- 2 Şubat 2020
- 128
- 173
- 26
-
- Konu Sahibi Mavivioletta
Teşekkür ederim araştıracağım.Renk açma işlemi yapan klinikler var bildiğim kadarıyla. Araştırabilirsiniz.
Yanlış anlama derken ağda ile temizliyorum. Çok kötü değil fakat ben rahatsız oluyorum renkten.Yanlış alma şeklinden oluyor sanırım bu. Çok kötüyse lazerle açtırın rengini.
Yanlış alma * demek istedimYanlış anlama derken ağda ile temizliyorum. Çok kötü değil fakat ben rahatsız oluyorum renkten.
Eşimden yana hiç bir problem olmasa da ben kafaya takıyorum bu durumu. Benimki gün yüzü görüyor yani.Biraz aydınlanmasın da da sakınca görmüyorum.Saol yardımcı olmak için yazdın.Gün yüzü mü gördüğü var ki aydınlansın
Niye gerildin kiEşimden yana hiç bir problem olmasa da ben kafaya takıyorum bu durumu. Benimki gün yüzü görüyor yani.Biraz aydınlanmasın da da sakınca görmüyorum.Saol yardımcı olmak için yazdın.
Bence bir jinekolog ya da hangi cereahi birim bakıyor oraya danışın çünkü özel bölgemize duş jeli vs değdirmek bile sakıncalıyken ph değerini bozuyor diyorlar öyle kremler kullanmayınHerkese iyi akşamlar. Muzdarip olduğum bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Genital bölge kararması moralimi bozuyor.Ten olarak kumralım fakat neden orası öyle bilmiyorum ve bu durum canımı sıkıyor.
Diz, dirsek, koltuk altı, genital bölge kararmaları için güvenilir bir sayfadan beyazlatıcı krem sipariş verdim. Ürün bir haftada diz, dirsek kararmalarına etki etti fakat genital bölgeye etmedi.Yani nasıl genital bölge rengini açabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son cümlemde yardımcı olursanız sevinirim dedim.Ve tabiki yardımcı olmak için değil de tamamen yorum yapmak için yorum yapan birisi konuma yazıyor. Highlither diyip dalgaya alıyorsun bir de.Niye gerildin ki
Bu tür kararmaların yan etkileri galiba
Highlither?
Son cümlemde yardımcı olursanız sevinirim dedim.Ve tabiki yardımcı olmak için değil de tamamen yorum yapmak için yorum yapan birisi konuma yazıyor. Highlither diyip dalgaya alıyorsun bir de.
Valla ben bu cevapta gerginlik görüyorumEşimden yana hiç bir problem olmasa da ben kafaya takıyorum bu durumu. Benimki gün yüzü görüyor yani.Biraz aydınlanmasın da da sakınca görmüyorum.Saol yardımcı olmak için yazdın.
valla ciddi ciddi cevap verecektim de konu sahibi çok gergin, o yüzden instagram kremlerine devamValla ben bu cevapta gerginlik görüyorum
Neyse size aydınlık günler diliyorum
Yanlış anlama derken ağda ile temizliyorum. Çok kötü değil fakat ben rahatsız oluyorum renkten.
Gerginlik yok yazan yok zaten. Bi git ya.Valla ben bu cevapta gerginlik görüyorum
Neyse size aydınlık günler diliyorum
Anladım teşekkür ederim. Zaten hem tüy için lazer hem de beyazlatma için istiyorum inşallah iyi olur.Yani en mantıklısı lazer sanırım. Ağda da karartıyor diyorlar. Kıl için olan lazer bir tık açıyor demişti arkadaşım da. Önce kıl, sonra duruma göre açtırma yapılabilir. Çünkü öbür türlü yine kararır alırken.
Düzgün bir yorum yapmayıp dalgaya alan üyenin değişik üslubu hoşuma gitmediği için bu tepkim. Sizlik bir durum yok hanımefendi.valla ciddi ciddi cevap verecektim de konu sahibi çok gergin, o yüzden instagram kremlerine devam
Evet benimki de alt tarafa doğru koyulaşıyor.Olmayanı bilmiyorumYa bende ağdayla temizliyorm rengide koyuluk var alt taraflarına doğru, merak ediyorum olmayan var midir?