Buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm..

Bende senin zihniyetinin soytari oldugunu düsündüm deseydin.
Ne olmus yani kuzenine tutunsan ..sonucta basini yaslayip simsiki beline tutunup adamin poposuna yapismayacaksin ya.
Tutunma var tutunma var yani. Beline tutunmak Hosuna gitmiyorsa da arkada yanlarda tutunmak icin ayri seyler var. Ama sevgilin direk cirkince düsünmüs.. sana neler yakistirmis.
Rahatsizligini daha baska dile getirebilirdi.

8 aylık bir beraberliğim var kendisi 28 ben 23 yaşındayım.Aslında kıskançlık falan dozunda yani her şey.Oraya gitme şunu yapma demek gibi huyları yoktur tadında yani.Bugün bankamatikte bir işim vardı kuzenin motosikletle gidecektik. Kuzenim erkek bu arada.Neyse bunun verdiği cevap arkasında gideceksin öyle mi?Ben de evet dedim.Bence uygun değil ama tabii sana normal böyle şeyler dedi.Ben de abartıyorsun dedim.Yok onun beline tutundun gittin:) bilmem ne dedi.Ve ekledi buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm.Ben de ne kadar abarttın yahu.Beni öven sendin.Soranlara anlatırsın iyi kızdı şöyleydi böyleydi farklıydı dikkat ederdi iyi bilirdim ta ki motosikletin arkasına binene kadar diye yazdım gülücük koydum.İşte alaya alıyorsun sana normal geliyor diye yazdı.Ortada belki çok dert edecek bir durum yok ama eski ilişkimde kıskançlık yüzünden çok hırpalandım çok korktum sırf bu konudan.Bu mu olur böyle şeyler diye geçiştireyim mi yoksa ne yapayım?
yazdıklarından hadi motosiklete binmek yanlış olsun- sana hakaret edecek algısı oluştu bende.yani kıskançlıktan öte saygıya takılsan daha iyi

kuzen kardeştir yahu diyecem ama burda kocalarını kuzenden kıskanıp konu açan öyle çok hemcinsler var ki.
sorun sana ettiği hakarette, sen mesajı gülücükle bitirmişsin.
soytarı nasıl hakarettir ya.

Kuzen diyorsunuz da kuzenle evlenmeyi çok normal gören bir çok kişi var bu sitede de. Belki onların ailesinde bu tür evlilikler vardır. Yine de abartı tabi, sözlerine dikkat etmeli.

kuzenin akraban olduğunu soytarının kendisini olduğunu söyle ve ayrıl...gerek yok böyle saçma kıskançlığa..

bunu bahanesı olarak kullanmıs
bu soytarıdan kurtuldugunuza sevının
bence asla gorusmeyın
sız ne yapması gerektıgını bıldıgınız yastasınız
ne haddine boyle konusmak yok belıne tutundun yok arkasına bındın ne demek kuzenın o kardesın senın
ayıp etmıs

o tadında olan kıskançlıgını tutamaz olmuş artık bence.. dozunu kaçırıcak gibime geliyor..
tavrını sağlam koycksın gülücüklerle değil.

8 aylık bir beraberliğim var kendisi 28 ben 23 yaşındayım.Aslında kıskançlık falan dozunda yani her şey.Oraya gitme şunu yapma demek gibi huyları yoktur tadında yani.Bugün bankamatikte bir işim vardı kuzenin motosikletle gidecektik. Kuzenim erkek bu arada.Neyse bunun verdiği cevap arkasında gideceksin öyle mi?Ben de evet dedim.Bence uygun değil ama tabii sana normal böyle şeyler dedi.Ben de abartıyorsun dedim.Yok onun beline tutundun gittin:) bilmem ne dedi.Ve ekledi buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm.Ben de ne kadar abarttın yahu.Beni öven sendin.Soranlara anlatırsın iyi kızdı şöyleydi böyleydi farklıydı dikkat ederdi iyi bilirdim ta ki motosikletin arkasına binene kadar diye yazdım gülücük koydum.İşte alaya alıyorsun sana normal geliyor diye yazdı.Ortada belki çok dert edecek bir durum yok ama eski ilişkimde kıskançlık yüzünden çok hırpalandım çok korktum sırf bu konudan.Bu mu olur böyle şeyler diye geçiştireyim mi yoksa ne yapayım?
sen anlamıyorsun ama bu kişi aşırı kıskanç..içindeki kıskançlığı saklıyor..eğer evlenirsen vay haline..motorsiklete binmek neden soytarılık olsun..

Dert edilecek çoooooooook büyük bir şey var. Buna sen sustukça normalleştirdikçe sorun büyüyecek. Ya adamı değiştirmeye çalış ya da kaç. Yaptığının ne kadar çirkin olduğunu anlaması için iyi bir rest çekmeliydin.

28 yaşında olmamış bir kozalakla karşı karşıyayız. :) Kuzen ya kuzen olmasa bile sanki beline erotik amaçla sarılıyorsunuz. Ondan bundan tek farkınız motora binmemenizmiş de bugün fark kapanmış mı. İlişki isterse 1000 yıllık olsun arada bir hudut olmalı...

Bence gerçek yüzünü göstermiş, sana nasıl soytarı der? Sen yine alttan almaya çalışmışsın ona rağmen hala bak sana normal geliyor falan demiş uzatmış da uzatmış. Ayrıca sen kuzeninle gidiyorsun, sizi bilmem ama bizim ailede kuzen kardeş sayılır benim için zerre farkı yoktur. Pek hoşlanmadım bu adamdan, konuyu neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor :KK43:

Motorsiklete binmene kızması ayrı mesele, ama asıl sorun kızdığında sana soytrı diyebilmesi, aşağılamayı hakkı olarak görmesi. Gönder gitsin.

Yorumların bir kısmını okudumda anlayamıyorum sanki burdaki kadınların hepsi eşi yada sevgilisi kendisine en ufak bi argo konustugunda bosaniyor yada ayrılıyor. Bide öyle yorumlar varki ben olsam ayrilirdim nasl o kelimeyi yuttun falan . Hayır cidden gerçekten merak ediyorum boylemi yani en ufak bi argoyla bosaniyor yada ayrilyrmsnz

Bi motosiklet nelere kadir yahu. Soytarılık artık motosikletle ortaya cıkıyo :KK14:
discoya bara gitsen hoppa dicekti sanırım :KK75:

X