• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu Görebilen Zekiymiş

oflar 3 taneymiş şimdi 6cıyı gördüm.hocalarım yanılmış zekam konusunda valla üzüldüm ha

e bende 6 buldum ama anlamadım ne zorluğ var bi an şüphe ettim kendimden yha acaba bulmamam mı gerekiyodu falan diye..:):):):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inanmıyorum yaa nasıl görmedim o of ları :dilcikar:
o kadar da baktım dikkatlice 3 çıktı,sonra baktım meğer orda of varmış hiç farkında değildim nasıl göremedim anlamadım :S.herkes 3den fazla görmüş genelde allahallah ben de kendimi normalden daha zekalı bişi sanırdım neyse ya memnunum ben zekamdan:p

Son düzenleme:
ben 6 tane buldum valla:)
e görülmeyecek gibi diil kii:sm_confused:
doğruysa üstün zekalımıymışım yani:))

aynen bende 6 taneyide okudum eee ne var ki şimdi bunda dedim,alttaki açıklamaya da saçma ya okunmıyacak gibi değil ki dedim hatta eşimde test ettim o 3 buldu,altı tane var deyince baya bi baktı ee nerde dedi sonra hıı of lar dedi şok oldum yaa hayret bişey
ohaoldumsmile

çok enterasan ben 6 tane buldum ama eşim 4 te kaldı of ları görmemeiş....akannehir

Aşağı da kaç tane F harfi var sayınız deyince çok dikkatli saydım 6 çıktı cidden görülmüyecek gibi değil ki belki yanılmışımdır diye bir daha saydım yine 6 çıktı aşağı baktım farklı bir rakam bekliyordum 6 çıktı :D :D

Back