- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Hanımlar adetim üç gün gecikince idrar testi yaptım ve hemen iki çizgi çıktı bir dakika sürmüştür anca ikinci çizginin çıkışı, ve bir kaç belirtilerim vardı bana göre hafif bel ağırısı arada kasıklarıma ufak bir sancı giriyordu günde bir kere ve aşırı uyku isteği oluyordu... Ertesi gün başka bir test markasıyla yine test yaptım o da hemen iki çizgi oldu benim sorum şu yerleşme kanaması oluyormuş bende o hiç olmadı.. bu ay içinde hiçbir şekilde kan akmadı bu normal mi? Doktora pazartesi gitmeyi planlıyorum ve doktoru aradığımda kan tahlili yapmama gerek var mı diye sorduğumda idrar tahlili yeter eğer biz göremezsek o zaman kan tahlili yaparsın demişti bu yüzden yapmadım.. fakat yerleşme kanaması denilen olayı hiç yaşamadım ve geçen ay adetim 3 deydi yani adet başlangıcıma bakılırsa 5 haftaya gireceğim (uygulama öyle diyor) her kadın yerleşme kanamasını yaşaması lazım mı? Yoksa daha var mı? Aklım karıştı.. İnternetten de araştırıyorum burayada yazmak istedim yaşayanlardan bilgi almak için...