Realmomy Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2017 2.087 1.688 27 Eylül 2024 Konu Sahibi Realmomy #1 Bu işaretlediğim noktada elimle dokunduğumda aşırı hareketli yumuşak minik bi beze gibi ama çok yumuşak bişe var nedir önemli bişeymidir Eklentiler IMG_0157.jpeg 28,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu işaretlediğim noktada elimle dokunduğumda aşırı hareketli yumuşak minik bi beze gibi ama çok yumuşak bişe var nedir önemli bişeymidir
B betusssjd Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 166 32 24 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Realmomy #2 Realmomy .!.: Bu işaretlediğim noktada elimle dokunduğumda aşırı hareketli yumuşak minik bi beze gibi ama çok yumuşak bişe var nedir önemli bişeymidir Genişletmek için tıkla... Lenf beziniz şişmiş, benim çoğu yerimde şişmiş halde minicik ama enfeksiyon geçirdiğimde nohut tanesi kadar oluyor. Ben doktora gittim ve önemli bir şey olmadığını söyledi. Burada önemli olan büyüyüp büyümemesi, ağrı yapıp yapmaması
Realmomy .!.: Bu işaretlediğim noktada elimle dokunduğumda aşırı hareketli yumuşak minik bi beze gibi ama çok yumuşak bişe var nedir önemli bişeymidir Genişletmek için tıkla... Lenf beziniz şişmiş, benim çoğu yerimde şişmiş halde minicik ama enfeksiyon geçirdiğimde nohut tanesi kadar oluyor. Ben doktora gittim ve önemli bir şey olmadığını söyledi. Burada önemli olan büyüyüp büyümemesi, ağrı yapıp yapmaması