- 28 Ocak 2022
- 52
- -51
- 1
- Konu Sahibi Poncik_hatun21
-
Psikiyatriye mi cınım?
Ok.kib.byKızlar soruyor sitesi kadinlar kulübü sitesinden şikayetçi keza bende. Bu site de herkes psikiyatriye gitsin. Hepsi birbirini kötülüyor kavgacı ve kıskanç. Velayet için hep anne alsin otursun çeksin filan. Erkekleri yüceltme peşindeler. İğrenç bir site psikoljim bozuldu by by
Anne alsın otursun çekilsin demedik, alkolik, evine bakmayan adama nasıl çocuk teslim ettin dedikKızlar soruyor sitesi kadinlar kulübü sitesinden şikayetçi keza bende. Bu site de herkes psikiyatriye gitsin. Hepsi birbirini kötülüyor kavgacı ve kıskanç. Velayet için hep anne alsin otursun çeksin filan. Erkekleri yüceltme peşindeler. İğrenç bir site psikoljim bozuldu by by
Diğer konusundaBy by tatlim , kim bastı bunun kuyruğuna ?
Bnce sen gitmelisin psikiyatriyeKızlar soruyor sitesi kadinlar kulübü sitesinden şikayetçi keza bende. Bu site de herkes psikiyatriye gitsin. Hepsi birbirini kötülüyor kavgacı ve kıskanç. Velayet için hep anne alsin otursun çeksin filan. Erkekleri yüceltme peşindeler. İğrenç bir site psikoljim bozuldu by by
Aynn bi de üstüne çocukları almayacam evlenecem diyorAnne alsın otursun çekilsin demedik, alkolik, evine bakmayan adama nasıl çocuk teslim ettin dedik
Aklıma biseer geldi de kimsenin günahını almayayım, çocukların velayetinin babaya verilmesi, aynı yere evlenmek istemesi falan, belki de ben fesatimAynn bi de üstüne çocukları almayacam evlenecem diyor
ezik .Kızlar soruyor sitesi kadinlar kulübü sitesinden şikayetçi keza bende. Bu site de herkes psikiyatriye gitsin. Hepsi birbirini kötülüyor kavgacı ve kıskanç. Velayet için hep anne alsin otursun çeksin filan. Erkekleri yüceltme peşindeler. İğrenç bir site psikoljim bozuldu by by
AA bi de genç güzel doğurgan biz kıskançAklıma biseer geldi de kimsenin günahını almayayım, çocukların velayetinin babaya verilmesi, aynı yere evlenmek istemesi falan, belki de ben fesatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?