantel ferah hepsi olabilir.Orjinal hypnotic poisonum var ama çokta günlük kullanmak istemiyorum.Bu parfümün açığıda berbat anason kokuyor.Bu tarz parfümler önerebilirmisiniz bana kullanıp kışlık beğendiğim parfümler Givenchy ange ou demon,Alien armani code,versace bright crystal,gucci guilty Orjinal olarak kullandıklarım bunlar ama bu sefer açık parfüm almayı düşünüyorum bu kokulardan daha güzeli yada içlerinden kesinlikle şunu kullan dediğiniz parfüm hangisi Gloria'yıda çok övmüşler???

evet canım gloria buram buram kokan bir parfüm çekici bir koku ve çok kalıcı bunu tavsiye edebilirim armani code,lancome hypnose bunlarda güzel

Armani codenin açığı hoşuma gitmedi.Bazı parfümler birebir oluyor.Sıradan bişey istemiyorum mesela sevile özel potion var çok hoş bi parfüm ama fiyatı çok yüksek yoksa tam kullanılcak çekici bi parfüm ama başka öneri yokmu:))

Back