• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarr ne olabilir

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar ya vajinamda sivilce gibi 2 tane kırmızı kabarcık var.daha öncede olup söndü izi var gibi eskilerin hafiften..
bu arada erkek arkaşımla bişeyler yaşıyoruz acaba ondan mı bulaştı? nette araştırdım ağrılı idrar yapma sorunum yok
bugün duştan çıktım birinin ucunda beyaz bişey vardı sivilcelerde olur ya öyle sonra kendiliğinden gitmiş o beyaz ilhitap gibi olan şey

daha 2 hafta önce adet zamanımda değişik bir ped kullanmıştım rahatsız etmişti alerji olabilir mi
temizliğe önem veriyorum o yüzden temizlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum

ama çokta korkuyorum bi hastalık belirtisi falan mı dye :'(((
bir kez anneme sormuştum bişey olmaz sıcaktandır yada peddendir demişti
nette araştırma yaptım ve korktum :'(
sivilce gibi acıyor sanki arada arada sanki kaşınıyor gibide
karnımda ağrıyor bazen ilgisi varmı bilmiyorum :(((

Son düzenleme:
kızlar ya vajinamda sivilce gibi 2 tane kırmızı kabarcık var.daha öncede olup söndü izi var gibi eskilerin hafiften..
bu arada erkek arkaşımla bişeyler yaşıyoruz acaba ondan mı bulaştı? nette araştırdım ağrılı idrar yapma sorunum yok
bugün duştan çıktım birinin ucunda beyaz bişey vardı sivilcelerde olur ya öyle sonra kendiliğinden gitmiş o beyaz ilhitap gibi olan şey

daha 2 hafta önce adet zamanımda değişik bir ped kullanmıştım rahatsız etmişti alerji olabilir mi
temizliğe önem veriyorum o yüzden temizlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum

ama çokta korkuyorum bi hastalık belirtisi falan mı dye :'(((
bir kez anneme sormuştum bişey olmaz sıcaktandır yada peddendir demişti
nette araştırma yaptım ve korktum :'(
sivilce gibi acıyor sanki arada

batık yada kıl dönmesi olabilir bi iğneyle patlat bakalım ne ckcak bnde cok oluyo iltihaplanyo sivilce gici uc ckıyo sııkıyorum fln

batık yada kıl dönmesi olabilir bi iğneyle patlat bakalım ne ckcak bnde cok oluyo iltihaplanyo sivilce gici uc ckıyo sııkıyorum fln

kendiliğinen patlamış kırmızı öyle kaldı
öncekiler geçmiş hafif iz kalmış hastalık falandır diye çok korkuyorum ://

bndede oldu..

vajınada değil ama.. kasık blgesınde ve bacak bırleşım yerınde.. içi dolu..morumsu olabılen acıyan şişlıkler..

adet donemınde kan bırıkıyormuş bu bolgedekı damarda.. bu nedenle kan toplanıp şişyor.. hava almayan pedlerden ,gunluk pedlerdende olabılıyor..

banyoda sıcak su altında masaj yapın bıraz bastırarak.. zamanla geçıyor.. jınekologlar bunu onerıyor..

semblantenın dediği gıbı hemencecık geçmıyor izlerı..

bndede oldu..

vajınada değil ama.. kasık blgesınde ve bacak bırleşım yerınde.. içi dolu..morumsu olabılen acıyan şişlıkler..

adet donemınde kan bırıkıyormuş bu bolgedekı damarda.. bu nedenle kan toplanıp şişyor.. hava almayan pedlerden ,gunluk pedlerdende olabılıyor..

banyoda sıcak su altında masaj yapın bıraz bastırarak.. zamanla geçıyor.. jınekologlar bunu onerıyor..

semblantenın dediği gıbı hemencecık geçmıyor izlerı..

benimde kasıklarıma yakın tarafta
neyseki kötü bişey değilmiş
sağolun

benimde kasıklarıma yakın tarafta
neyseki kötü bişey değilmiş
sağolun

rica ederım..

sadece patlatmayın.. ve vajen içine su tutmayın..mukoza kendını yenıleyemez..biçok doktor vajına yıkamyı ve buna yonelık jellerı onermıyor..

sadece sıcak su tutup hafıf bastırın msajda..

sakın patlatmayın ve kurcalamayın.. her şey olabilir sivilce de olabilir herpes de olabilir (ciddi tedavi gerektirir) başka bir şey de olabilir bilemiyorum.
yani buradaki insanlar nasıl görmeden bilmeden sıkın falan diyebiliyorlar anlamıyorum???

bir an önce bi jinekoloğa başvurmanızı tavsiye ederim..

tabi bunları şişliklerin iç tarafa olduğunu varsayarak yazıyorum.

eğer üst tarafta yani karnınıza yakın bölgedeyse büyük ihtimalle ciltle alakalı bi problemdir ama eğer iç tarafa yakın veya iç taraftaysa sakınnn kurcalamayın.

tabi bunları şişliklerin iç tarafa olduğunu varsayarak yazıyorum.

eğer üst tarafta yani karnınıza yakın bölgedeyse büyük ihtimalle ciltle alakalı bi problemdir ama eğer iç tarafa yakın veya iç taraftaysa sakınnn kurcalamayın.

karnıma yakın bölgede dudaklarda falan değil

rica ederım..

sadece patlatmayın.. ve vajen içine su tutmayın..mukoza kendını yenıleyemez..biçok doktor vajına yıkamyı ve buna yonelık jellerı onermıyor..

sadece sıcak su tutup hafıf bastırın msajda..

canm ben hep duş jelleriyle yıkıyorum
nasıl durcam yıkamadan sadece suyla içim rahat etmez ki :'((

canm ben hep duş jelleriyle yıkıyorum
nasıl durcam yıkamadan sadece suyla içim rahat etmez ki :'((

doğal floraya zarar verıyorsun..vajınanı sürekli bunlarla yıkarsan orayı çok hassas ve bakterıye duyarlı kılarsın.. kendı florasında yenılenıyor vajen.. tıpkı bağırsaklar gıbı..

doktorlar bu nedenle vajına için özel uretılen jellerı,mendıllerl önermıyor..

alışkanlık olduysa zaten bı anda kesemezsın rahatsz olursun.. bnce once haftada 1 e ındır.. sonra sonra azalır..

Back