Bende de benzer bişi olmustu testte cift cizgi kanda 5.87 1 gün sonra 2.6 doktor kimyasal bile değil demişti. Ama benimki silik çizgiydi sizin baya görünmüş farklı yerde bir kan daha verseniz keşked
Canım senin testlerin baya belirgin. Görünüşte hamilesin inşallahh kimyasal değildir lekelenmen de adet günün olduğu için olabilir. Bende hamileyken adet günümde adet oldumTestlerimden 3ü
Kadın doğuma gittim bundan çok korktuğum için kimyasal değil dedi onda genellikle adet 1 hafta gecikip daha sonra kanla atılıyormuş yani doktor değil dedi valla bilmiyorum hemşireler çok kücük olduğu için kanda çıkmayabilir diyor herkes farklı bisey diyor kanamada durdu yani 1 orkidi gecmemiştir gelenler ama insan korkuyor işte bi net olsa hersey cok güzel olcak eşimde çok mutlu oldu aonra hüsrana uğradık oda çok üzülüyorCanım senin testlerin baya belirgin. Görünüşte hamilesin inşallahh kimyasal değildir lekelenmen de adet günün olduğu için olabilir. Bende hamileyken adet günümde adet oldum
Bildiğin adet mi gördünüzCanım senin testlerin baya belirgin. Görünüşte hamilesin inşallahh kimyasal değildir lekelenmen de adet günün olduğu için olabilir. Bende hamileyken adet günümde adet oldum
Üzülüp stres olma balım bişe olacağı yoksa bile stresten olur. İnşallah Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olurKadın doğuma gittim bundan çok korktuğum için kimyasal değil dedi onda genellikle adet 1 hafta gecikip daha sonra kanla atılıyormuş yani doktor değil dedi valla bilmiyorum hemşireler çok kücük olduğu için kanda çıkmayabilir diyor herkes farklı bisey diyor kanamada durdu yani 1 orkidi gecmemiştir gelenler ama insan korkuyor işte bi net olsa hersey cok güzel olcak eşimde çok mutlu oldu aonra hüsrana uğradık oda çok üzülüyor
Evet. İki hamilelik geçirdim ikiside en başından beri kanamalı riskli hamileliklerdi ilkinde ilaç felan kullandım hemen geçti ama 2.geçmek bilmedi 9.haftaya kadar kanamam devam etti ve yine hüsran. Adet günümde yoğun kanama yaşadım ve 2 hafta sonra bebeğimin kalbi durduBildiğin adet mi gördünüz
Ay insallah olur tek dileğim buÜzülüp stres olma balım bişe olacağı yoksa bile stresten olur. İnşallah Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olurbelinde kasıklarında ağrı felan var mı
Bide balım ilişkiden biraz uzak durun çünkü ilişki lekelenme varken risk yaratıyomuş doktorum söylemiştiKadın doğuma gittim bundan çok korktuğum için kimyasal değil dedi onda genellikle adet 1 hafta gecikip daha sonra kanla atılıyormuş yani doktor değil dedi valla bilmiyorum hemşireler çok kücük olduğu için kanda çıkmayabilir diyor herkes farklı bisey diyor kanamada durdu yani 1 orkidi gecmemiştir gelenler ama insan korkuyor işte bi net olsa hersey cok güzel olcak eşimde çok mutlu oldu aonra hüsrana uğradık oda çok üzülüyor
Cok üzüldüm gerçekten cok geçmiş olsunEvet. İki hamilelik geçirdim ikiside en başından beri kanamalı riskli hamileliklerdi ilkinde ilaç felan kullandım hemen geçti ama 2.geçmek bilmedi 9.haftaya kadar kanamam devam etti ve yine hüsran. Adet günümde yoğun kanama yaşadım ve 2 hafta sonra bebeğimin kalbi durdu
Testler pozitif çıktıgından beri korkumdan bisey yapmıyorum :)Bide balım ilişkiden biraz uzak durun çünkü ilişki lekelenme varken risk yaratıyomuş doktorum söylemişti
Doktora gidince ağrını söyle geçse bile yinede ağrım olmuştu de. Rca ederim balım ne demek bende buralarda sorularıma çok cevap aradım insan içini rahatlatmak istiyo için rahat olsun inşallah miniğin seninledirAy insallah olur tek dileğim bubu durum cok stres yaptı bende yapmamaya calsıyorm ama olmuyor kasığımda ve belimde hafif agrı var ama değişik bir ağrı durulmayacak şekilde değil. Buarada cevapladığın için teşekkür ederim bütün dileklerin kabul olsun insallah
Saol balım ne dedik üzülmek yok hakkımızdan hayırlısı Rabbimin bi imtihanı verir sınar alır sınar hamd olsun. İnşallah balım İnşallahCok üzüldüm gerçekten cok geçmiş olsuninsallah sende saglıkla bebeğini kucagına alırsın insallah
İyi yapıyosun doktora gidene kadar böyle devamTestler pozitif çıktıgından beri korkumdan bisey yapmıyorum :)
Tamam canımDoktora gidince ağrını söyle geçse bile yinede ağrım olmuştu de. Rca ederim balım ne demek bende buralarda sorularıma çok cevap aradım insan içini rahatlatmak istiyo için rahat olsun inşallah miniğin seninledirAmin hepimizin duaları istekleri kabul olur İnşallah
Teşekkür ederim tekrardan kalbi çok güzel bir insansın Allah gönlüne göre versin insallah. İlerde mutlu haber alırsan duymak isterim yardımcı olduğun için çok sagol allah seni senin gibi insanlarla karşılaştırsın allaha emanet ol kuzumSaol balım ne dedik üzülmek yok hakkımızdan hayırlısı Rabbimin bi imtihanı verir sınar alır sınar hamd olsun. İnşallah balım İnşallah
Rca ederimTeşekkür ederim tekrardan kalbi çok güzel bir insansın Allah gönlüne göre versin insallah. İlerde mutlu haber alırsan duymak isterim yardımcı olduğun için çok sagol allah seni senin gibi insanlarla karşılaştırsın allaha emanet ol kuzum