Bunu İki Çocuk Babası Yaptı

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Tacize uğrayan genç kız yol ortasında bayıldı

56262e1918c77751646c7a6e.jpg

KÜTAHYA’da sokakta yürümekte olan 17 yaşındaki H.Y. adlı genç kız, evli 2 çocuk babası fabrika işçisi 30 yaşındaki Mehmet K.’nın elle tacizine uğradı. Mehmet K. olay yerinden uzaklaşırken H.Y. yol ortasında bayıldı. Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayda Mehmet K. polisler tarafından yakalandı.

Olay geçen 9 Ekim günü sabah saatlerinde Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Üniversite sınavlarına hazırlandığı ve evinden dershaneye gittiği belirtilen H.Y.’ye sokakta yürürken arkasından gelen bir kişi elle sarkıntılıkta bulundu.

56262e1918c77751646c7a6e

H.Y.’nin tepki göstermesi üzerine şüpheli hızla uzaklaştı. Genç kız kız olayın şokuyla, bir kaç adım attıktan sonra yol ortasında bayılarak yere yığıldı.

56262e1918c77751646c7a67

Başını asfalt zemine çarpan H.Y. vatandaşların çağırdığı ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

56262e1918c77751646c7a6b

Acil serviste gerekli gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen genç kız, kendisine sarkıntılıkta bulunan tanımadığı kişiden şikayetçi oldu.

56262e1a18c77751646c7a7e

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri olay yeri yakınındaki ev ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceledi.

56262e1a18c77751646c7a7a

Bir işyerinin güvenlik kamerasının olay anını saniye saniye kaydettiğini belirleyenpolis ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda şüphelinin Mehmet K. olduğunu belirledi. Önceki gün gözaltına alınan Mehmet K., dün çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
http://www.hurriyet.com.tr/tacize-ugrayan-genc-kiz-yol-ortasinda-bayildi-40003700

Ay ne denir ki?? İnsan müsvettesi bile olmaya layık değil bunlar.
Allah bilir evde kendi karısını, kızını milimetrik kapatıp, başı önünde sokaktan geçiriyordur.
Ne kadar yobaz o kadar sapık bence..
Kendi kızına bakan olsa orada cinayet çıkarır.
Hiç bir kadına bu şekilde muamele olmamalı ancak şu mahlukların anlayabilmesi için aynı şeyleri kendi kızlarının yaşamasını istiyorum.
Benim de başıma geliyor bazen evli çocuk sahibiyim, 35 yaşındayım belli yani bir düzenim var. Adam karşıdan saçmalayarak geliyor, hareket yapıyor falan. Ne denir ki Allah öyle bir ıslah etsin ki bir daha kimseye yan gözle bakamasınlar.

Tutuksuz yargılanmak !!
Bravo..
Adalet yerini çok güzel bulmuş.
O kızda boşuna şikayetçi olmuş zaten aksiyon istiyormuş serbest bırakılmış ya !
İnanılır gibi değil !
Atıcaksın içeri zaten başka biseye gerek kalmaz.
O içerde oğlancık olurdu.
Daha güzel bi cezada olamazdı ona !

Bu tür haberler görmemeyi umut ediyorum ama olmuyor canım ülkemde.

Utanıyorum , iğreniyorum.

Tutuksuz yargılanacakmış.Ben böyle adaletin...
Karısının bu pisliği eve almaması gerek.

Şaşırdık mı cıkksss :KK14: adalet mi adalet neydi o_O

Zaman zaman ülkemizde bulunan bir kadın ismi.
Onun anlamı neydi onu hic kimse hatırlamıyor.
Tarihin tozlu raflarında amaaaannn o kadar tozu cigerimize soluyupta zehirlenmeye gerek yok :KK66:

Yavrum kız nasıl stres yaptıysa bayılmış:KK43:
Böyleleri neden salınır ki:KK62: bak ben savunmayı söyleyeyim size, çok özür dilerim kuyruk salladı diyecek ve bu söylemi de kabul görecek, karısı komşu gezmelerinde ayy bacılar şimdinin kızları çok fena, kocama asılıyorlar diyecek, Kocası bulunmaz Hint kumaşı ya:KK62::KK62:

salın salın,sizin evlatlarınıza yapılsa ne yapardınız:KK62:

bari çalıştığı yerdekiler kınasalar dışlasalar şerefsiz falan deseler... o bile bir şey yani.... ama bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar bunlar......

bununla ilgili bdv de de bir konu var şu anda.tacize uğramayan kadın yoktur sanırım.

kız için çok üzüldüm çünkü sadece bayıldığı ile kalacak bu hayvana başka bir ceza verilmeyecek verilse bile iyi halden yırtacak.

tıpkı 4 kişinin tecavüz ettiği işitme engelli kız bağırıp yardım istemediği için o 4 yaratığın ceza indirimi aldığı gibi ya da 14 yaşında bilmem kaç kişini tecavüzüne uğrayan kıza rızası var raporu verildiği gibi ya da bir kıza tecavüz eden 6 kişinin mahkemeye gelirken "temiz" giyindikleri için iyi hal indirimi aldığı gibi.

daha yazayım mı?

Artık gerçekten haber dinlerken, okurken midem bulanıyor ya...
Okuyamıyorum artık... Çok fena oluyorum...
Bu nedir Allah aşkına..
Hangisine sinirleneyip..
O pisliğin yaptığına mı, bizim güzel adaletimize mi(!)

Serbest birakanlarin karisina yada kızına yapilmis olsaydi aynı şey inanin o sapik gün yüzü goremezdi

Din hocalarımız kızların okumasına,oturmasına,kalkamasına saatlerce konuşurlar.
Şu tipler için iki cümle etmezler.Tutuksuz salınmasına hiç ses etmezler .

kocama asılıyorlar diyecek, Kocası bulunmaz Hint kumaşı ya:KK62::KK62:

aynen katılıyorum .Zaten kadın kadına destek olsaydı.Erkekler bu kadar şeyi kendilerinde hak görmezdi.Bakınız BDV.

Din hocalarımız kızların okumasına,oturmasına,kalkamasına saatlerce konuşurlar.
Şu tipler için iki cümle etmezler.Tutuksuz salınmasına hiç ses etmezler .

aynen katılıyorum .Zaten kadın kadına destek olsaydı.Erkekler bu kadar şeyi kendilerinde hak görmezdi.Bakınız BDV.
Maalesef kito_, bu adamın serbest kalmasına sinir oldum, benim sinir olmam doğaldır belki kadınım ve anneyim, kızı kendi kızım gibi düşünüp sinirlendim ama sabah eşimde çok afedersiniz resmen küfrediyordu, nette okumuş sinirlenmiş, potansiyel Sapık bu, başka kızlara da sapıklık yapar, Nasılsa serbest bıraktılar deyip işi tecavüze vardırır, orda burda yaptığı gurur duyulacak birşeydir gibi anlatır, bunların erkeklikten anladığı bu ama sorsan karısı için Dünya'nın en kıymetli kocasıdır dedi.
Kıza çok üzüldük:KK43: yavrum çok korkmuştur.

Maalesef kito_, bu adamın serbest kalmasına sinir oldum, benim sinir olmam doğaldır belki kadınım ve anneyim, kızı kendi kızım gibi düşünüp sinirlendim ama sabah eşimde çok afedersiniz resmen küfrediyordu, nette okumuş sinirlenmiş, potansiyel Sapık bu, başka kızlara da sapıklık yapar, Nasılsa serbest bıraktılar deyip işi tecavüze vardırır, orda burda yaptığı gurur duyulacak birşeydir gibi anlatır, bunların erkeklikten anladığı bu ama sorsan karısı için Dünya'nın en kıymetli kocasıdır dedi.
Kıza çok üzüldük:KK43: yavrum çok korkmuştur.

birde şunu söylemeden geçemeyeceğim.Ne kadar kapanırsan kapan erkekleri eğitmezsen olacağı bu.

X