Bunları Hatırlayanınız var mı ?

yaaa nostalji oldu özlemişim :) ilk fotodaki ne bilmiyorum ama diğer oyuncaklar bi kutuda duruyor saklıyorum onları :) yumiyumlarada bayılırdım olsada yesek

yaaa nostalji oldu özlemişim :) ilk fotodaki ne bilmiyorum ama diğer oyuncaklar bi kutuda duruyor saklıyorum onları :) yumiyumlarada bayılırdım olsada yesek

İlk fotodaki şaka yüzüğü halka kısmını parmağına geçiriyorsun o yuvarlak kısım su haznesi o da avcunun içinde kalıyor görünmüyor sonra birine bak yüzüğüme derkeeennn foşşşş onu ıslatıyorsun avcunu sıkarak...

aaa çok iyiymiş bunu nasıl kaçırmışım ben

Biraz duygulandım sanırım

Eklentiler

• $Efemera_20120208005554_11098_6.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $f1cbuyukresimri0.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $sulugöz.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
O gerçek para Buraya para çikolata koydum bak nette biri şu anda Starbucks da satılıyor yazmış ben görmedim ama...

Eklentiler

• $90lar-120.jpg
    220,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $alf.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $heidi.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • $para-cikolata_21483.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $sailor-moon.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 34
bizim çocukluğumuz cok güzeldi sanırım bilgisayarla degil sokakta evde oyuncaklarıyla oynayan son çocuk kuşağıydık

Çocukluğummmmmmmmmmmmm O güzel ve geri gelmeyecek yıllarr...
Nasıl da özlemişim, bunları görünce duygulandım vallahi

bende o yaydan vardı. çocuk aklı işte, akşam vakti şu yayı camdan aşağıya sallandırayım bakalım ne olacak demiştim ve yay kırılmıştı üzülmüştüm meraktan çok oyuncak kırdım çocukken 88li olduğum için 90lı yılların bende yeri ayrıdır. gameboy vardı bende bir tane, bir de atarim vardı. saatlerce oynardım çok severdim. gameboyu ödünç aldığım için az kullandım. atarinin ise kablosu kaybolmuştu artık kim sakladıysa daha neler neler var da aklıma gelmedi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…