- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.243
- 348
Yahu başka bölümde açarsın sende, ama göremiyorum mutlu olan kadınları onu anlatmaya çalışıyorum.
Şimdi neden durduk yere,Yahu başka bölümde açarsın sende, ama göremiyorum mutlu olan kadınları onu anlatmaya çalışıyorum.
Çok güzel ama zaten bu bölümde açılmasından bahsetmedim.
Hep mutsuz kadınlar görüyorum ondan olabilir mi..Ben mutluyum.
Benim gibi mutlu kadinlar kayniyor burasi. Hem niye takildin?
Doğru söylüyorsun gerçekten.İnstagramda takil.Bir derdim var köşesi burasi tabi ki dert olacak, konu açip "suan kocamla harika dakikalar, saatler geciriyoruz" mu yazsin insanlar? Derdi olan yaziyor buraya. Niye yazsinlar boyle biseyi.
Ayrica yorum yazarken "hayatimdan memnunum" bile yazinca kendini övüyorsun diye cildiriyor bazilari. Bi de mutluyum diye konu açsan parçalarlar adami.
Siz de mutlu kadinlar kulubu acin. Veya bir mutlulugum var konusu, mutlu olanlar yazsin. Mutlu insan gorunce mutlu olun.bu sacma konunuzda amacina ulasmis olurÇok güzel ama zaten bu bölümde açılmasından bahsetmedim.
Ben gayet mutluyum Allah a şükürHepiniz mi kocalarınızdan dertlisiniz, hepiniz mi boşandınız?
Açıkçası mutlu olan hanımları görmek istiyorum artık. Hiç yok mu aranızda?
Yahu bu bölümden bahsetmiyorum. Genel olarak hiçbir kadını hiçbir bölümde mutlu okumuyorum.derdi olmayan kisi buraya yazmaz zaten.mesela su an mutluyum cok sukur yani bi derdim yok buraya da yazmiyorum haliyle
Maaşallah.Ben gayet mutluyum Allah a şükür
Çok zekice.derdi olmayan kisi buraya yazmaz zaten.mesela su an mutluyum cok sukur yani bi derdim yok buraya da yazmiyorum haliyle
Tebrikler.Sizin derdinizde bdv'de mutlu insan görememek. Bakınız sizde bazı şeylerden mutlu değilsiniz. Oyüzden buraya yazdınız :)
Sitedeki her kadın boşanmış değil, her üye de mutsuz değil ama kadın paylaşım platformlarında zaten genel olarak üyeler akıllarına takılan soruları, ailevi, eş, dost, ahbapla ilgili sorunlarını, acılarını, hayal kırıklıklarını paylaşır, misal ben 25 yıldır evliyim ve mutluyum, bunu her dakika dile getirmem boşanıyor diye üzülen bir kadının, eşinden şiddet gören bir kardeşimin, kayınvalidesinden hakaret işiten bir arkadaşımın içini acıtabilir, velhasıl burada kadınlar mutluyuz, çok mutluyuz, süper mutluyuz diye yazmıyorsa karşısındaki hemcinsine empati yaptığı içindir, zira evliliği kötü gidene ay benim eşim mükemmeldir, çocuğu olmadığı için dertlenen bir kadına ben evlenir evlenmez hamile kaldım demek incitici olabiliyor, olumlu örnekler duymak isteyen zaten konu açıyor ve mutlu üyeler yorum yazıyor, ki o da bdvde olmamalı.Çok güzel ama zaten bu bölümde açılmasından bahsetmedim.
bu kafa yapisiyla bence baskalarini dusuneceginize kendi mutlulugunuza bakin.cunku hic mutlu degilsinizÇok zekice.
Merak etme dışarda ve sosyal medyada mutlu gibi gözükenlerinde çok mutlu olduğu söylenemez herkes polyanacılık oynuyor çoğu insan rollerde bu kadınların sorunu değil mutsuzluk asrın hastalığı dertsiz insan yok bir tarafın mutluysa illa bir tarafın buruktur bu hayatta benim düşüncem buHepiniz mi kocalarınızdan dertlisiniz, hepiniz mi boşandınız?
Açıkçası mutlu olan hanımları görmek istiyorum artık. Hiç yok mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?