• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buram buram kokan, ferah, hoş bi koku arıyorum ?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Böyle bazen tanımadığımız birinin yanından geçerken buram buram parfüm kokusu geliyor ve ohh diyoruz. İşte o cinste bi parfüm arıyorum. Mis gibi kokan bi parfüm istiyorum. Kalıcı olmalı; ağır, baharatlı bi koku olmamalı, çok şekerlide olmamalı ve sırf çiçek kokusu da olmamalı. Kısaca ferah, hoş, tertemiz, kalıcı bi koku arıyorum. D&P'den alıcam, doldurma. Söylediğiniz parfümleri bilmiyorsam mutlaka denicem ve denediklerimi buraya yorum olarakta yazıcam. Lütfen yardımcı olun :12::12::12:

Son düzenleme:
Böyle bazen tanımadığımız birinin yanından geçerken buram buram parfüm kokusu geliyor ve ohh diyoruz. İşte o cinste bi parfüm arıyorum. Mis gibi kokan bi parfüm istiyorum. Kalıcı olmalı; ağır, baharatlı bi koku olmamalı, çok şekerlide olmamalı ve sırf çiçek kokusu da olmamalı. Kısaca ferah, hoş, tertemiz, kalıcı bi koku arıyorum. D&P'den alıcam, doldurma. Söylediğiniz parfümleri bilmiyorsam mutlaka denicem ve denediklerimi buraya yorum olarakta yazıcam. Lütfen yardımcı olun :12::12::12:

Doldurma alcaksan kalıcılık hiç bekleme.ben orjinal burrbery kullanıyorum o bile kalıcı değil bilmiyom millet ne kullanıyo nasıl sıkıyoda buram buram kokuyo.bende parfüm tavsiyesi beklşyorum:)

bende anlamıyorum bu insanlar ne kullanıyor ya kıyafetlerinden çıkmıyor koku.bende ne alırsam alıyım anında geçiyor kokusu

Doldurma alcaksan kalıcılık hiç bekleme.ben orjinal burrbery kullanıyorum o bile kalıcı değil bilmiyom millet ne kullanıyo nasıl sıkıyoda buram buram kokuyo.bende parfüm tavsiyesi beklşyorum:)

Ben hiç denemedim ama Lancome Miracle tanımlarına uyan bir parfüm gibi.
Ama doldurma parfümde kalıcı olmaz sanırım.

Ben hep d&p'den alıyorum. Çoğu parfümüde kalıcı..
Lancome Miracle biliyordum fakat unuttum kokusunu, bakıcam teşekkürler :)

Son düzenleme:
doldurma kullanan arkadaslarım var kalıcı olanları var ama isimlerini bilmiyorum biraz bencil oldukları içinde aynı olmasın diye isim vermiyorlar ya deliriyorum

DKNY be delicious un yeşili. yeşil elma diye geçiyo sanırım. Yıllardır vazgeçemedim. Tam yazlık fresh bi koku :)

Gerçektenmi.yorumları okudum herkes gzl yazmış.chanel chance var oda çok pahalı..

Herkesin zevki farklıdır canım ben hiç beğenmiyorum temizlik malzemesi gibi kokuyor bana göre. Chanel Chance güzeldir..

DKNY be delicious un yeşili. yeşil elma diye geçiyo sanırım. Yıllardır vazgeçemedim. Tam yazlık fresh bi koku :)

Merak ettim, bakıcam saol :)

Calvin Klein Euphoria...bunu kullanan varmı kızlar

Baharatlı bi koku, beğenmiyorum.

Chopard wish sipariş verdim kkzlar.biraz ağır ama kalıcı ve şekerli bi kokuymuş inş beğenirim:)mizu dan sipariş verdim kızlar siz ünternetten nerden alıyosunuz kızlar

Wish of love ya da wish of happines...
Günler sonra bile koklandığında koku alınabiliyor.
Tavsiye ederim çok hoş çiçeksi bir koku.:12::12:

Back