Bunu Görebilen Zekiymiş

İlk Seferde 6 "f' Bulanlar “ÜstÜn Zekali buyrunnnnnnnnn

oflar 3 taneymiş şimdi 6cıyı gördüm.hocalarım yanılmış zekam konusunda valla üzüldüm ha

e bende 6 buldum ama anlamadım ne zorluğ var bi an şüphe ettim kendimden yha acaba bulmamam mı gerekiyodu falan diye..:):):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inanmıyorum yaa nasıl görmedim o of ları :dilcikar:
o kadar da baktım dikkatlice 3 çıktı,sonra baktım meğer orda of varmış hiç farkında değildim nasıl göremedim anlamadım :S.herkes 3den fazla görmüş genelde allahallah ben de kendimi normalden daha zekalı bişi sanırdım neyse ya memnunum ben zekamdan

Son düzenleme:
ben 6 tane buldum valla:)
e görülmeyecek gibi diil kii:sm_confused:
doğruysa üstün zekalımıymışım yani:))

aynen bende 6 taneyide okudum eee ne var ki şimdi bunda dedim,alttaki açıklamaya da saçma ya okunmıyacak gibi değil ki dedim hatta eşimde test ettim o 3 buldu,altı tane var deyince baya bi baktı ee nerde dedi sonra hıı of lar dedi şok oldum yaa hayret bişey
ohaoldumsmile

valla aynen cidoo katılıyorum sana.bana da garip geldi.hepsi orda diyorum nasıl görünmüyor kibilmiyorumkismilefisfisfis

çok enterasan ben 6 tane buldum ama eşim 4 te kaldı of ları görmemeiş....akannehir

Aşağı da kaç tane F harfi var sayınız deyince çok dikkatli saydım 6 çıktı cidden görülmüyecek gibi değil ki belki yanılmışımdır diye bir daha saydım yine 6 çıktı aşağı baktım farklı bir rakam bekliyordum 6 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…