• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bunları Çok Sevdim : ))

Öncelikle tebrik ederim güzel arkadaşım :16:

Modellerin hepsini beğendim ben. Yakası düz tül olan modeller bu sene pronoviasta çok kullanılmış. Benim de çok hoşuma gittiğinden akay daki $akay.JPG bu modeli denmeiştim ama maalesef çekimlerdeki kadar güzel durmuyor. Eğer yakasını böyle istiyorsan mutlaka iki üç yerde dene cnm :31:

Öncelikle tebrik ederim güzel arkadaşım :16:

Modellerin hepsini beğendim ben. Yakası düz tül olan modeller bu sene pronoviasta çok kullanılmış. Benim de çok hoşuma gittiğinden akay daki Eki Görüntüle 417848 bu modeli denmeiştim ama maalesef çekimlerdeki kadar güzel durmuyor. Eğer yakasını böyle istiyorsan mutlaka iki üç yerde dene cnm :31:

bu gelinliği ben de beğeniyorum. ne kadar dediler bunun için?

Cok cok begendim ben bu gelinlikleri. :69:
Pronoviasin 2013 koleksiyonuna bakmamistim daha neler kacirmisim meger.
Bende straplez gelinlikleri hic begenmiyorum.
Bu gelinlikler hayalimdeki gibi. :31:
En cok 4. model hosuma gitti :34:

bence en güzel model 6 ama siz bilirsiniz denemeden yakışıp yakışmadığı belli olmuyor o yüzden diktirme taraftarı olmadım :)

Canım ben yaka modeli olarak en çok 5.yi beğendim ama kolları o kadar dağınık duracak şekilde değil de Gamze ÖZÇELİK'in gelinlik kolları gibi dantelden olursa çok daha güzel olmaz mı? Çiçeklerin hepsi güzel bana da fikir olsun çok beğendim. Modaevinde endişe etme bulduk zaten :))

Eki Görüntüle 416377 Eki Görüntüle 416378

merhaba,

modaevi hakkında bilgi verir misiniz?

modele karar verdin mi, dikilyo mu bilemiyorum ama benim düşündüğüm modeli senin de beğeneceğini düşündüm o nedenle eklemek istedim :54:

$elena-B.jpg

Ekimde düğün yapmayı planlıyoruz ve hazırlıklara başladık artık : )
eşyalar ,mekan araştırması derken gelinliği erteliyorum zira tam olarak model belirleyemedim
aslında tarzm belli ama model hangisi olsun karar veremedim : )

fiziksel olarak 1.68 boyunda 58 kiloyum ( aylardır diyetteyim aç geziyorum:D ve düğüne kadar biraz daha kilo vermeyi planlıyorum:D)
beğendiklerimi ekliyorum, sizde fikir verirseniz sevinirim
romantik bir gelinlik istiyorum. eklediklerim pronovias 2013 modeli . akayda da bunlara benzer model gördüm onun fotosunu bulursam eklerim
son bir detay. büyük ihtimal ile önce kalabalık bir nikahımız olacak sonra 100-150 kişilik yemekli eğlence düşünüyoruz.
belki fikir verirken bu detayda yardımcı olur : )

Model 6:
Eki Görüntüle 416333

zarif model....hayırlısı olsun mevla tamamıne erdirsin....

kızlar fikir verdiğiniz için ve düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
gelinliğim 2. model olacak lakin 2. el olacak : ) arkadaşımın yurtdışında yaşayan kuzeni düğünden sonra bana getirecek, fiziksel olarak aynıyız zaten banada yakışır diye düşünüyorum zira onda çok güzel görünüyor. gelinlik elime ulaştığında 10 gün kadar sürem olacak düzeltme falan gerekirse o sürede ayarlamaya çalışacağım. umarım sorun yaşamam : )

6.modele bayıldımmm:16::16::16:çok güzel ben olsam 6 giyerdim mor buket ve morrrrrrrrr ayakkabı harika olurdum:16::16:livacım karar senn tabikide ama eklediklerinin hepside çok şık insanın asla giymem diyemeyeceği türden şık gelinlikler ve ben en çok 6 yı beğendim hoşuma gitti.neticede senin zevkin ama önemli olan mutlu olman canım güle güle giy:38::38:

boyle cıcekler hosuma gıtmıyor benım ...
ama gelınlıkler cok hos :16:
mutlulukla gıy ...

Back