Öncelikle tebrik ederim güzel arkadaşım
Modellerin hepsini beğendim ben. Yakası düz tül olan modeller bu sene pronoviasta çok kullanılmış. Benim de çok hoşuma gittiğinden akay daki Eki Görüntüle 417848 bu modeli denmeiştim ama maalesef çekimlerdeki kadar güzel durmuyor. Eğer yakasını böyle istiyorsan mutlaka iki üç yerde dene cnm
bu gelinliği ben de beğeniyorum. ne kadar dediler bunun için?
Canım ben yaka modeli olarak en çok 5.yi beğendim ama kolları o kadar dağınık duracak şekilde değil de Gamze ÖZÇELİK'in gelinlik kolları gibi dantelden olursa çok daha güzel olmaz mı? Çiçeklerin hepsi güzel bana da fikir olsun çok beğendim. Modaevinde endişe etme bulduk zaten :))
Eki Görüntüle 416377 Eki Görüntüle 416378
Ekimde düğün yapmayı planlıyoruz ve hazırlıklara başladık artık : )
eşyalar ,mekan araştırması derken gelinliği erteliyorum zira tam olarak model belirleyemedim
aslında tarzm belli ama model hangisi olsun karar veremedim : )
fiziksel olarak 1.68 boyunda 58 kiloyum ( aylardır diyetteyim aç geziyorumve düğüne kadar biraz daha kilo vermeyi planlıyorum )
beğendiklerimi ekliyorum, sizde fikir verirseniz sevinirim
romantik bir gelinlik istiyorum. eklediklerim pronovias 2013 modeli . akayda da bunlara benzer model gördüm onun fotosunu bulursam eklerim
son bir detay. büyük ihtimal ile önce kalabalık bir nikahımız olacak sonra 100-150 kişilik yemekli eğlence düşünüyoruz.
belki fikir verirken bu detayda yardımcı olur : )
Model 6:
Eki Görüntüle 416333
zarif model....hayırlısı olsun mevla tamamıne erdirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?