Bunun otizmle ilgisi varmı ?

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.931
36.785
548
29
Gerçekten bu durum artik bas edilemez hale geldi.4 yaşındaki cocugum 2 yas cocuk gibi herseyi atiyor istemedigi birşey oldugunda o an elinde ne varsa atiyor.hayir kelimesine tahammulu yokk..

Otobuse binicektik ama binecegimiz otobus bekliyorduk farkı otobus geçiyordu oğlum tutturdu ona binmek icin beni cekistiriyordu.hayir oglum bu değil baskasina binecegiz dedim daha açılmayan ayrani tuttu yere fırlattı patladi ayran ustu basi heryeri ayran oldu markete girdim islak mendil alip ustunu silicektim bu markette yine tutturdu ayran diye.aldim actim agzini yine atmadan icsin diye.icti bir kismini otobus geliyordu.bunuda atma sakin dedim bi baktim onuda atti.
Bu durumun otizmli olmasiyla alakasi varmı.yada bizlemi alakali her istedigi oluyor çünkü tek çocuk gözü birseyde kalmasın diyoruz.busefer istemedigi birsey olunca boyle yapıyor.(hafif düzeyde otizm) var oglumda

Son düzenleme:
Bencede yuzumuzden her defasinda yaomicam diyorum busefer istedigi olmuyacak diyorum.kendimi yaparken buluyorum

Olabilir tabiki. Allah yardımcınız olsun kolay değil. Peki rehabilitasyona gidiyormu yada farklı bi destek alıyormusunuz hem siz hem çocuğunuz
Bunun otizmle alakası ne ben anlamadım. İstediği şeyleri yaptırmak istiyor sadece, otizm böyle bir şey mi? Çevremde şımartıldıği için böyle olan onlarca çocuk var.

Otizmle neden ilgili olduğunu düşündüğünüzü anlamadım. Yapma dediklerinizi yapıyor yani söz dinlemiyor, şımarıyor. Otizm böyle bir şey değil.
Oyle bir makale okumustum acaba oyuzden mi diye düşündüm 2 yas cocuklarda var atma davranisi.cocugumda hafif düzeyde otizm var birde

Oyle bir makale okumustum acaba oyuzden mi diye düşündüm 2 yas cocuklarda var atma davranisi.cocugumda hafif düzeyde otizm var birde
Var var böyle çocuklar ben çok gördüm. 4 yaşında olan da var 3 yaşında olan da. Kuzenimin çocuğu, eşimin kuzeni vs. Dediğim gibi ağlamış sizde kıyamamışsınız ve bu sürekli tekrar etmiş o yüzden çocuk bu halde.

Bunun Şımarıklık ile alakası var....

Anlatımdan tam anlaşılmıyor. Hafif otizm olduğunu yazarsanız daha iyi olur. Evet her ikisinden olabilir özel eğitimle düzeleceğini umuyorum. Böyle durumlarda ne yapılmalı bilemiyorum uzman yardımı alabilirsiniz bu durumla ilgili de bence. Çünkü 4 yaş çocuk anlayacaktır uygun şekilde konuşulduğunda

Kendiniz yazmışsınız her istediği oluyor gözü bir şeyde kalmasın diye. Her şımarık çocuk otizm olsaydı... Her istediği yapılan çocuk en ufak istemediği şeyde böyle davranır tabi. Tipik her istediği yapılan çocuk davranışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…