Bunları düşünmekten beynim yoruldu..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Öncelikle bunları yazma amacım birincisi iç dökme ikinciside olumlu olumsuz hem eleştiriye açığım hemde fikir ve önerilerinizi merak ediyorum.
Eşimin davranışları hal ve hareketlerinden memnun değilim ilgisiz sevgisiz şakaya gelemeyen cilve yoksunu kaba tabirle odun bir adam. Çevremi gözlemliyorum kimi erkek kapısını eşi açsın ister kimi sabah kahvaltısını hazırlamasını bana ihtiyacı olsun istiyorum veya istekleri olsun istiyorum ama benim eşimde bunlar yok herkez eşiyle fotoğraf çekilir el ele diz dize bizde öyle bir poz dahi yok bende özeniyorum bişeylere şakalaşmak istiyorum ama o hevesimi kursağımda bırakır hep ağzında sakız gibi para yok para yok ruhum aç cebim aç parada bi yere kadar huzur benim için daha önemli olan aşk. Bana düşkün olsun istiyorum herkez ev alır akıllı yatırımlar yapar benimki annesinden para ister annesinin ağzına bakar tam istediğim gibi bi eş değil ben mi abartıyorum ben mi çok birşeyler umuyorum bilmiyorum sizde fikirlerinizi söyleyin uzun oldu yorumlarda anlatırım dahasını.

Öyle gelmiş öle gider canım malesef .üzgünüm bir erkeğinden içinden gelmedikten sonra ne kadar beklersen bekle.gercekler acıdır DEĞİŞMİYORLAR.benimkide seninki kadar olmasada öle defalarca konustum tmm diyor halbuki aynı

Valla hayaller paris ama gel görki hayatlar uzakdoğumuu , orta doğumu bilemedim.
Biz kadınlar ilgi bekliyor adamların , mantığı daha başka çalışıyor. Değişeceğini zannetmem, daha öncedemi böyleydi , evlenmeden falan severekmi evlendiniz farkedemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…