Bunu Hangi Kadınlar Kulübü Üyeleri Yaptı Bilmiyorum Ama Çok Üzüldüm

MeryemTurkmen

Photographer - Blogger
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
409
287
Aslında özel mesaj ile gizlice halletmek istediğim bir konu beni o kadar üzdü ki buraya yazmak istedim.
İhtiyaç fazlası bazı eşyalarımı verebileceğim birisini arıyordum, forumda gezinirken, destek isteyen bir arkadaşın mesajını okuyup, eski konulara gittikçe hem samimiyetinden emin oldum hem de çok üzüldüm. Kendisine özel mesaj atıp destek vermek istediğimi söylediğimde ise, allak bullak oldum.

Tüm ısrarlarıma rağmen, adresini alamadım ve yardım talebimi kabul etmiyor, Kendisine yardım edeceğini söyleyen kişiler, adresini telefonunu almış ama hiç bir şekilde yardımda bulunmamış,bunun sonuncunda kurduğu hayallerle, kırılan hayalleriyle baş başa kalmış. Benden yardım kabul etmemesinin sebebi ise , bir kez daha incinmek istememesi...

Şu an yardım isteği içeren konusunu silemediği için de çok üzdün, üye hakkında konu açmak yasak olduğundan adını veremiyorum ama kimden bahsettiğimi bilen ve kendisi ile irtibata geçen kişilerden ricam bu genç kızın yıkılan hayallerini diriltmeleri... Yardım etmeyecek olanların da boşa ümit vermemeleri...

Şu an ona yardım edemediğim için çok ama çok üzgünüm... Bir insanın içinde ümit yeşertip sonra soldurulduğu için de... Ne söyleyebilirim daha fazla bilmiyorum...

Son düzenleme:
Malesef herkes sizin gibi iyi niyetli değil dalga geçmeyi seven çok kişi var burda. Deşarj oluyolar egolarını tatmin ediyorlar.

sitede bireysel yardım, eskiden yaşanan olaylar nedeniyle zaten yasaklanmıştır. üyelerle alakalıda konu açmak yasaktır. o yüzden konuyu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…