- 13 Nisan 2008
- 5.993
- 28.014
- Konu Sahibi happiness s
Avusturalya 1 Temmuz 2024 itibarıyla şartları zorlaştırdı Eskiden turist vizesiyle gelip içeride başka vizeye falan başvurabiliyordun artık yok. Hesapta belli miktar para olacak, okul ücreti ve zorunlu sağlık sigortasının tamamı ödenecek. Okullar hemen kabul veriyor çünkü buranın ve Kanada'nın olayı bu. Dil okulları.Biz esimle avustralyayi denemeye karar verdik.calisma izni vermesi nedeniyle.ama maalesef yas ve cocuk nedeni ile pek umut yok ama denemeye karar verdik.37 yasindayi esimle.bebegim 4 aylik.dil okulu vasitasi ile deneyecegim.ama detay sartlar cok onemli.okula basvurdum.bu hafta kabul geldi.haftaya vizeye basvuracagiz.olumlu olurmi bilemiyorum.
Belli meslekler için özel yetenek vizesi var. Yanlış bilmiyorsam 46 yaş altı bu vizeye başvurabiliyor. Devletin açtığı bir sınav var ona giriyorsun. Resmi siteyi incelerseniz hangi meslekler için yetenek sınavları var görebilirisniz. Mülteci krizi her yerde var, Avusturalyanın nasibine de Hint ve Asyalı'lar düşmüş. Son bir kaç yıldır hayat pahalılaştı, kiralar ev market giderleri alıp başını gittiği için göçmen olayına sınır koydular. Gerçekleri yazdım ama bu sizi karamsar yapmasın, şansınızı deneyin. Umarım çalışma vizeniz onaylanır ve planladığınız hayatı yaşarsınız.
Ek. İş ilanlarının çoğunda vize için sponsorluk yapmıyoruz yazar. Bazı iş kolları mesela bankacılık vs vatandaşlık ister. İş ilanında bir sürü havalı cümleler kurarlar. Dil din ırk cinsiyet ayrımı asla yapmıyoruz kim olursan gel derler ama en alt satırlarda çalışma vizesi olmayanların başvurmamasını rica ediyoruz yazarlar. Global iş ilanları sitelerine bakıp görebilirsiniz. Link...in, Glass...or In..eed vs.
Son düzenleme: