- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- Konu Sahibi birgaripyazar
bence ilişkini gözden geçir.Çatırdamaya başlamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zoytaribir de ne kadar eski tarz bir hakaret günümüzde soytarı mı kaldı yaw, artık sirklerde bile profesyonel göstericiler var
konu sahibi kusura bakma güldük biraz ama hemen kaç kurtar kendini..
yazdıklarından hadi motosiklete binmek yanlış olsun- sana hakaret edecek algısı oluştu bende.yani kıskançlıktan öte saygıya takılsan daha iyi8 aylık bir beraberliğim var kendisi 28 ben 23 yaşındayım.Aslında kıskançlık falan dozunda yani her şey.Oraya gitme şunu yapma demek gibi huyları yoktur tadında yani.Bugün bankamatikte bir işim vardı kuzenin motosikletle gidecektik. Kuzenim erkek bu arada.Neyse bunun verdiği cevap arkasında gideceksin öyle mi?Ben de evet dedim.Bence uygun değil ama tabii sana normal böyle şeyler dedi.Ben de abartıyorsun dedim.Yok onun beline tutundun gittin:) bilmem ne dedi.Ve ekledi buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm.Ben de ne kadar abarttın yahu.Beni öven sendin.Soranlara anlatırsın iyi kızdı şöyleydi böyleydi farklıydı dikkat ederdi iyi bilirdim ta ki motosikletin arkasına binene kadar diye yazdım gülücük koydum.İşte alaya alıyorsun sana normal geliyor diye yazdı.Ortada belki çok dert edecek bir durum yok ama eski ilişkimde kıskançlık yüzünden çok hırpalandım çok korktum sırf bu konudan.Bu mu olur böyle şeyler diye geçiştireyim mi yoksa ne yapayım?
sen anlamıyorsun ama bu kişi aşırı kıskanç..içindeki kıskançlığı saklıyor..eğer evlenirsen vay haline..motorsiklete binmek neden soytarılık olsun..8 aylık bir beraberliğim var kendisi 28 ben 23 yaşındayım.Aslında kıskançlık falan dozunda yani her şey.Oraya gitme şunu yapma demek gibi huyları yoktur tadında yani.Bugün bankamatikte bir işim vardı kuzenin motosikletle gidecektik. Kuzenim erkek bu arada.Neyse bunun verdiği cevap arkasında gideceksin öyle mi?Ben de evet dedim.Bence uygun değil ama tabii sana normal böyle şeyler dedi.Ben de abartıyorsun dedim.Yok onun beline tutundun gittin:) bilmem ne dedi.Ve ekledi buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm.Ben de ne kadar abarttın yahu.Beni öven sendin.Soranlara anlatırsın iyi kızdı şöyleydi böyleydi farklıydı dikkat ederdi iyi bilirdim ta ki motosikletin arkasına binene kadar diye yazdım gülücük koydum.İşte alaya alıyorsun sana normal geliyor diye yazdı.Ortada belki çok dert edecek bir durum yok ama eski ilişkimde kıskançlık yüzünden çok hırpalandım çok korktum sırf bu konudan.Bu mu olur böyle şeyler diye geçiştireyim mi yoksa ne yapayım?
28 yaşında olmamış bir kozalakla karşı karşıyayız. :) Kuzen ya kuzen olmasa bile sanki beline erotik amaçla sarılıyorsunuz. Ondan bundan tek farkınız motora binmemenizmiş de bugün fark kapanmış mı. İlişki isterse 1000 yıllık olsun arada bir hudut olmalı...8 aylık bir beraberliğim var kendisi 28 ben 23 yaşındayım.Aslında kıskançlık falan dozunda yani her şey.Oraya gitme şunu yapma demek gibi huyları yoktur tadında yani.Bugün bankamatikte bir işim vardı kuzenin motosikletle gidecektik. Kuzenim erkek bu arada.Neyse bunun verdiği cevap arkasında gideceksin öyle mi?Ben de evet dedim.Bence uygun değil ama tabii sana normal böyle şeyler dedi.Ben de abartıyorsun dedim.Yok onun beline tutundun gittin:) bilmem ne dedi.Ve ekledi buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm.Ben de ne kadar abarttın yahu.Beni öven sendin.Soranlara anlatırsın iyi kızdı şöyleydi böyleydi farklıydı dikkat ederdi iyi bilirdim ta ki motosikletin arkasına binene kadar diye yazdım gülücük koydum.İşte alaya alıyorsun sana normal geliyor diye yazdı.Ortada belki çok dert edecek bir durum yok ama eski ilişkimde kıskançlık yüzünden çok hırpalandım çok korktum sırf bu konudan.Bu mu olur böyle şeyler diye geçiştireyim mi yoksa ne yapayım?