Gelinlik Modelleri Bunları Çok Sevdim : ))

Öncelikle tebrik ederim güzel arkadaşım

Modellerin hepsini beğendim ben. Yakası düz tül olan modeller bu sene pronoviasta çok kullanılmış. Benim de çok hoşuma gittiğinden akay daki bu modeli denmeiştim ama maalesef çekimlerdeki kadar güzel durmuyor. Eğer yakasını böyle istiyorsan mutlaka iki üç yerde dene cnm

bu gelinliği ben de beğeniyorum. ne kadar dediler bunun için?

Cok cok begendim ben bu gelinlikleri.
Pronoviasin 2013 koleksiyonuna bakmamistim daha neler kacirmisim meger.
Bende straplez gelinlikleri hic begenmiyorum.
Bu gelinlikler hayalimdeki gibi.
En cok 4. model hosuma gitti

bence en güzel model 6 ama siz bilirsiniz denemeden yakışıp yakışmadığı belli olmuyor o yüzden diktirme taraftarı olmadım :)

merhaba,

modaevi hakkında bilgi verir misiniz?

modele karar verdin mi, dikilyo mu bilemiyorum ama benim düşündüğüm modeli senin de beğeneceğini düşündüm o nedenle eklemek istedim

kızlar fikir verdiğiniz için ve düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
gelinliğim 2. model olacak lakin 2. el olacak : ) arkadaşımın yurtdışında yaşayan kuzeni düğünden sonra bana getirecek, fiziksel olarak aynıyız zaten banada yakışır diye düşünüyorum zira onda çok güzel görünüyor. gelinlik elime ulaştığında 10 gün kadar sürem olacak düzeltme falan gerekirse o sürede ayarlamaya çalışacağım. umarım sorun yaşamam : )

6.modele bayıldımmmçok güzel ben olsam 6 giyerdim mor buket ve morrrrrrrrr ayakkabı harika olurdumlivacım karar senn tabikide ama eklediklerinin hepside çok şık insanın asla giymem diyemeyeceği türden şık gelinlikler ve ben en çok 6 yı beğendim hoşuma gitti.neticede senin zevkin ama önemli olan mutlu olman canım güle güle giy

boyle cıcekler hosuma gıtmıyor benım ...
ama gelınlıkler cok hos
mutlulukla gıy ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…