Merhaba arkadaslar benim kafam cok karisik 3 yil once basladi hersey bl cocuk vardi bizimorda calisiyordu bazen bakiyordu bazen hic bakmiyordu anlamiyordum hoslaniyor mu hoslanmiyor mu sonra ben bunun bizim eve bakarken gordum 2, 3 kere ama hic adim atmafi mesaj falan hatta ben bunu yanlislikla faceden eklemistim mesaj atti taniyamadim diye bende yanlis oldu silicem yazdim guldu bu kadar herneyse bu artik baska bi yerde calismaya basladi karsilastigimiz zaman bakmiyordu pek ustunden bir yil gecti benim en yakin arkadasimi ekledi faceden onun facesi dondurulmustu ben girdim konustum biraz tanismak icin eklemis bende nasil oluyor kapaliydi facem dedim denk gelmistir bi bilene sormak lazim falan dedi ben sinir oldum aradan 8 ay gecti ben bunun calistigi yere gittim gorunce bi kaldi zaten bakip duruyordu bide yaninda bi garson vardi o da bakiyordu baya sonra biz kaldik kasadaydi bu baya biseyler soyledi gozumun icine bakarak ilgilendi nese ciktik 10 dk sonra faceden eklemis ikiside diger garsonla hic ortak yok sanirim bu vermis adimi onu kabul etmedim bunu ettim mesaj falan atmadi ben diger garsona taniyamadim diye mesaj attim oda oylesine ekledim dedi benfe ogun ikiniz eklediniz merak ettim adimi kimden buldun diye hadi ya olaya bak cok garip yazdi o seni taniyordur o vermedi adini ben aradim buldum falan dedi cevap vermedim ondan sonra 10 ay gecti ne mesajne bisey gecengun 12.30 da arabayla gecerken bizim eve bakarken gordum gitti hemen geriye dondu sanki sadece bakmaya gelmis gibi dunde ben oturuyordyum disarda siritarak bizim eve bakti gozumun icine bakarak ben neden boyle yapiyor anlamiyorum sizce ekliyim mi swarmdan bende